achtergrond met dreamweaver mx

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Van der Avoort

Van der Avoort

29/04/2007 20:49:00
Quote Anchor link
ik heb op mijn start pagina een foto als achtergrond en dan staat er deze tekst

<body background="achtergrond.jpg">

maar nu staat er rechts zowat 1/5 van de foto opnieuw zodat mijn achtergrond de foto is + weer 1/5 van de foto .

hoe moet ik deze foto als achtergrond plaatsen in dreamweaver zodat de hele achtergrond de foto is in zijn geheel
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:13:07
 
Scrptr

Scrptr

29/04/2007 20:51:00
Quote Anchor link
Je zou het de foto in een divje kunnen zetten, en een neutrale achtergrondkleur kunnen kiezen.
 
Jeroen

Jeroen

29/04/2007 22:30:00
Quote Anchor link
<body style="background-image: url('smiley.gif'); background-repeat: no-repeat;">

check deze link: http://www.w3schools.com/css/tryit.asp?filename=trycss_background-position

of iets in die geest :)

Mvg,

Jeroen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.