Aanvragen door beginners

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Axel de Mol

Axel de Mol

01/03/2007 23:05:00
Quote Anchor link
valt me op dat er de laatste tijd steeds meer simpele scriptjes gevraagd worden door nieuwe gebruikers die vaak heel makkelijk te vinden zijn. Al is het op PHPhulp of ergens anders op internet. Vaak wordt er maar gevraagd zonder zelf iets te zoeken of zelf iets te coden. Vind ik vrij irritant moet ik eerlijk zeggen. Nu is het wel een hulpsite maar ik vind dat ze zelf ook wat moeten ondernemen voordat ze om hulp gaan vragen...

Kan daar niet iets aan gedaan worden? Het viel me namelijk al op dat dit vandaag al 3-4 keer gebeurd is. Wat denken jullie ervan?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:46:15
 
Marvin S

Marvin S

01/03/2007 23:10:00
Quote Anchor link
ik ben het eens met axel..
TE vaak is het eerste google
resultaat al raak.. dat is zo niet
nodig..
 
Axel de Mol

Axel de Mol

01/03/2007 23:12:00
Quote Anchor link
ja, helemaal gelijk. Maar er moet toch op een of andere manier iets aan gedaan kunnen worden...

Misschien dat mods meteen het topic sluiten en zeggen dat google ook de moeite waard is. Vind het namelijk een beetje spam voor een goed forum.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

01/03/2007 23:15:00
Quote Anchor link
als jij ook de regels gelezen had, http://www.phphulp.nl/faq/#26 wist je al dat topics daardoor gesloten konden worden ;)
 
Marvin S

Marvin S

01/03/2007 23:18:00
Quote Anchor link
ik denk dat een goede oplossing KAN zijn dat mensen die niet langer als 24uur lid zijn geen forumposts kunnen maken... vaak zijn zulke aanvragen de 1e post van zo'n iemand.. diegene komt op de site terecht en spamt zijn vraag snel het forum in om geholpen te worden.. als diegene eerst 24 uur moet wachten gaat die wel ergens anders zijn probleem spammen...

en voor de mensen die wel serieus wat willen, die zullen het begrijpen..
die kunnen wel gewoon de scripts bekijken en reageren enzo.. en als het
echt zo dringend is zullen ze wel iemand PMen die heel veel reageert op
posts enzo.. en oja het zou wel goed zijn als die mensen met minder dan 24 uur wel het forum geheel kunne lezen..

of praat ik nu echt onzin?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Axel de Mol

Axel de Mol

01/03/2007 23:20:00
Quote Anchor link
probleem is dat ik er vandaag 3-4 tegen gekomen was die niet gesloten zijn :( terwijl er toch heel vaak simpele oplossingen voor zijn. Heb vandaag iig gezien 2x login script, 1x nieuwssysteem, 1x zoekfunctie. Zijn toch niet de ingewikkelste.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

01/03/2007 23:20:00
Quote Anchor link
dat is inderdaad onzin marvin,

dat is totaal niet gebruiksvriendelijk, die mensen komen om hulp en moeten dan nog 24 uur wachten. Zo halen we zeker de 11000 leden niet eens.
 
Axel de Mol

Axel de Mol

01/03/2007 23:21:00
Quote Anchor link
wat heb je aan ledenaantallen als het forum dan met simpele vragen gevuld wordt? die dus gewoon op te zoeken zijn.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

01/03/2007 23:26:00
Quote Anchor link
Mods zijn ook wel eens in een vriendelijke bui. Bovendien zijn die 4 vragen hier echt niet bijzonder, aangezien er veel meer moeilijkere vragen gesteld worden.

Zoals bij de regels staat vermeld:
Vind je een topic onzin of vind je de poster niet zo aardig? Reageer dan niet. Dit voorkomt ergenissen. Als een topic niet op zijn plaats is, dan zorgen de moderators ervoor dat dit topic gesloten of verwijderd wordt. In sommige gevallen kan de moderators beslissen om de topic te verplaatsen.
 
Marvin S

Marvin S

01/03/2007 23:26:00
Quote Anchor link
aan de ene kant moet je een oplossing verzinnen
maar aan de andere kant kan dat bijna niet..
er is niets voor niets een aanvraag forum..

