aanmeld nieuwsbrief script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

G P

G P

12/07/2010 15:35:34
Quote Anchor link
Ik ben bezig aan een simpel aanmeldscript, zoals dit, waarbij personen zich kunnen inschrijven in een nieuwsbrief.
- iemand meld zich aan dmv zijn/haar emailadres
- ik krijg een mail dat deze persoon zich wilt inschrijven/uitschrijven
- eventueel in html-opmaak
Vervolgens plaats ik manueel dit emailadres in een lijst. Ik hoef geen nieuwsbrief-systeem.

De php-formulieren die ik tot nu toe maakte werkten perfect, maar nu worden de data niet meegegeven, en zie echt niet wat de oorzaak is.De data zijn voornaam, achternaam, emailadres en status (inschrijven of uitschrijven), en dit in de volgende opmaak:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
<table width="240" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">

 <tr>

   <td>

    <form action="nieuwsbrieftest.php" method="post">

 <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="3" align="center" width="290">

   <tr>

     <td width="35%">

       <div align="right"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">Emailadres:</font></div>

     </td>

     <td width="65%">

       <input type="text" name="email" value="" maxlength="128" id="email" />

     </td>

   </tr>

   <tr>

     <td width="35%">

       <div align="right"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">Voornaam:</font></div>

     </td>

     <td width="65%">

       <input type="text" name="voornaam" id="voornaam" value="" maxlength="32" />

     </td>

   </tr>

 

   <tr>

     <td width="35%">

       <div align="right"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">Achternaam:</font></div>

     </td>

     <td width="65%">

       <input type="text" name="achternaam" id="achternaam" alue="" maxlength="32" />

     </td>

   </tr>

   <tr>

     <td width="35%">

       <div align="right"><font face="Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">Actie:</font></div>

     </td>

     <td width="65%">

       <select name="action" id="action">

         <option value="subscribe">Inschrijven</option>

         <option value="unsubscribe">Uitschrijven</option>

       </select>

     </td>

   </tr>

   <tr>

     <td colspan="2" align="right">

       <div align="center">

         <input type="hidden" name="group_ids[]" value="2" />

         <input type="submit" value="  OK!  " />

       </div>

     </td>

   </tr>

 </table>

 <div align="center"></div>

</form>

</td>

 </tr>

</table>

Weet er iemand welke code je hierop kunt maken om het te doen werken?
Gewijzigd op 12/07/2010 15:42:05 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 04:16:54
 
Chris -

Chris -

12/07/2010 15:42:52
Quote Anchor link
Ligt eraan wat de inhoud is van nieuwsbrieftest.php! Wat staat daar in? (Plaats dat tussen de -tags alsjeblieft ;-))
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.