Aantal dagen bereken mbv diff()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »
- DHU -

- DHU -

31/03/2020 21:28:29
Quote Anchor link
Hi Guyz,

Ik zit weer eens met een vraagstuk... ik wil het aantal dagen bereken tussen twee datums..

daarvoor dacht ik onderstaand stukje codering te kunnen gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
//* RECONCILATION INSTELLINGEN        
$originalReconcileDate = $sqlData['Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP'];
$dateToday = new DateTime(date("Y-m-d H:i"));
$newReconcileDate = date("d-m-Y H:i", strtotime($originalReconcileDate));
$diff = $dateToday->diff($originalReconcileDate);
            
if($newReconcileDate == "01-01-1970"){
echo '<td></td>';
}else{
echo '<td>'.$newReconcileDate.'</td>';
}



echter ik krijg de foutmelding:
Warning: DateTime::diff() expects parameter 1 to be DateTimeInterface, string given in C:\wamp64\www\BP\members\inc\plugin.php on line 2332

echter ik kan 'm niet plaatsen... zal wel iets lulligs zijn maar ik staar me blind.... iemand een idee waar het manco zich bevind?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:32:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/03/2020 21:53:06
Quote Anchor link
De error is toch duidelijk?

Er wordt een DateTimeInterface verwacht, en geen string uit je database: $originalReconcileDate.
Dus gebruik $dateToday als argument in die $diff, en gebruik $sqlData['Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP'] in je new DateTime.

Big chance dat het dan beter gaat.
Gewijzigd op 31/03/2020 21:54:33 door - Ariën -
 
- DHU -

- DHU -

31/03/2020 22:16:35
Quote Anchor link
De error is niet duidelijk!
Niet iedereen zit op Admin niveau :-).... ik probeer het te begrijpen.. (Wat me overigens nog niet lukt hoor.. maar dat terzijde)...

ik doe ook mijn stinkende best..... en gaat wel steeds beter maar ik wil d'r steeds wat bij leren... en ik ik wil het dan ook snappen... maar t'is en blijft lastig om met datums te klooien
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/03/2020 22:22:16
Quote Anchor link
$newReconcileDate zou dus geen date() (timestamp) moeten zijn, maar een DateTime-object, dan kun je met diff() aan de slag.

edit: en je hebt dus sowieso $newReconcileDate nodig (maar dan in het goede formaat), en niet $originalReconcileDate :).
Gewijzigd op 31/03/2020 22:24:32 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/03/2020 22:33:48
Quote Anchor link
Dirk Huizinga op 31/03/2020 22:16:35:
De error is niet duidelijk!
Niet iedereen zit op Admin niveau :-).... ik probeer het te begrijpen.. (Wat me overigens nog niet lukt hoor.. maar dat terzijde)...

ik doe ook mijn stinkende best..... en gaat wel steeds beter maar ik wil d'r steeds wat bij leren... en ik ik wil het dan ook snappen... maar t'is en blijft lastig om met datums te klooien

Gelukkig heb je ook https://www.php.net/manual/en/class.datetime.php
En dan de Table of Contents, waarin de functies worden besproken.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/03/2020 22:40:25
Quote Anchor link
@Ariën heeft wel een punt. Leren programmeren wordt zoveel makkelijker wanneer je de foutmeldingen kunt interpreteren. Dit verschaft je enorm veel inzicht. Plus alles is goed gedocumenteerd op php.net. Je kunt daar gewoon DateTime in het zoekvakje inkloppen en je krijgt direct (klasse)definities.

Op deze manier kun je op den duur precies identificeren waar het misgaat, en wat er misgaat. En op een gegeven moment wordt het letten op dit soort fouten tijdens het schrijven van code een tweede natuur, zodat je deze in eerste instantie niet meer maakt, of in ieder geval een groter bewustzijn hebt van de typen van de parameters die functies en methoden verwachten, deze zijn namelijk bijna altijd van een redelijk specifieke voorgeschreven vorm.

In zekere zin is dit weer een vraagstuk waar "het probleem niet het probleem" is, maar het verzamelen van informatie over + het interpreteren van de foutmelding.
 
