300px naast center

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:43:02
Quote Anchor link
Ik vroeg me af hoe ik een afbeelding 300px naast het center zet?
Kaniemand mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:17:49
 

17/12/2010 18:45:25
Quote Anchor link
Welk center?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:47:48
Quote Anchor link
Gewoon pagina Center daar wil ik hem 300pixeltjes naar links
 

17/12/2010 18:52:38
Quote Anchor link
img {
position: absolute;
left: -300px;
}

Ik heb geen flauw idee waarover je het hebt, kan je wat duidelijker zijn?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:54:27
Quote Anchor link
Sorry,

Op de webstie www.markvoorttry.nl staat de mooie plaatje bovenaan precies center.
maar ik wou hem graag 300pixels naar links zetten kan dit en wat is de simpelste code?
 

17/12/2010 18:56:23
Quote Anchor link
Ik zou als ik jou was eerst eens wat doen aan je html. Meerdere keren html tags binnen je html? Dat kan niet.
Verder is het niet handig om tabellen te gebruiken voor de lay-out, ze zijn daar ook niet voor bedoeld.
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 18:57:36
Quote Anchor link
Dit is ook niet mijn site:P
Maar weet je dan misschien het antwoord op mijn vraag?
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:02:04
Quote Anchor link
Oftewel: kop in het zand steken?
Ga eerst wat doen aan je HTML, voordat je je gaat bezighouden met de positionering van je contentgedeelte.
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:04:00
Quote Anchor link
Julie hebben nog niks gezien van m'n html.
mag ik misschien antwoord op m'n vraag? zeg nee ik snap het.
 

17/12/2010 19:06:26
Quote Anchor link
Nee hoor, wij hebben je html niet gezien.
Dit:
Afbeelding
is niet de html van die pagina.
En zit ook niet vol met fouten...
Ook is er geen probleem...
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:06:34
Quote Anchor link
De url die je geeft staat dit in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type">
  <title>Index</title>


</head>


<body style="width: 900px; color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);" align="center" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">

<div style="text-align: center; width: 1632px;"><img style="width: 900px; height: 199px;" alt="" src="Header.jpg"><br>

<table style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(0, 0, 0); width: 900px; height: 49px; text-align: left; margin-left: auto; margin-right: auto;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">

  <tbody>

    <tr>

      <td style="background-color: rgb(0, 0, 0);"><strong></strong><br>

      </td>

    </tr>

  </tbody>
</table>

<br>

</div>

</body>
</html>
<p align="center"><html>
<head>
  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
 http-equiv="content-type">
  <title></title>
</head>
<body

 style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);"
 alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">

<table
 style="width: 896px; height: 600px; text-align: left;"
 border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tbody>
    <tr>
      <td style="height: 530px; background-color: rgb(0, 0, 0);"></td>
    </tr>
  </tbody>
</table>
<br>
</body>
</html></p>
 <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>

  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1" http-equiv="content-type">
  <title>ok</title>


</head>
<body style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(51, 51, 51);" align="center" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">


<div style="text-align: center;"><br>

</div>

<div style="text-align: left;">
<div style="text-align: center;"><br>

</div>

<div style="width: 1581px; text-align: center;"><img style="width: 293px; height: 100px;" alt="" src="banner.jpg"></div>

</div>


</body>
</html>


Dit levert een aantal vragen op:
- waarom inline styling en geen stylesheet?
- waarom twee keer een html tag openen?

Het antwoord op je vraag is dit:
margin: 0 auto;
left: -300px;

En niet die center tags gebruiken.
Gewijzigd op 17/12/2010 19:08:17 door Justin S
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:07:35
Quote Anchor link
Stefan groot op 17/12/2010 18:57:36:
Dit is ook niet mijn site:P

Maar ik zou het erg leuk vinden als ik een antwoord zou krijgen.
 

17/12/2010 19:08:53
Quote Anchor link
Toch kan je niet om ons punt heen. Je kunt niet goed stylen / positioneren als je html rammelt.
 
Justin S

Justin S

17/12/2010 19:09:23
Quote Anchor link
Als het niet jouw site is, waarom werk je er dan aan? Waarom stel je de vraag dan? En zelfs als het jouw site niet is, waarom adviseer je diegene van wie de site wel is niet om opnieuw te beginnen?
 
Stefan groot

stefan groot

17/12/2010 19:09:26
Quote Anchor link
Snel ff wat van een schoolvriend gekapt want julie wouden een voorbeeld van wat ik bedoelde.

Maar wat ik graag zou willen is hoe ik een plaatje 300px links van m'n center zou zetten.

Toevoeging op 17/12/2010 19:10:23:

Ik adviseer hem vast wel als ik m'n antwoord maar zou krijgen, zou ik erg blij mee zijn.

Toevoeging op 17/12/2010 19:11:20:

sorry en hartstikke bedankt justin;)

kom hier voorlopig niet meer.
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 19:26:27
Quote Anchor link
stefan groot:
kom hier voorlopig niet meer.

Snel op je teentjes getrapt?
Als jij een vraag niet duidelijk stelt kunnen wij niks anders doen dan raden...

En kijk eens naar margin/padding. Of naar het voorbeeld van karl.
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

17/12/2010 20:01:24
Quote Anchor link
moet het per sé 300 px zijn?
waarom is je pagina trouwens zo breed??

ik zou je pagina minder breed maken en gewoon ongeveer kijken waar je je banner wilt,
en dan gewoon wat uitproberen met "style:position-left='200px'"
zoiets iets zou je in de imagetags kunnen verwerken, heb je ook geen css nodig..
Gewijzigd op 17/12/2010 20:03:18 door Jason van der Zeeuw
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 20:09:26
Quote Anchor link
Jason van der Zeeuw:
zoiets iets zou je in de imagetags kunnen verwerken, heb je ook geen css nodig..

1) Dit is CSS
2) Inline CSS is slecht. Je moet dit in 1 stylesheet zetten en die inladen.
3) postion-left?? Dat zal nooit werken.
 
Fromzon ngl

Fromzon ngl

17/12/2010 20:16:22
Quote Anchor link
Begrijpt er nu niemand hier wat deze jongen bedoeld?

1) Stel je het "centrum punt" van een pagina voor, hij wil een afbeelding die start als je 300 pixels van dit punt naar links beweegt
2) De site die hij heeft opgegeven was om uit te leggen wat hij bedoelde met het "centrum punt" - Het is totaal niet zijn code, wat hij zelf ook al heeft duidelijk gemaakt. Waarom blijven jullie er dan zo op doordrammen?


Geen wonder dat hij op zijn teentjes is getrapt, als mensen 13 posts lang geen moeite nemen om hem te begrijpen....

Het antwoord op zijn vragen moet ik helaas schuldig blijven.
Gewijzigd op 17/12/2010 20:21:29 door Fromzon ngl
 
Victor Php

Victor Php

17/12/2010 20:20:35
Quote Anchor link
Wouter J op 17/12/2010 20:09:26:
2) Inline CSS is slecht. Je moet dit in 1 stylesheet zetten en die inladen.


Stylesheet is ook nog is hartstikke effectief.
Anders moet je het in 30 pagina's veranderen..
Met een stylesheet doe je alles in één keer.
 
Wouter J

Wouter J

17/12/2010 20:21:05
Quote Anchor link
@fromzon, heb je mijn bericht gelezen?
Wouter J:
En kijk eens naar margin/padding. Of naar het voorbeeld van karl.

En vul eens bij margin-left een negatieve margin in en wat krijg je?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.