9 random geen hetzelfde

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 16:22:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig om een script te schrijven voor poker, nou moeten er 9 random kaarten op tafel komen en geen daarvan mag hetzelfde zijn weet iemand hoe ik dit makkelijk op kan lossen zonder dat ik dat voor 52 kaarten apart moet doen??
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 18:16:18
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

30/07/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Een array met mogelijke kaarten maken, en dan daar uit halen en vervolgens die index verwijderen.

.. of je maakt 2 arrays.. beschikbareKaarten en getrokkenKaarten.
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 16:31:00
Quote Anchor link
kan je een voorbeeldje geven arrays zijn nieuw voor me
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

30/07/2008 16:49:00
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 16:52:00
Quote Anchor link
heb je niet een voorbeeldje van wat jij zei:

.. of je maakt 2 arrays.. beschikbareKaarten en getrokkenKaarten.

want ik kan daar niet uit opmaken hoe je dat kan maken
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Array met 52 kaarten. Pak er 9 random uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$kaarten
= range(1, 52);
shuffle($kaarten);
for($i=0; $i<9; $i++)
{

    echo $kaarten[$i] . '<br/>';;
}

?>
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 16:57:00
Quote Anchor link
bedankt maar ik heb dus iedere kaart in een variabele, werkt het dan ook??
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2008 16:59:00
Quote Anchor link
Nee, dat lijkt mij niet. Waarom elke kaart apart in een $var?
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 17:01:00
Quote Anchor link
aan die variabele is een afbeelding gelinkt en een andere manier wist ik niet
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

30/07/2008 17:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$index
= 0;
$getallen = array( rand(1,9) );
while($index < 8)
  {

    $nieuw_getal = rand(1,9) ;
    $getal_al_aanwezig = 0;
    foreach( $getallen as $getal )
      {

        if ($nieuw_getal == $getal)
          $getal_al_aanwezig = 1;
      }

    if ($getal_al_aanwezig == 0)
      {

        $index++;
        $getallen[$index] = $nieuw_getal;
      }
  }



foreach( $getallen as $getal )
  echo '<li>'. $getal .'</li>';
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

30/07/2008 17:04:00
Quote Anchor link
Je afbeeldingen nummeren van 1 t/m 52 en dan heb je zo plaatjes.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$kaarten
= range(1, 52);
shuffle($kaarten);
for($i=0; $i<9; $i++)
{

    echo '<img src="' . $kaarten[$i] . '.jpg"/><br/>';;
}

?>
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 17:06:00
Quote Anchor link
is het mogelijk om met jou script(emmanuel delay) de variabele $getal te gebruiken voor de kaarten dus ik heb bijvoorbeeld de variabele $10 en dat die geechoed wordt??

Quote:
edit:
Op welke manier moet ik ze nummeren in de bestandsnaam ofzo?? of ook in variabele??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

30/07/2008 17:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<img src="'. $getallen[0] .'.jpg" />';
?>


Nu, aangezien de functie shuffle bestaat, kan je beter die gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 17:35:00
Quote Anchor link
maar waar moet ik dan aangeven welke afbeelding welk nummer heeft??
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

30/07/2008 17:38:00
Quote Anchor link
BV. image 1 noen me 1.jpg. image 2 noem je 2.jpg, ...
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 17:39:00
Quote Anchor link
maar moet dat dan in variabele staan of niet??
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/07/2008 17:45:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/11/1389/

Of ga hier eens in neuzen, staat genoeg commentaar in om je op weg te helpen.
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 17:55:00
Quote Anchor link
kloppen de variabele zo??:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$kaarten
[49] = 'kaarten/vrouweruiten.png'
    $kaarten[50] = 'kaarten/vrouwklaver.png'
    $kaarten[51] = 'kaarten/vrouwschoppe.png'
    $kaarten[52] = 'kaarten/vrouwharten.png'
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
Douwe

Douwe

30/07/2008 18:00:00
Quote Anchor link
Jup :)
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

30/07/2008 18:04:00
Quote Anchor link
want mijn pagina wordt niet weergegeven :S
 
PHP Newbie

PHP Newbie

30/07/2008 18:27:00
Quote Anchor link
; achter regel 2,3,4 & 5
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.