300px naast center

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:43:02
Quote Anchor link
Ik vroeg me af hoe ik een afbeelding 300px naast het center zet?
Kaniemand mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:59:42
 

17/12/2010 18:45:25
Quote Anchor link
Welk center?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:47:48
Quote Anchor link
Gewoon pagina Center daar wil ik hem 300pixeltjes naar links
 

17/12/2010 18:52:38
Quote Anchor link
img {
position: absolute;
left: -300px;
}

Ik heb geen flauw idee waarover je het hebt, kan je wat duidelijker zijn?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:54:27
Quote Anchor link
Sorry,

Op de webstie www.markvoorttry.nl staat de mooie plaatje bovenaan precies center.
maar ik wou hem graag 300pixels naar links zetten kan dit en wat is de simpelste code?
 

17/12/2010 18:56:23
Quote Anchor link
Ik zou als ik jou was eerst eens wat doen aan je html. Meerdere keren html tags binnen je html? Dat kan niet.
Verder is het niet handig om tabellen te gebruiken voor de lay-out, ze zijn daar ook niet voor bedoeld.
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:57:36
Quote Anchor link
Dit is ook niet mijn site:P
Maar weet je dan misschien het antwoord op mijn vraag?
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:02:04
Quote Anchor link
Oftewel: kop in het zand steken?
Ga eerst wat doen aan je HTML, voordat je je gaat bezighouden met de positionering van je contentgedeelte.
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:04:00
Quote Anchor link
Julie hebben nog niks gezien van m'n html.
mag ik misschien antwoord op m'n vraag? zeg nee ik snap het.
 

17/12/2010 19:06:26
Quote Anchor link
Nee hoor, wij hebben je html niet gezien.
Dit:
Afbeelding
is niet de html van die pagina.
En zit ook niet vol met fouten...
Ook is er geen probleem...
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:06:34
Quote Anchor link
De url die je geeft staat dit in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type">
  <title>Index</title>


</head>


<body style="width: 900px; color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);" align="center" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">

<div style="text-align: center; width: 1632px;"><img style="width: 900px; height: 199px;" alt="" src="Header.jpg"><br>

<table style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(0, 0, 0); width: 900px; height: 49px; text-align: left; margin-left: auto; margin-right: auto;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">

  <tbody>

    <tr>

      <td style="background-color: rgb(0, 0, 0);"><strong></strong><br>

      </td>

    </tr>

  </tbody>
</table>

<br>

</div>

</body>
</html>
<p align="center"><html>
<head>
  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
 http-equiv="content-type">
  <title></title>
</head>
<body

 style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);"
 alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">

<table
 style="width: 896px; height: 600px; text-align: left;"
 border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tbody>
    <tr>
      <td style="height: 530px; background-color: rgb(0, 0, 0);"></td>
    </tr>
  </tbody>
</table>
<br>
</body>
</html></p>
 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type">
  <title>ok</title>


</head>
<body style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);" align="center" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">


<div style="text-align: center;"><br>

</div>

<div style="text-align: left;">
<div style="text-align: center;"><br>

</div>

<div style="width: 1581px; text-align: center;"><img style="width: 293px; height: 100px;" alt="" src="banner.jpg"></div>

</div>


</body>
</html>


Dit levert een aantal vragen op:
- waarom inline styling en geen stylesheet?
- waarom twee keer een html tag openen?

Het antwoord op je vraag is dit:
margin: 0 auto;
left: -300px;

En niet die center tags gebruiken.
Gewijzigd op 17/12/2010 19:08:17 door Justin S
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:07:35
Quote Anchor link
Stefan groot op 17/12/2010 18:57:36:
Dit is ook niet mijn site:P

Maar ik zou het erg leuk vinden als ik een antwoord zou krijgen.
 

17/12/2010 19:08:53
Quote Anchor link
Toch kan je niet om ons punt heen. Je kunt niet goed stylen / positioneren als je html rammelt.
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:09:23
Quote Anchor link
Als het niet jouw site is, waarom werk je er dan aan? Waarom stel je de vraag dan? En zelfs als het jouw site niet is, waarom adviseer je diegene van wie de site wel is niet om opnieuw te beginnen?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:09:26
Quote Anchor link
Snel ff wat van een schoolvriend gekapt want julie wouden een voorbeeld van wat ik bedoelde.

Maar wat ik graag zou willen is hoe ik een plaatje 300px links van m'n center zou zetten.

Toevoeging op 17/12/2010 19:10:23:

Ik adviseer hem vast wel als ik m'n antwoord maar zou krijgen, zou ik erg blij mee zijn.

Toevoeging op 17/12/2010 19:11:20:

sorry en hartstikke bedankt justin;)

kom hier voorlopig niet meer.
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 19:26:27
Quote Anchor link
stefan groot:
kom hier voorlopig niet meer.

Snel op je teentjes getrapt?
Als jij een vraag niet duidelijk stelt kunnen wij niks anders doen dan raden...

En kijk eens naar margin/padding. Of naar het voorbeeld van karl.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

17/12/2010 20:01:24
Quote Anchor link
moet het per sé 300 px zijn?
waarom is je pagina trouwens zo breed??

ik zou je pagina minder breed maken en gewoon ongeveer kijken waar je je banner wilt,
en dan gewoon wat uitproberen met "style:position-left='200px'"
zoiets iets zou je in de imagetags kunnen verwerken, heb je ook geen css nodig..
Gewijzigd op 17/12/2010 20:03:18 door Jason van der Zeeuw
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 20:09:26
Quote Anchor link
Jason van der Zeeuw:
zoiets iets zou je in de imagetags kunnen verwerken, heb je ook geen css nodig..

1) Dit is CSS
2) Inline CSS is slecht. Je moet dit in 1 stylesheet zetten en die inladen.
3) postion-left?? Dat zal nooit werken.
 
Fromzon ngl

Fromzon ngl

17/12/2010 20:16:22
Quote Anchor link
Begrijpt er nu niemand hier wat deze jongen bedoeld?

1) Stel je het "centrum punt" van een pagina voor, hij wil een afbeelding die start als je 300 pixels van dit punt naar links beweegt
2) De site die hij heeft opgegeven was om uit te leggen wat hij bedoelde met het "centrum punt" - Het is totaal niet zijn code, wat hij zelf ook al heeft duidelijk gemaakt. Waarom blijven jullie er dan zo op doordrammen?


Geen wonder dat hij op zijn teentjes is getrapt, als mensen 13 posts lang geen moeite nemen om hem te begrijpen....

Het antwoord op zijn vragen moet ik helaas schuldig blijven.
Gewijzigd op 17/12/2010 20:21:29 door Fromzon ngl
 
Victor Php

Victor Php

17/12/2010 20:20:35
Quote Anchor link
Wouter J op 17/12/2010 20:09:26:
2) Inline CSS is slecht. Je moet dit in 1 stylesheet zetten en die inladen.


Stylesheet is ook nog is hartstikke effectief.
Anders moet je het in 30 pagina's veranderen..
Met een stylesheet doe je alles in één keer.
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 20:21:05
Quote Anchor link
@fromzon, heb je mijn bericht gelezen?
Wouter J:
En kijk eens naar margin/padding. Of naar het voorbeeld van karl.

En vul eens bij margin-left een negatieve margin in en wat krijg je?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.