2 vragen om php te coderen in Netbeans IDE!!!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

05/02/2016 17:43:05
Quote Anchor link
hallo,
1- is de oranje kleur meldingen in Netbeans IDE voor php codes zijn belangerijk of ik kan het negeren?
2-kan Netbeans IDE zelf soms fouten maken met interpreteren van de codes of niet?
dank u wel
johanes
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 23:32:32
 
E vH

E vH

05/02/2016 17:45:01
Quote Anchor link
1. wat zijn de meldingen
2. ja
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2016 17:46:32
Quote Anchor link
Gelukkig kan je met NetBeans ook je PHP-scripts uitvoeren door op de groene play-knop te drukken. Een lokale webserver met PHP-installatie is wel vereist.
 
Johannes davidian

johannes davidian

05/02/2016 21:47:44
Quote Anchor link
bedankt ,
1---eerst bij de eerste regel ik heb deze melding : The HTML version of the code cannot be determined" + "HTML error checking for this file is disabled, you can enable it with this hint". And with this error, the really annoying behaviour is that there're wavy red underline in the WHOLE document.
ik heb in google gezocht de oplossing wat ik heb gevonden is als volgende:
tools -> Options -> Editor -> Hints -> HTML hints -> Tags matching.
ik zie dat tags matching is al enabled. maar de waarschuwing blijft?

2- bij deze code ik krijg deze waarschuwing : method line is 25 lines ,20 allowed !
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
function johan_setup() {
    /*
     * Make theme available for translation.
     * Translations can be filed in the /languages/ directory.
     * If you're building a theme based on johan, use a find and replace
     * to change 'johan' to the name of your theme in all the template files.
     */
        load_theme_textdomain( 'johan', get_template_directory() . '/languages' );

    // Add default posts and comments RSS feed links to head.
    add_theme_support( 'automatic-feed-links' );

als zijn ze niet echt belangerijk ik probeer te negeren?

ik heb op wamp server wordpress geinstalleerd . ik kan local inloggen in wordpress en werken met mij theme maar ik zie geen groene knop?

dank u wel
johannes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2016 23:05:27
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je in je NetBeans-editor zit?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.