aanpassen functie PHP 7.4 naar 8.x

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Saam Mooij

Saam Mooij

24/01/2023 20:33:20
Quote Anchor link
Ik gebruik een framework in Adobe lightroom om de foto's van mijn voetbalteam te publiceren. Mijn hosting partij gaat binnenkort over naar php 8.x. Een specifieke functi in het framework is kennelijk niet compatibel met die versie. Kan iemand een fix bedenken?

Het gaat om de volgende functie (de ontwerper was er niet trots op...):

function _doHeaders_callback_setext($matches) {
# Terrible hack to check we haven't found an empty list item.
if ($matches[2] == '-' && preg_match('{^-(?: |$)}', $matches[1]))
return $matches[0];

$level = $matches[2]{0} == '=' ? 1 : 2;
$block = "<h$level>".$this->runSpanGamut($matches[1])."</h$level>";
return "\n" . $this->hashBlock($block) . "\n\n";
}
Het probleem zit bij $matches [2]{0}

HELP! :-)
Bij voorbaat dank; Saam
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:26:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/01/2023 20:48:10
Quote Anchor link
Kan je het script tussen code BB-tags plaatsen zodat het beter leesbaarder wordt?

Om je probleem op te lossen, moet je de 'curly braces' { en } vervangen door blokhaken [ en ].
Gewijzigd op 24/01/2023 20:51:32 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.