achtergrond image werkt niet goed in internet explorer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robert Jansen

Robert Jansen

05/04/2012 10:14:21
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een website. Op de website wil ik een afbeelding plaatsen in de header die de volle breedte neemt in de browser. Dit werkt wel in firefox en chrome maar niet in internet explorer.
mijn css is:
#header{
width: 100%;
height: 400px;
background-image: url(images/header.png);
position: relative;
background-size: 100%;
background-repeat: no-repeat;
background-position: center;
}

Wat je nu ziet in IE is dat links en rechts van de header wit ruimte is. Dit is nl. niet de bedoeling.

kan iemand mij helpen?

alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:45:41
 
Yanick  vB

Yanick vB

05/04/2012 10:17:05
Quote Anchor link
Probeer is het volgende:

Quote:
#header{
position: absolute;
left: 0px;
top: 0px;

width: 100%;
height: 400px;

background-image: url(images/header.png);

background-size: 100%;
background-repeat: no-repeat;
background-position: center;
}
Gewijzigd op 05/04/2012 10:17:23 door Yanick vB
 
Joakim Broden

Joakim Broden

05/04/2012 10:21:50
Quote Anchor link
Afbeelding repeaten?
 
Robert Jansen

Robert Jansen

05/04/2012 10:30:04
Quote Anchor link
zoiets als de afbeelding van de bergen op de website: http://visuadesign.com/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.