2 witte vlakken in Chrome?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Ruben Portier

Ruben Portier

11/07/2010 13:36:25
Quote Anchor link
Beste

http://www.rubenportier.be/project-thewar/abcdefg/

Op mijn website als ik daar een javascript bestand aan koppel (ook al zit er niets in dat bestand) krijg ik af en toe links en rechts onderaan 2 witte vlakken te zien. Ik heb geen idee hoe dit komt.

Met volgende code include ik de javascript file:
<script src="includes/js/navigation.js" type="text/javascript"></script>

Het probleem doet zich alleen voor in Chrome, niet in Internet Explorer.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:37:48
 
Erik Rijk

Erik Rijk

11/07/2010 13:38:14
Quote Anchor link
Browser issue.. kan je zelf niks aan doen
 
Ruben Portier

Ruben Portier

11/07/2010 13:39:18
Quote Anchor link
Dus dat is altijd met Google Chrome? Is dit een gekend probleem?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/07/2010 13:53:08
Quote Anchor link
"Browser issue.. kan je zelf niks aan doen"
Dat is een zeer boute uitspraak


Haal je code eens door de validator
http://validator.w3.org/
 
Ruben Portier

Ruben Portier

11/07/2010 13:53:40
Quote Anchor link
Als je op mijn site kijkt en op Wars klikt zal je zien dat die Ongoing wars heel even weg is. Ik wil namelijk als je erop klikt dat die ongoing wars weg gaat, en als je er weer op klikt dat hij er opnieuw staat. Hoe kan ik dat doen?

Die ongoing wars is een <li>

EDIT: Mijn website is volledig valid, dus ik weet niet wat er fout is.
valid
Gewijzigd op 11/07/2010 14:01:52 door Ruben Portier
 
Ruben Portier

Ruben Portier

11/07/2010 14:48:33
Quote Anchor link
Niemand? Ik moet het echt snel werkend hebben.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/07/2010 15:00:50
Quote Anchor link
Ruben, bumpen - het 2x achter elkaar posten van nietszeggende post binnen 24 uur is niet gewenst -! Als je iets toe te voegen hebt dan kan je net zo goed de `Wijzigen` knop gebruiken.

"Ik moet het echt snel werkend hebben."
pardon, je gaat maar zoeken:
javascript visibility
 
Ruben Portier

Ruben Portier

11/07/2010 15:22:43
Quote Anchor link
Ja, ik weet dat sorry. Maar ik snap niet wat er zo vervelend aan is. Elk forum heeft die regel. Geeft dat zo? Is net hetzelfde, gaat alleen sneller via de snel reageren ding. Moest men nu eens een snel wijzigen maken ofzo.
Of maken als ik wat typ bij reageren en het vorige bericht was ook van mij dat het er auto bij komt.

ontopic: Ik heb al gezocht naar javascript visibility enzo maar wil niet werken. En in Chrome krijg ik 2 witte vlakken ten zien bij javascript files.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/07/2010 15:39:11
Quote Anchor link
Ruben, het is helaas pinda kaas voor je, door je eigen opmerking "Ik moet het echt snel werkend hebben."

Je begrijpt blijkbaar niet hoe je je probleem moet voorleggen. Want de manier waarop je nu bezig bent is niet echt zoals het zal moeten. Het zal niet nodig moeten zijn om op elke vraag een wedervraag te moeten stellen.

"Wij moeten nu maar uitzoeken wat er bij jouw niet lukt"
 
Ruben Portier

Ruben Portier

11/07/2010 15:43:19
Quote Anchor link
Nee, ik zoek me ook rot hoor heel de dag al. Maar kan het niet vinden. En ik moet dat zo snel mogelijk werkend hebben. Staat hier soms ergens dat ik jullie verplicht? :O

Als je niet wil doe dan ook niets he. Man wat een rare kerels zitten hier. Ik help hier zoveel mogelijk mensen. Ik vraag eens wat hulp en gaan ze klagen dat ze niet willen. Ik heb hier nergens gezet dat je moet zoeken.

