Achtergrond kleur veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 13:58:42
Quote Anchor link
Mijn website heeft een witte achtergrond, nu wil ik een knop aanmaken dat wanneer je daar op drukt de achtergrond zwart wordt, en wanneer je nog een keer op de knop drukt de achtergrond weer wit wordt

één knop met twee kleuren dus

is dit mogelijk?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 07:50:17
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

21/12/2011 14:05:39
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 14:12:04
Quote Anchor link
Daar staat niks tussen over 2 kleuren onder 1 button
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

21/12/2011 14:24:44
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 14:32:28
Quote Anchor link
Als ik in de demo kijk zijn dat 3 verschillende knoppen
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 14:33:17
Quote Anchor link
Zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<? //voor de kleurtjes
//css

.bgwhite {
    color: #FFFFFF;
    background-color: #000000;
}
.
bgblack {
    color: #000000;
    background-color: #FFFFFF;
}
//JS
function ToggleClass() {
    el = document.getElementById('thebody');
    if (el.className == 'bgwhite') el.className = 'bgblack';
    else el.className = 'bgwhite';
}

?>
Gewijzigd op 21/12/2011 14:34:07 door Ger van Steenderen
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 15:06:44
Quote Anchor link
Ja :)
alleen nu heb ik deze code voor de button, maar die werkt niet

<a href="#" onClick="javascript:ToggleClass">Color</a>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/12/2011 15:15:42
Quote Anchor link
<a href="#" onClick="ToggleClass();">Color</a>
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 15:22:20
Quote Anchor link
Dat werkt niet


<style>

.bgwhite {
color: #FFFFFF;
background-color: #000000;
}
.bgblack {
color: #000000;
background-color: #FFFFFF;
}
</style>


<a href="#" onClick="ToggleClass();">Color</a>


<script type="text/javascript">
function ToggleClass() {
el = document.getElementById('thebody');
if (el.className == 'bgwhite') el.className = 'bgblack';
else el.className = 'bgwhite';
}
</script>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 15:37:08
Quote Anchor link
Wat gaat er niet? Heb je de body een id gegeven?
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 15:41:52
Quote Anchor link
De knop zelf werkt wel, alleen als ik erop druk gebeurt er niks, de achtergrond blijft wit

heb het geprobeerd met de body een achtergrond kleur te geven, en zonder de body een achtergrond kleur te geven
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 15:59:16
Quote Anchor link
Ik hen het ff getest maar bij mij werkt het zowe; in IE als FF
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 16:03:05
Quote Anchor link
Wat doe ik dan fout? zie hier de gehele code

<html>
<head>



</head>

<body>

<style>


.bgwhite {
color: #FFFFFF;
background-color: #000000;
}
.bgblack {
color: #000000;
background-color: #FFFFFF;
}
</style>


<a href="#" onClick="ToggleClass();">Color</a>


<script type="text/javascript">
function ToggleClass() {
el = document.getElementById('thebody');
if (el.className == 'bgwhite') el.className = 'bgblack';
else el.className = 'bgwhite';
}
</script>

</body>
</html>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 16:10:40
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 21/12/2011 15:37:08:
Wat gaat er niet? Heb je de body een id gegeven?

Wel een beerje opletten ;)
<body id="thebody">
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/12/2011 16:15:39
Quote Anchor link
En voor de liefhebbers in jQuery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$(document).ready(function(){
    $('#switch1').click(function(){
        $('body').attr('id','bgwhite');
    });
    $('#switch2').click(function(){
        $('body').attr('id','bgblack');
    });
});
Gewijzigd op 21/12/2011 16:19:28 door - Ariën -
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 16:22:41
Quote Anchor link
Sorry Ger, ben een beetje amateuristisch in de codes, ben meer van de vormgeving
maar bedankt in ieder geval
hij werkt nu :)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 16:34:16
Quote Anchor link
@Aar, dat is natuurlijk ook een optie - alhoewel jij twee 'knoppen' hebt en ik één - , maar ik geef er altijd de voorkeur aan voorbeelden in puur JS te geven
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/12/2011 16:35:00
Quote Anchor link
In dat geval heb je meer aan een toggle()
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 21:32:22
Quote Anchor link
Nog even één vraagje.. kun je ze ipv bgwhite en bgblack ook linken aan 2 verschillende css bestanden.
Zodat ik gewoon voor de zwarte als de witte versie een complete opmaak kan maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/12/2011 21:55:50
Quote Anchor link
ja, dat kan. Maar waarom twee verschillende?
het is toch netter als je @import in CSS gaat werken?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 22:00:32
Quote Anchor link
Poeh, das un goeie.
Ik ben nog nooit zover gegaan maar theoretisch is het mogelijk. In de praktijk ben ik er niet helemaal zeker van hoe de browsers erop reageren
Gewijzigd op 21/12/2011 22:01:04 door Ger van Steenderen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.