aanpas script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

G P

G P

17/12/2013 22:18:38
Quote Anchor link
Ik zoek een script waarbij bezoekers een artikel kunnen aanpassen. De bekendste toepassing hierbij is Wikipedia. Zo zou ik een bepaalde database willen maken voor en door bezoekers.

Hoe heet zo een script, en waar kun je dit vinden?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:17:44
 
- SanThe -

- SanThe -

17/12/2013 22:28:37
 
G P

G P

17/12/2013 22:30:04
Quote Anchor link
En kun je zo een bestaand script aanpassen?
 
- SanThe -

- SanThe -

17/12/2013 22:41:45
Quote Anchor link
Aan wat?
 
G P

G P

17/12/2013 22:44:04
Quote Anchor link
Ik zal je een voorbeeld geven.

De mensen kunnen bijvoorbeeld activiteiten toevoegen. Ik persoonlijk kan deze activiteiten aanpassen. Nu zou ik willen dat de mensen zelf deze activiteiten ook kunnen aanpassen. Ik wil dus een bestaand script aanpassen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2013 22:46:38
Quote Anchor link
Een agenda dus? Ik neem aan dat er wel een tussencontrole in zit waarbij de wijziging door iemand met hogere rechten na kan kijken voordat die doorgevoerd wordt?
 
G P

G P

17/12/2013 22:55:53
Quote Anchor link
Die agenda is slechts een voorbeeld. Hierbij krijg ik een mail wanneer een activiteit wordt toegevoegd, maar hij wordt pas echt toegevoegd wanneer ik hem heb goedgekeurd.

Het script waarin ik het wil maken is een database-systeem met cd's. Men mag zelf CD's toevoegen die na goedkeuring door mij op de website wordt geplaatst. De mensen kunnen deze ook aanpassen. Maar uiteraard wil ik ook na iedere aanpassing een mail krijgen en een goedkeuring kunnen geven.

Toevoeging op 17/12/2013 23:00:01:

Ik kan misschien ook iets plaatsen als <a href=\"http://www.website.be/aanpassen.php?id=$_GET[id]\" target=\"_self\">aanpassen</a></div>"

Toevoeging op 17/12/2013 23:13:11:

Ok, ik ben al zover geraakt dat een bestaande file kan aangepast worden. Wanneer iets aangepast is, krijg ik hiervan een mail. Probleem is dat het al meteen op de website staat zonder mijn goedkeuring, dat moet ik nog even uitpluizen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2013 23:18:48
Quote Anchor link
Na het insturen geef je een 'flag' met een 0 mee in het veld gepubliceerd.
na je controle zet je gepubliceerd op 1.
 
G P

G P

17/12/2013 23:22:23
Quote Anchor link
Inderdaad, heb het ook al gezien. In mijn geval heet dat 'onhold' of 'goedgekeurd'. Denk dat het gaat lukken :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.