Acces Denied & Expecting Parameter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marieke Violet

Marieke Violet

17/01/2011 07:33:55
Quote Anchor link
Dear People..

Ik ben eigelijk hardstikke aan het stressen om een systeem de lucht in te krijgen,
en ik krijg nog wat errors, namelijk:

Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: (28000/1045): Access denied for user 'lsd@informatica-'@'satet.g1ga.net' (using password: YES) in /home/ludgerco/public_html/lsd/config.php on line 12
Helaas is er een foutgetreden bij het maken van de database connectie. Neem hierover contact op met de beheerder.

De error:

Warning: mysqli_error() expects parameter 1 to be mysqli, boolean given in /home/ludgerco/public_html/lsd/config.php on line 21


Op regel 12 van config.php staat: // Verbinding maken
$conn = mysqli_connect( $host, $user, $pass, $datb );

En op regel 21 van config.php staat:
echo '<strong>De error:</strong> <br />';
21) echo mysqli_error( $conn );
exit();

Who can help me asap?:$

xxx Marieke
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:14:28
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/01/2011 08:11:41
Quote Anchor link
Kun je de relevanten code erbij zetten?
 

17/01/2011 08:40:41
Quote Anchor link
Je inloggegevens zijn niet correct, daarom kan je geen verbinding maken met de database. Omdat je geen verbinding hebt, kan mysqli_error ook geen error tonen. Zie ook mysqli_error.

Jordi kroon op 17/01/2011 08:11:41:
Kun je de relevanten code erbij zetten?

Is er al.
 
Marieke Violet

Marieke Violet

17/01/2011 18:12:47
Quote Anchor link
Tis al helemaal gefixed.. ;)
Bekijk t resultaat op www.lsd2011.co.cc (A)
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 19:32:10
Quote Anchor link
Lijkt me weer zo'n geval reclame =D

ik bedoel, zonder onze hulp is het opeens opgelost en hup: je ziet een link...
Gewijzigd op 17/01/2011 19:33:12 door Jurrian Nijland
 
Geert B

Geert B

17/01/2011 19:38:08
Quote Anchor link
valt mee opzich wel mee Jurrian. Het is iets van het sint ludgercollege
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 19:39:04
Quote Anchor link
Ken ik niet... =D
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

17/01/2011 19:42:01
Quote Anchor link
LSD? gevalletje a lá de Beatles?
Opzich best lekker nummer.

*begint te zingen*
Lucy in the Sky with Diamonds
ahhhhhhhhaaahh
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 19:43:01
Quote Anchor link
Nicoow Unknown op 17/01/2011 19:42:01:
LSD? gevalletje a lá de Beatles?
Opzich best lekker nummer.

*begint te zingen*
Lucy in the Sky with Diamonds
ahhhhhhhhaaahh

Lol, je hebt gelijk =P
 
Marieke Violet

Marieke Violet

18/01/2011 18:05:24
Quote Anchor link
Hahaha... Is geen reclame shit..
Bleek ergens iets heel doms gedaan te hebben en het antwoord vond ik op pagina 9 van google ;)

Is van mijn school, voor onze LSD (Laatste School Dag) ;)

Nu zit ik nog met 1 probleempje, iemand intresse om te helpen?:$
 
Jasper DS

Jasper DS

18/01/2011 18:08:07
Quote Anchor link
Wat?
 
Marieke Violet

Marieke Violet

18/01/2011 18:12:20
Quote Anchor link
Ik zit met een teller systeem wat niet precies werkt..
De leerling kan oneindig vaak zijn leerlingnummer invullen, maar zodra hij de enquete verstuurd, word de teller in de db opgehoogd. Zodra deze tabel, een waarde geeft van 5 of meer, mag een leerling niet meer stemmen.

maar weet me god nie waar ik dat plaatsen moet...

Toevoeging op 18/01/2011 18:16:43:

Fixed it... verkeerde verwijzing.
Yeah sorry, ben een beetje blont.. :P
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/01/2011 18:20:03
Quote Anchor link
Wat ik zou doen is een colom erbij maken waarbij staat leerling nummer en aantal keer gestemd.

Dan zou ik als iemand de enquete verstuurd controleren of aantal keer gestemd 5 is.
Zoja : Melding geven dat je niet meer mag deelnemen

Zoniet colom updaten met +1
 
Niels K

Niels K

18/01/2011 18:39:31
Quote Anchor link
Design ziet er beter uit dan je vorige site :) En doet het ook gewoon in IE. +1:)
 
- Mark -

- Mark -

18/01/2011 18:50:09
Quote Anchor link
In Firefox doet hij het niet 100% goed hier.

Klik
Gewijzigd op 18/01/2011 18:50:24 door - Mark -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.