- DHU -

- DHU -

31/03/2020 22:50:37
Quote Anchor link
Zucht.... het is toch niet te doen om hele master class te moeten volgen om twee datums van elkaar af te trekken... gooi de handdoek dan maar meteen in de ring en gaat men maar lekker die datums met hoof uitreken...
Je moet verdorie op php.net elke keer een hele statenbijbel doornemen....

jongens bedankt voor het pogen.... maar dit gaat met teveel tijd inzitten.. als ik ooit eens wat meer tijd heb ga ik me er misschien in verdiepen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/03/2020 23:15:29
Quote Anchor link
Je overdrijft wel behoorlijk hoor met je 'master-class'.
Misschien dat je het nu even niet ziet zitten om je concentratie erbij te houden. Ga dan even wat anders doen: Boek lezen, kattenfilmpjes kijken, of lekker naar bed en dan ben je morgen weer fris en fruitig. ;-)
Gewijzigd op 31/03/2020 23:15:41 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/03/2020 23:22:52
Quote Anchor link
Maar er wordt je twee keer verteld wat je zou moeten aanpassen.

Je moet het zo zien, de methode verwacht een appel, en je stopt er een peer in. Dat past niet. Zorg dat het formaat appel is, en het gaat goed.

En blijkbaar geldt er ook een speciale conditie ($newReconcileDate == "01-01-1970"), in welk geval je in het geheel geen vergelijking hoeft te doen? Mogelijk is het een idee om die datums dan als NULL-waarde op te slaan in je database, dan kun je simpelweg vergelijken met NULL.

Wat is trouwens het formaat van $sqlData['Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP']? Is dit gewoon een UNIX-timestamp? Dan kan de code waarschijnlijk ook nog wat korter. Helemaal handig zou het zijn als deze informatie ook gewoon als (NULLable) DATETIME-kolom wordt opgeslagen, dan hoef je ook niet tig vertaalslagen uit te voeren.
 
- DHU -

- DHU -

01/04/2020 10:56:14
Quote Anchor link
Om het proces af te ronden :-)

ik heb in mijn SQL SELECT de datum format van de tabel Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP aangegeven. De uren, minuten en secondes zijn in deze nl niet zo van belang.

Dit heb ik als volgt gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$sql = "SELECT DATE_FORMAT(idm_doelsysteem.Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP, '%d-%m-%Y') AS originalReconcileDate,

enz, enz enz


Voor uiteindelijk het verschil tussen twee datums weer te geven heb ik dit als volgt gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
//* RECONCILATION INSTELLINGEN
            $reconDay = new DateTime($sqlData['originalReconcileDate']);
            $dateToday = new DateTime();
            $diff = $dateToday->diff($reconDay);
            
            if($sqlData['originalReconcileDate'] == NULL){
                echo '<td><font color="red">Nog geen recon ingericht!</font></td>';
            }else{
                echo '<td>'.$reconDay->format('d-m-Y').' <font size="1">('.$diff->format('%d dagen geleden').')</font></td>';


Opmerking: Goeie tip om wat anders te doen. Als je er een lange dag op hebt zitten en en je blind staart moet je dit soort dingen dus gewoon niet doen....

Bedankt voor alle goed bedoelde adviezen.
Gewijzigd op 01/04/2020 10:57:32 door - DHU -
 
Ivo P

Ivo P

01/04/2020 19:55:00
Quote Anchor link
Wist je dat Mysql dat ook al voor je uit kan rekenen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
SELECT Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP, TO_DAYS(Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP) - TO_DAYS(NOW()) as verschil
FROM tabel
 
Jan R

Jan R

01/04/2020 20:42:16
Quote Anchor link
Ik lees elke keer iets van jou als "de handdoek in de ring gooien". Als je de fout gewoon googled zie je dat er al velen voor jou ook het probleem hadden. Ik hoor er ook bij. Je moet natuurlijk wel ook eens iets proberen.
Met vallen en opstaan lukt veel. Ok het gaat wat traag:)
Je kan toch niet willen dat de mensen hier jouw code schrijven.

Enkel als voorbeeld: Net een scriptje van vroeger eens hermaakt. Dubbel zo snel en 3k kleiner. Gewoon betere query's.
 
