Aantal online script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dylan -

Dylan -

14/01/2011 15:19:28
Quote Anchor link
Hallo PhpHulp!
Ik zoek een script die het aantal online laat zien hoeveel er online zijn. Dus hij moet over een bepaalte IP en Port lopen. Heeft iemand z`n script?

Bedankt
Gewijzigd op 14/01/2011 15:20:50 door Dylan -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:32:59
 
- Dave -

- Dave -

14/01/2011 15:26:12
Quote Anchor link
Wij zijn geen afhaalchinees. Doe zelf maar eerst eens wat onderzoek.
 
Dylan -

Dylan -

14/01/2011 15:27:10
Quote Anchor link
Ik weet niet eens hoe dat heet :")
 
- Mark -

- Mark -

14/01/2011 15:28:31
 
- Dave -

- Dave -

14/01/2011 15:30:27
Quote Anchor link
Dat is met PHP en een database.
Ik denk dat hij iets anders bedoelt of hij had zijn vraag niet goed uitgelegd.

http://www.mydigitallife.info/2007/12/13/how-to-find-and-check-number-of-connections-to-a-server/
 
Dylan -

Dylan -

14/01/2011 15:31:16
Quote Anchor link
Het is idd zonder database
 
The Ultimate

The Ultimate

14/01/2011 15:38:15
Quote Anchor link
- Dave - op 14/01/2011 15:26:12:
Wij zijn geen afhaalchinees. Doe zelf maar eerst eens wat onderzoek.
LOL....lach me een breuk.

"Nummertje 22. Babi Pangang"
"Sambal bij...??"
"Nee, heb geen strandbal bij..."
Gewijzigd op 14/01/2011 15:39:17 door The Ultimate
 
Aad B

Aad B

14/01/2011 15:45:06
Quote Anchor link
Hieristie, zonder database:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php

/* Start the session */
session_save_path('phpsessions');
session_start();
$_SESSION["viewer"] = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
/* Define how long the maximum amount of time the session can be inactive. */
define("MAX_IDLE_TIME", 2);

function
getOnlineUsers(){

/* Default directory: /var/lib/php/session */

if ( $directory_handle = opendir( session_save_path() ) )
{

  $count = 0;
  while ( false !== ( $file = readdir( $directory_handle ) ) )
  {

    if($file != "." && $file != "..")
    {

      if(time()- fileatime(session_save_path() . "/" . $file) < MAX_IDLE_TIME * 60)
      {

        $count++;
      }

      else //remove files with PHP - Unlink()
      {
        unlink(session_save_path() . "/" . $file);
      }
    }
  }

  closedir($directory_handle);
  return $count;

}

else
{
return false;
}
}


// echo "Website bezoekers online: " . getOnlineUsers() . "<br />";

?>


<html>
<head>
<style type="text/css">
<!-- BODY {background:none transparent;}-->
</style>
</head>
 <body>
  <font face="trebuchet ms" size="2" color="white">
   <b>
   Website bezoekers online: <?echo getOnlineUsers(); ?>
   </b>
  </font>
 </body>
</html>


Toevoeging op 14/01/2011 15:47:38:

Zeldj zaam op 14/01/2011 15:19:28:
Hallo PhpHulp!
Ik zoek een script die het aantal online laat zien hoeveel er online zijn. Dus hij moet over een bepaalte IP en Port lopen. Heeft iemand z`n script?
wat een klinkklare onzin joh: moet over een bepaalde IP en Port lopen........
Gewijzigd op 14/01/2011 15:49:05 door Aad B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.