Ik zij gewoon dat ik het snel werkend moet hebben. Is daar wat verkeerd mee dan?
Ik dacht het niet.

Dus als jij me niet wil helpen Noppes moet je ook niets posten.
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

11/07/2010 15:53:22
Quote Anchor link
Hier heb ik geen last van.
Kan het een extensie zijn?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/07/2010 15:54:45
Quote Anchor link
Wat dacht je ervan om eens iets relevants te posten, het intressert ons echt niets dat jij iets gisteren werkende wilde hebben en dat je je de pleuris loopt te zoeken naar een oplossing.

"Je laat hier totaal niets zien van wat er niet lukt"
 
Sander de Vos

Sander de Vos

11/07/2010 16:29:25
Quote Anchor link
Offtopic:
Best grappig om te volgen dit. Noppes zegt dat Ruben iets relevants moet posten, terwijl hij nu zelf al voor de 3e keer terugkomt op de zin van Ruben: " Ik moet het echt snel werkend hebben.".

Ontopic:
Ik zie dus echt geen witte vlakken onderaan.
http://img94.imageshack.us/img94/7339/123tbz.png
 
Ruben Portier

Ruben Portier

11/07/2010 16:45:24
Quote Anchor link
Bedankt Sander dat jij er nog in geloofd ;)

Maar je ziet inderdaad geen witte vlakken omdat ik de javascript er even uit heb. Omdat het toch niet werkte. Maar nu is hij weer aan. De javascript file is zelfs leeg. Dus er staat niets in.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

11/07/2010 16:49:51
Quote Anchor link
En nog steeds krijg ik exact hetzelfde resultaat.
Ligt het dan toch niet aan een bepaalde bij jou geïnstalleerde extensie?
Voer de browser is uit in incognito modus, en probeer het dan is opnieuw.
 
Ruben Portier

Ruben Portier

11/07/2010 16:50:59
Quote Anchor link
Ik heb het soms. Doe eens een paar keer na elkaar f5

EDIT: Inderdaad geen problemen in incognito. Ik heb eens mijn browser gesloten en nu gaat het wel goed :P

Nu wil iemand mij helpen?
Hoe kan ik met javascript maken als ik op een link klik dat hij één bepaalde <li> verbergt of weergeeft?
Gewijzigd op 11/07/2010 16:52:18 door Ruben Portier
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

11/07/2010 16:58:43
Quote Anchor link
Ruben nogmaals, post nu eens wat relevants aan code en schrijf er dan duidelijk bij waar jij op vastloopt en wat je javascript debugger er van vindt.
Gewijzigd op 11/07/2010 16:59:13 door Noppes Homeland
 
Sander de Vos

Sander de Vos

11/07/2010 17:06:30
Quote Anchor link
Ik zie twee vlakjes: groen als je ze ziet, wit als je in de buurt komt, verschuifbaar on mousover?

Heel vaag, nog nooit eerder tegengekomen.
 
Ruben Portier

Ruben Portier

11/07/2010 17:13:20
Quote Anchor link
@Noppes: Het probleem is dat ik wel die javascript kan maken. Maar het lukt niet voor <li>'s weg te toveren.
Ik heb dus nog een javascript codes.

@Sander: Kan je daar een screenshot van maken? Want ik heb dit niet. Alleen 2 witte vlakken. En welk browser heb je? Want ik merk net dat die 2 witte vlakken er nog steeds zijn hoor.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

11/07/2010 17:17:38
Quote Anchor link
Ik maak er nu een filmpje van, hoop dat je het kan zien.
Ik gebruik gewoon de meest recente Google Chrome browser, in Windows 7 Ultimate.
 
Ruben Portier

Ruben Portier

11/07/2010 17:53:33
Quote Anchor link
En waar kan je het filmpje bekijken?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.