24 uur is misschien lang.. dan maak je het activatie mailtje
met een vertraging van 15 minuten ofzo.. dan moet diegene
een kwartier wachten op zijn activatielink.. dat is niet gebruiks
onvriendelijk.. en als iemand geen 15 minuten geduld heeft
gaat die ergens anders spamme.. en 15 minuten van een dag
is niet NIET gebruiksvriendelijk..
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

01/03/2007 23:29:00
Quote Anchor link
@marvin, ik geloof nooit dat ze dan hun vraag niet stellen. Bovendien hebben genoeg leden al eerder een account aangemaakt hier voordat ze een topic openen.

edit:
jij bent waarschijnlijk ook eens begonnen, en toen wist je misschien ook wel niet beter.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Axel de Mol

Axel de Mol

01/03/2007 23:32:00
Quote Anchor link
Terence schreef op 01.03.2007 23:26:
Mods zijn ook wel eens in een vriendelijke bui. Bovendien zijn die 4 vragen hier echt niet bijzonder, aangezien er veel meer moeilijkere vragen gesteld worden.

Zoals bij de regels staat vermeld:
Vind je een topic onzin of vind je de poster niet zo aardig? Reageer dan niet. Dit voorkomt ergenissen. Als een topic niet op zijn plaats is, dan zorgen de moderators ervoor dat dit topic gesloten of verwijderd wordt. In sommige gevallen kan de moderators beslissen om de topic te verplaatsen.


toch wel begrijpelijk vind ik. Maarja, probeer ook wel vriendelijk te reageren al zeg ik het zelf. Maar een beetje zoekwerk van hun kant kan toch geen kwaad?

edit: natuurlijk zijn wel allemaal een keer begonnen. Maar ik ben iemand die eerst iets echt op gaat zoeken. En als ik er dan niet uitkom ga ik het navragen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Axel de Mol
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

01/03/2007 23:37:00
Quote Anchor link
Axel de Mol schreef op 01.03.2007 23:32:
toch wel begrijpelijk vind ik. Maarja, probeer ook wel vriendelijk te reageren al zeg ik het zelf. Maar een beetje zoekwerk van hun kant kan toch geen kwaad?


Ik vind het fijn dat er inderdaad mensen zijn die wel vriendelijk reageren (sommigen snauwen af, dat is niet de bedoeling).

Soms beginnen mensen met zoeken en komen ze hier uit, vandaar dat je af en toe beginnersvragen krijgt. Helaas lezen ze ook niet de regels die hier staan.
 
Axel de Mol

Axel de Mol

01/03/2007 23:40:00
Quote Anchor link
Ik ben dan wel weer zo dat ik een ICT opleiding doe.. ik zal dan ook eerder naar PHP documentatie gaan zoeken. Maarja, gebruiken tegenwoordig zoveel mensen google. Dan moet het voor die personen ook niet zo moeilijk zijn het ook te gebruiken in deze gevallen. Dat ik het enige wat ik er jammer aan vind.
 
Luc Zontrop

Luc Zontrop

02/03/2007 00:12:00
Quote Anchor link
11000 leden? En hoeveel actieve leden zijn dat?
 
Kevichill

Kevichill

02/03/2007 03:16:00
Quote Anchor link
Marvin schreef op 01.03.2007 23:18:
ik denk dat een goede oplossing KAN zijn dat mensen die niet langer als 24uur lid zijn geen forumposts kunnen maken... vaak zijn zulke aanvragen de 1e post van zo'n iemand.. diegene komt op de site terecht en spamt zijn vraag snel het forum in om geholpen te worden.. als diegene eerst 24 uur moet wachten gaat die wel ergens anders zijn probleem spammen...

en voor de mensen die wel serieus wat willen, die zullen het begrijpen..
die kunnen wel gewoon de scripts bekijken en reageren enzo.. en als het
echt zo dringend is zullen ze wel iemand PMen die heel veel reageert op
posts enzo.. en oja het zou wel goed zijn als die mensen met minder dan 24 uur wel het forum geheel kunne lezen..

of praat ik nu echt onzin?



En wat als mensen die pas hier komen allang google gebruikt hebben en toch hun script hier in de forum willen showen omdat hij.zij er niet uitkomt wat dan
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/03/2007 08:36:00
Quote Anchor link
Tumbler schreef op 02.03.2007 00:12:
11000 leden? En hoeveel actieve leden zijn dat?
30 :P
 
- wes  -

- wes -

02/03/2007 08:40:00
Quote Anchor link
Geef mij een paar remove en close rechten en je hebt er geen last meer van :))

@erik, zo ook maar eens uit bed gestuiterd
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/03/2007 08:49:00
Quote Anchor link
hehe,

Moet je wel lief gaan doen tegen Bas he ;)
Ik was d'r om 5 uur al uit, de hele week trouwens als ...

Ga liever weer direct me bed in, van het weekend ga ik zeker uitslapen tot half 3 :)
ff slaap inhalen.
 
- wes  -

- wes -

02/03/2007 08:52:00
Quote Anchor link
ik doe niet anders dan lief tegen bas :))

luie donder, slapen... tsss
 
B a s
Beheerder

B a s

02/03/2007 09:38:00
Quote Anchor link
Forum regels spreken voor zich. Ik vind wes ook lief :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.