404 fout met htaccess

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Barman V

Barman V

10/01/2006 13:03:00
Quote Anchor link
Beste allen,

Vandaag ben ik al een tijdje bezig geweest met het maken van een 404 pagina.
Het volgende heb ik gemaakt:

/error/404.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Deze pagina is ongeldig';
?>


.htaccess (in de root)
ErrorDocument 404 /error/404.php

Dit staat op een apacheserver 2.0.

Hij toont de pagina 404.php niet, maar gewoon de oude vertrouwde "Kan de pagina niet vinden".

Wat doe ik verkeerd?

P.S. ik heb ook deze cursus helemaal doorgelopen:
http://www.mijnhomepage.nl/htaccess/error-pages.php
Maar het heeft niet geholpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 11:36:22
 
Martijn B

Martijn B

10/01/2006 13:14:00
Quote Anchor link
Zet het absolute pad eens in het htaccess bestand. Heb je de server overnieuw opgestart?
 
Barman V

Barman V

10/01/2006 14:22:00
Quote Anchor link
Ik heb het met het absolute pad ook geprobeerd.

Dit kreeg ik per email:
Het nieuwe pad naar je website is
/storage/mijndomein/users/019381/public/sites/www.bvveen.com

Dus ik heb dit geprobeerd
ErrorDocument 404 /storage/mijndomein/users/019381/public/sites/www.bvveen.com/error/404.php

Maar dat gaf ook geen resultaat.
Heb ik het verkeerd gedaan?
 

10/01/2006 14:39:00
Quote Anchor link
Probeer maar eens http://www.thetriads.be/blabla/map/niet/gevonden

Mijn 404 pagina is index.php?act=error&errcode=404

In mijn .htaccess die in de root staat (dus triads.be/) staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
ErrorDocument 400 /index.asp?act=error&errcode=400
ErrorDocument 401 /index.asp?act=error&errcode=401
ErrorDocument 403 /index.asp?act=error&errcode=403
ErrorDocument 404 /index.asp?act=error&errcode=404
ErrorDocument 500 /index.asp?act=error&errcode=500


Bij jou heb je best kans dat je host eigen error pagina's niet ondersteunt.
 
Barman V

Barman V

10/01/2006 15:08:00
Quote Anchor link
Ik zal het wel even aan mijn eigen host vragen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.