300px naast center

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:43:02
Quote Anchor link
Ik vroeg me af hoe ik een afbeelding 300px naast het center zet?
Kaniemand mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 14:20:29
 

17/12/2010 18:45:25
Quote Anchor link
Welk center?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:47:48
Quote Anchor link
Gewoon pagina Center daar wil ik hem 300pixeltjes naar links
 

17/12/2010 18:52:38
Quote Anchor link
img {
position: absolute;
left: -300px;
}

Ik heb geen flauw idee waarover je het hebt, kan je wat duidelijker zijn?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:54:27
Quote Anchor link
Sorry,

Op de webstie www.markvoorttry.nl staat de mooie plaatje bovenaan precies center.
maar ik wou hem graag 300pixels naar links zetten kan dit en wat is de simpelste code?
 

17/12/2010 18:56:23
Quote Anchor link
Ik zou als ik jou was eerst eens wat doen aan je html. Meerdere keren html tags binnen je html? Dat kan niet.
Verder is het niet handig om tabellen te gebruiken voor de lay-out, ze zijn daar ook niet voor bedoeld.
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:57:36
Quote Anchor link
Dit is ook niet mijn site:P
Maar weet je dan misschien het antwoord op mijn vraag?
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:02:04
Quote Anchor link
Oftewel: kop in het zand steken?
Ga eerst wat doen aan je HTML, voordat je je gaat bezighouden met de positionering van je contentgedeelte.
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:04:00
Quote Anchor link
Julie hebben nog niks gezien van m'n html.
mag ik misschien antwoord op m'n vraag? zeg nee ik snap het.
 

17/12/2010 19:06:26
Quote Anchor link
Nee hoor, wij hebben je html niet gezien.
Dit:
Afbeelding
is niet de html van die pagina.
En zit ook niet vol met fouten...
Ook is er geen probleem...
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:06:34
Quote Anchor link
De url die je geeft staat dit in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type">
  <title>Index</title>


</head>


<body style="width: 900px; color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);" align="center" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">

<div style="text-align: center; width: 1632px;"><img style="width: 900px; height: 199px;" alt="" src="Header.jpg"><br>

<table style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(0, 0, 0); width: 900px; height: 49px; text-align: left; margin-left: auto; margin-right: auto;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">

  <tbody>

    <tr>

      <td style="background-color: rgb(0, 0, 0);"><strong></strong><br>

      </td>

    </tr>

  </tbody>
</table>

<br>

</div>

</body>
</html>
<p align="center"><html>
<head>
  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
 http-equiv="content-type">
  <title></title>
</head>
<body

 style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);"
 alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">

<table
 style="width: 896px; height: 600px; text-align: left;"
 border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tbody>
    <tr>
      <td style="height: 530px; background-color: rgb(0, 0, 0);"></td>
    </tr>
  </tbody>
</table>
<br>
</body>
</html></p>
 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type">
  <title>ok</title>


</head>
<body style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);" align="center" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">


<div style="text-align: center;"><br>

</div>

<div style="text-align: left;">
<div style="text-align: center;"><br>

</div>

<div style="width: 1581px; text-align: center;"><img style="width: 293px; height: 100px;" alt="" src="banner.jpg"></div>

</div>


</body>
</html>


Dit levert een aantal vragen op:
- waarom inline styling en geen stylesheet?
- waarom twee keer een html tag openen?

Het antwoord op je vraag is dit:
margin: 0 auto;
left: -300px;

En niet die center tags gebruiken.
Gewijzigd op 17/12/2010 19:08:17 door Justin S
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:07:35
Quote Anchor link
Stefan groot op 17/12/2010 18:57:36:
Dit is ook niet mijn site:P

Maar ik zou het erg leuk vinden als ik een antwoord zou krijgen.
 

17/12/2010 19:08:53
Quote Anchor link
Toch kan je niet om ons punt heen. Je kunt niet goed stylen / positioneren als je html rammelt.
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:09:23
Quote Anchor link
Als het niet jouw site is, waarom werk je er dan aan? Waarom stel je de vraag dan? En zelfs als het jouw site niet is, waarom adviseer je diegene van wie de site wel is niet om opnieuw te beginnen?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:09:26
Quote Anchor link
Snel ff wat van een schoolvriend gekapt want julie wouden een voorbeeld van wat ik bedoelde.

Maar wat ik graag zou willen is hoe ik een plaatje 300px links van m'n center zou zetten.

Toevoeging op 17/12/2010 19:10:23:

Ik adviseer hem vast wel als ik m'n antwoord maar zou krijgen, zou ik erg blij mee zijn.

Toevoeging op 17/12/2010 19:11:20:

sorry en hartstikke bedankt justin;)

kom hier voorlopig niet meer.
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 19:26:27
Quote Anchor link
stefan groot:
kom hier voorlopig niet meer.

Snel op je teentjes getrapt?
Als jij een vraag niet duidelijk stelt kunnen wij niks anders doen dan raden...

En kijk eens naar margin/padding. Of naar het voorbeeld van karl.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

17/12/2010 20:01:24
Quote Anchor link
moet het per sé 300 px zijn?
waarom is je pagina trouwens zo breed??

ik zou je pagina minder breed maken en gewoon ongeveer kijken waar je je banner wilt,
en dan gewoon wat uitproberen met "style:position-left='200px'"
zoiets iets zou je in de imagetags kunnen verwerken, heb je ook geen css nodig..
Gewijzigd op 17/12/2010 20:03:18 door Jason van der Zeeuw
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 20:09:26
Quote Anchor link
Jason van der Zeeuw:
zoiets iets zou je in de imagetags kunnen verwerken, heb je ook geen css nodig..

1) Dit is CSS
2) Inline CSS is slecht. Je moet dit in 1 stylesheet zetten en die inladen.
3) postion-left?? Dat zal nooit werken.
 
Fromzon ngl

Fromzon ngl

17/12/2010 20:16:22
Quote Anchor link
Begrijpt er nu niemand hier wat deze jongen bedoeld?

1) Stel je het "centrum punt" van een pagina voor, hij wil een afbeelding die start als je 300 pixels van dit punt naar links beweegt
2) De site die hij heeft opgegeven was om uit te leggen wat hij bedoelde met het "centrum punt" - Het is totaal niet zijn code, wat hij zelf ook al heeft duidelijk gemaakt. Waarom blijven jullie er dan zo op doordrammen?


Geen wonder dat hij op zijn teentjes is getrapt, als mensen 13 posts lang geen moeite nemen om hem te begrijpen....

Het antwoord op zijn vragen moet ik helaas schuldig blijven.
Gewijzigd op 17/12/2010 20:21:29 door Fromzon ngl
 
Victor Php

Victor Php

17/12/2010 20:20:35
Quote Anchor link
Wouter J op 17/12/2010 20:09:26:
2) Inline CSS is slecht. Je moet dit in 1 stylesheet zetten en die inladen.


Stylesheet is ook nog is hartstikke effectief.
Anders moet je het in 30 pagina's veranderen..
Met een stylesheet doe je alles in één keer.
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 20:21:05
Quote Anchor link
@fromzon, heb je mijn bericht gelezen?
Wouter J:
En kijk eens naar margin/padding. Of naar het voorbeeld van karl.

En vul eens bij margin-left een negatieve margin in en wat krijg je?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.