Acces denied error!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark Markson

Mark Markson

18/09/2013 21:34:51
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php

Connect failed: Access denied for user '150200'@'localhost' (using password: YES)
?>


Die error krijg ik, terwijl ik zeker weet dat ik alle gegevens in mijn connect.php goed heb ingevuld. Ik zit bij Hostnet, weet niet of iemand hier een oplossing voor weet? Ik snap niet wat ik moet doen. Ik heb mijn rechten geprobeerd aan te passen, maar dat hielp ook niet.

Iemand?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 21:34:01
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

18/09/2013 21:38:33
Quote Anchor link
1. Inloggen op het control Panel.
2. zoeken naar mysql database en de instellingen.
 
Mark Markson

Mark Markson

18/09/2013 21:44:39
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 18/09/2013 21:38:33:
1. Inloggen op het control Panel.
2. zoeken naar mysql database en de instellingen.


Dat heb ik dus al gedaan. Ik heb de gegevens ingevuld met de gegevens die ik daar zag staan. Heb zelfs een nieuw gebruiker aangemaakt, zelfde error.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

18/09/2013 21:52:01
Quote Anchor link
Er zijn drie dingen die je goed moet hebben.
- servernaam (weet je zeker dat het localhost moet zijn)
- gebruikersnaam
- wachtwoord

als je er dan niet komt wordt het tijd om even een formuliertje in te vullen bij de helpdesk.

Stomme vraag nog misschien maar je draait de php code wel op de server van je hosting he?
 
- SanThe -

- SanThe -

19/09/2013 10:28:55
Quote Anchor link
Je gebruikersnaam is alleen een getal?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.