2 tijen ipv 1?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sam Koster

Sam Koster

31/08/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Hoi, ik probeer 2 rijen uit een database netjes naast elkaar te krijgen, en dan onder die 2 weer 2, en daaronder weer 2 etc. etc.

Nu heb ik al even rondgekeken, maar kom ik toch tegen wat probleempjes aan. Het volgende is het punt:

Als eerste mijn cat.php pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<table border="0">
<?php
$select2
=mysql_query("SELECT * FROM news WHERE cat='$_GET[cat]'") or die(mysql_error());
$select=mysql_query("SELECT * FROM news WHERE cat='$_GET[cat]' ORDER by id DESC LIMIT $yz, $num") or die(mysql_error());
while($news=mysql_fetch_array($select))
{

writenews($news);
}

?>

</table>


De functie die dit alles laat zien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
function writenews($news)
{

$date=date('d.m.Y', $news[time]);
?>

<tr><td style="text-align: left;">
<img src="img/uploads/<?php echo $news[code]; ?>.jpg" alt="<?php echo $news[code]; ?>" width="98" height="115"/></td><td>
<b>Naam Gallerij:</b><i><?php echo $news[code]; ?></i><br>
<a href="<?php echo $news[id]; ?>.html" ONCLICK="Venster('<?php echo $news[id]; ?>.html');return false;">Meer informatie...</a><br>
<a href="?ownid=<?php echo $news[id]; ?>" target=_blank>Meer...</a>
</td>
</tr>

<?php
}
?>



Zoals je ziet komt het midden uit een pagina vol functies, let dus even niet op de afsluiting.

iig weet ik dat ik met $i moet werken, maar geen idee hoe ik dit nu netjes krijg. Kan iemand mij hier mischien mee helpen/pointers geven?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Koster
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:27:01
 
Aron K

Aron K

31/08/2008 19:15:00
Quote Anchor link
misschien in de while lus een teller zetten en dan:
if($teller%2==0){
<tr>
<td></td>
}
else{
<td></td>
</tr>
}
 
Sam Koster

Sam Koster

31/08/2008 21:15:00
Quote Anchor link
Dank je voor de pointer, probleem is nu opgelost:) thnx:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.