- DHU -

- DHU -

01/04/2020 21:26:54
Quote Anchor link
Ivo P op 01/04/2020 19:55:00:
Wist je dat Mysql dat ook al voor je uit kan rekenen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
SELECT Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP, TO_DAYS(Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP) - TO_DAYS(NOW()) as verschil
FROM tabel




Hmmm interesting.. thnx... Ga ik zeker mee experimenteren. Heb nl wel op meerdere plekker het vershil dagen benodigd.. Lekker kort en krachtig. Komt de code alleen maar ten goede
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/04/2020 02:18:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
//* RECONCILATION INSTELLINGEN
$reconDay = new DateTime($sqlData['originalReconcileDate']);
$dateToday = new DateTime();
$diff = $dateToday->diff($reconDay);
            
if($sqlData['originalReconcileDate'] == NULL){
    echo '<td><font color="red">Nog geen recon ingericht!</font></td>';
}
else{
    echo '<td>'.$reconDay->format('d-m-Y').' <font size="1">('.$diff->format('%d dagen geleden').')</font></td>';
}

?>

Je maakt hier wel een fout, en een aantal dingen kunnen handiger gestructureerd worden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles in de query te regelen maar mogelijk is het handiger/makkelijker om code aan te passen dan SQL, dit moet je zelf weten.

Allereerst (en dit is dus een echte fout): DateInterval heeft formatteringsregels die mogelijk anders werken dan je zou denken. Het %d formatteringskarakter geeft je het aantal dagen verschil na aftrek van eventuele maanden.

Stel je hebt dus bijvoorbeeld 1 april en 2 mei, dan levert %d jou 1 (1 maand en 1 dag) in plaats van 31 dagen, wat je misschien zou verwachten. Hiervoor is %a bedoeld, zie ook de documentatie. Misschien wil je dat nog even aanpassen als je deze aanpak nog gebruikt voordat er mensen in de paniek schieten :p.

Dan ga je dingen uitrekenen die mogelijk helemaal niet uitgerekend hoeven te worden. Nu maakt dat in dit geval niet zo uit voor de snelheid, maar wat als deze berekening vele male complexer/duurder was? Staat je webserver mogelijk heel vaak te stampen op dingen die niet eens nodig zijn... dit is pure verspilling. Begin dus met het if-statement.

Ook kun je de programmeer- en weergavelogica verder uit elkaar trekken zodat je uiteindelijk een duidelijke streep tussen deze twee kunt aanbrengen.

Bijvoorbeeld dus als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if ($sqlData['originalReconcileDate'] == NULL) {
    $class = 'warning'; // geef het ding een opmaak
    $output = 'Nog geen recon ingericht!';
}
else {
    // hier ga je pas rekenen
    $reconDay = new DateTime($sqlData['originalReconcileDate']);
    $dateToday = new DateTime();
    $diff = $dateToday->diff($reconDay);

    $class = 'message';
    $output = $reconDay->format('d-m-Y').' <span>('.$diff->format('%a').' dag(en) geleden)</span>';
}

?>
<td class="<?php echo $class; ?>"><?php echo $output; ?></td>

Hier verplaats je ook hoe td.warning, td.message en td.message span er verder uitzien naar een stylesheet, dit wil je loskoppelen van de HTML, mocht je dit ooit nog willen aanpassen dan kun je dat puur in CSS regelen en hoef je geen code op te breken...
Gewijzigd op 02/04/2020 02:27:35 door Thomas van den Heuvel
 
- DHU -

- DHU -

02/04/2020 21:02:02
Quote Anchor link
Top dank je wel voor je uitgebreide toelichting. De DateInterval had ik inderdaad gelezen maar vergeten aan te passen. Dit is inmiddels doorgevoerd.

Ik heb dit nooit kunnen bedenken om een berekening met if statement te beginnen. Maar ondank ik in dit geval niet zoveel merk van de berekeninstijd hoor... deze gaat rap genoeg..maar inderdaad met 'n wat complexere berekening zou dit zo maar anders kunnen. Goed punt.

Dan over de opmaak... ik ben ook maar 'n ouwe zak hoor.. ik kom nog uit de html 1.0 periode. CSS wat was dat :-)
Ben daar helemaal niet in meegegroeid dus ik betrap me er vaak op dat ik de opmaak elke keer tussen de codering plaats. Ook hier onderga ik nog een leerproces:

Maar ik wil je nogmaals bedanken voor deze toelichting. Top!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.