300px naast center

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:43:02
Quote Anchor link
Ik vroeg me af hoe ik een afbeelding 300px naast het center zet?
Kaniemand mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:13:44
 

17/12/2010 18:45:25
Quote Anchor link
Welk center?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:47:48
Quote Anchor link
Gewoon pagina Center daar wil ik hem 300pixeltjes naar links
 

17/12/2010 18:52:38
Quote Anchor link
img {
position: absolute;
left: -300px;
}

Ik heb geen flauw idee waarover je het hebt, kan je wat duidelijker zijn?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:54:27
Quote Anchor link
Sorry,

Op de webstie www.markvoorttry.nl staat de mooie plaatje bovenaan precies center.
maar ik wou hem graag 300pixels naar links zetten kan dit en wat is de simpelste code?
 

17/12/2010 18:56:23
Quote Anchor link
Ik zou als ik jou was eerst eens wat doen aan je html. Meerdere keren html tags binnen je html? Dat kan niet.
Verder is het niet handig om tabellen te gebruiken voor de lay-out, ze zijn daar ook niet voor bedoeld.
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:57:36
Quote Anchor link
Dit is ook niet mijn site:P
Maar weet je dan misschien het antwoord op mijn vraag?
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:02:04
Quote Anchor link
Oftewel: kop in het zand steken?
Ga eerst wat doen aan je HTML, voordat je je gaat bezighouden met de positionering van je contentgedeelte.
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:04:00
Quote Anchor link
Julie hebben nog niks gezien van m'n html.
mag ik misschien antwoord op m'n vraag? zeg nee ik snap het.
 

17/12/2010 19:06:26
Quote Anchor link
Nee hoor, wij hebben je html niet gezien.
Dit:
Afbeelding
is niet de html van die pagina.
En zit ook niet vol met fouten...
Ook is er geen probleem...
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:06:34
Quote Anchor link
De url die je geeft staat dit in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type">
  <title>Index</title>


</head>


<body style="width: 900px; color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);" align="center" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">

<div style="text-align: center; width: 1632px;"><img style="width: 900px; height: 199px;" alt="" src="Header.jpg"><br>

<table style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(0, 0, 0); width: 900px; height: 49px; text-align: left; margin-left: auto; margin-right: auto;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">

  <tbody>

    <tr>

      <td style="background-color: rgb(0, 0, 0);"><strong></strong><br>

      </td>

    </tr>

  </tbody>
</table>

<br>

</div>

</body>
</html>
<p align="center"><html>
<head>
  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
 http-equiv="content-type">
  <title></title>
</head>
<body

 style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);"
 alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">

<table
 style="width: 896px; height: 600px; text-align: left;"
 border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tbody>
    <tr>
      <td style="height: 530px; background-color: rgb(0, 0, 0);"></td>
    </tr>
  </tbody>
</table>
<br>
</body>
</html></p>
 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type">
  <title>ok</title>


</head>
<body style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);" align="center" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">


<div style="text-align: center;"><br>

</div>

<div style="text-align: left;">
<div style="text-align: center;"><br>

</div>

<div style="width: 1581px; text-align: center;"><img style="width: 293px; height: 100px;" alt="" src="banner.jpg"></div>

</div>


</body>
</html>


Dit levert een aantal vragen op:
- waarom inline styling en geen stylesheet?
- waarom twee keer een html tag openen?

Het antwoord op je vraag is dit:
margin: 0 auto;
left: -300px;

En niet die center tags gebruiken.
Gewijzigd op 17/12/2010 19:08:17 door Justin S
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:07:35
Quote Anchor link
Stefan groot op 17/12/2010 18:57:36:
Dit is ook niet mijn site:P

Maar ik zou het erg leuk vinden als ik een antwoord zou krijgen.
 

17/12/2010 19:08:53
Quote Anchor link
Toch kan je niet om ons punt heen. Je kunt niet goed stylen / positioneren als je html rammelt.
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:09:23
Quote Anchor link
Als het niet jouw site is, waarom werk je er dan aan? Waarom stel je de vraag dan? En zelfs als het jouw site niet is, waarom adviseer je diegene van wie de site wel is niet om opnieuw te beginnen?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:09:26
Quote Anchor link
Snel ff wat van een schoolvriend gekapt want julie wouden een voorbeeld van wat ik bedoelde.

Maar wat ik graag zou willen is hoe ik een plaatje 300px links van m'n center zou zetten.

Toevoeging op 17/12/2010 19:10:23:

Ik adviseer hem vast wel als ik m'n antwoord maar zou krijgen, zou ik erg blij mee zijn.

Toevoeging op 17/12/2010 19:11:20:

sorry en hartstikke bedankt justin;)

kom hier voorlopig niet meer.
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 19:26:27
Quote Anchor link
stefan groot:
kom hier voorlopig niet meer.

Snel op je teentjes getrapt?
Als jij een vraag niet duidelijk stelt kunnen wij niks anders doen dan raden...

En kijk eens naar margin/padding. Of naar het voorbeeld van karl.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

17/12/2010 20:01:24
Quote Anchor link
moet het per sé 300 px zijn?
waarom is je pagina trouwens zo breed??

ik zou je pagina minder breed maken en gewoon ongeveer kijken waar je je banner wilt,
en dan gewoon wat uitproberen met "style:position-left='200px'"
zoiets iets zou je in de imagetags kunnen verwerken, heb je ook geen css nodig..
Gewijzigd op 17/12/2010 20:03:18 door Jason van der Zeeuw
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 20:09:26
Quote Anchor link
Jason van der Zeeuw:
zoiets iets zou je in de imagetags kunnen verwerken, heb je ook geen css nodig..

1) Dit is CSS
2) Inline CSS is slecht. Je moet dit in 1 stylesheet zetten en die inladen.
3) postion-left?? Dat zal nooit werken.
 
Fromzon ngl

Fromzon ngl

17/12/2010 20:16:22
Quote Anchor link
Begrijpt er nu niemand hier wat deze jongen bedoeld?

1) Stel je het "centrum punt" van een pagina voor, hij wil een afbeelding die start als je 300 pixels van dit punt naar links beweegt
2) De site die hij heeft opgegeven was om uit te leggen wat hij bedoelde met het "centrum punt" - Het is totaal niet zijn code, wat hij zelf ook al heeft duidelijk gemaakt. Waarom blijven jullie er dan zo op doordrammen?


Geen wonder dat hij op zijn teentjes is getrapt, als mensen 13 posts lang geen moeite nemen om hem te begrijpen....

Het antwoord op zijn vragen moet ik helaas schuldig blijven.
Gewijzigd op 17/12/2010 20:21:29 door Fromzon ngl
 
Victor Php

Victor Php

17/12/2010 20:20:35
Quote Anchor link
Wouter J op 17/12/2010 20:09:26:
2) Inline CSS is slecht. Je moet dit in 1 stylesheet zetten en die inladen.


Stylesheet is ook nog is hartstikke effectief.
Anders moet je het in 30 pagina's veranderen..
Met een stylesheet doe je alles in één keer.
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 20:21:05
Quote Anchor link
@fromzon, heb je mijn bericht gelezen?
Wouter J:
En kijk eens naar margin/padding. Of naar het voorbeeld van karl.

En vul eens bij margin-left een negatieve margin in en wat krijg je?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.