3 gave domeinen + scripts tekoop!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arjan hazewinkel

arjan hazewinkel

19/07/2012 01:01:51
Quote Anchor link
http://onlineracinggames.nl +script 15 euro
http://berekenenbrutonetto.nl + script 15 euro
http://watbenikzelf.nl +script 10 euro
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:52:30
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

19/07/2012 07:52:42
Quote Anchor link
En wat houdt dat script in?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hello World';
?>


Is een script ;-)

Hoelang loopt de domeinnaam registratie nog?
Waar worden ze gehost?
Gewijzigd op 19/07/2012 07:53:32 door Obelix Idefix
 
Eddy E

Eddy E

19/07/2012 07:59:10
Quote Anchor link
die laatste is echt de bom.....
 
Reshad F

Reshad F

19/07/2012 10:30:38
Quote Anchor link
nouu.. misschien dat je van die eerste nog wat kan maken maar die andere 2 zijn niet echt websites waar je om staat te springen..
 
- Raoul -

- Raoul -

19/07/2012 11:29:53
Quote Anchor link
Hij heeft toch geen review gemaakt Reshad?
 
Arjan hazewinkel

arjan hazewinkel

19/07/2012 13:12:49
Quote Anchor link
bedankt voor de reacties. nu serieuze mensen graag :)
 
Reshad F

Reshad F

19/07/2012 13:41:06
Quote Anchor link
@Raoul als je even naar die websites toegaat snap je wat ik bedoel.. het is allemaal reclame met text en verder niets. behalve de eerste website en ik vraag me echt af of dat wel legaal gemaakt is ( ik vraag me af waar de spelletjes vandaan komen en of er rechten op staan )

mijn reactie was dus zeer serieus.
 
Arjan hazewinkel

arjan hazewinkel

19/07/2012 13:42:03
Quote Anchor link
de spelletjes zijn legaal, deze zijn gratis te downloaden
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

19/07/2012 15:41:00
Quote Anchor link
Mijn vragen waren(/zijn) serieus bedoeld.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.