Achtergrond plaatje laden in een element

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arno van Zanten

Arno van Zanten

28/02/2023 22:34:32
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil een plaatje in een element inladen, maar krijg geen beeld te zien.

css style
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
.container
    {
        max-width:            800px;
        width:                600px;
        top:                25%;
        margin-left:        auto;
        margin-right:        auto;
        position:            relative;
        opacity:             0.9;
        background:            url("kinky.png");
    }


Het gedeelte waar het omgaat

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<html>
            <title>Sexy Devil</title>
            <link href='inc/div.css' rel='stylesheet' type='text/css'/>
        <body>
        <head>
            <title>Sexy Devil</title>
            <link href='inc/div.css' rel='stylesheet' type='text/css' media=screen />
        </head>
        <body>
            <div class='container'>
                <form id='contact' action='index.php' method='POST'>
                    <fieldset>
                        <input placeholder='Day' type='number' name='day' placeholde='DD' tabindex='1' autofocus>
                        <input placeholder='Month' type='number' name='month' placeholde='MM' tabindex='1' autofocus>
                        <input placeholder='Year' type='number' name='year' placeholde='YYYY' tabindex='1' autofocus>
                    </fieldset>
                    <button name='Verify' type='submit' id='contact-submit' data-submit='...Sending'>Verify</button>
                </form>
            </div>

    </body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:24:53
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2023 22:36:47
Quote Anchor link
Wat doet die title-tag en link-tag buiten je head?
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

28/02/2023 22:37:57
Quote Anchor link
- Ariën - op 28/02/2023 22:36:47:
Wat doet die title-tag en link-tag buiten je head?



al aangepast, zag het ook.
maar laadt het plaatje nog niet in.
Het plaatje staat op de juiste plek
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2023 22:39:54
Quote Anchor link
Heb je al gekeken in de inspectie-tab van je browser? Daar kan je precies zien welke externe bestanden er geladen worden, en welke stijlen er gebruikt worden. Een krachtige tool die ik bijna dagelijks gebruik, en elke browser wel aan boord heeft.
Gewijzigd op 28/02/2023 22:41:26 door - Ariën -
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

28/02/2023 22:44:48
Quote Anchor link
Dank je, zeer goede tip
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/03/2023 16:59:41
Quote Anchor link
Is het nog gelukt?
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

01/03/2023 17:10:44
Quote Anchor link
- Ariën - op 01/03/2023 16:59:41:
Is het nog gelukt?


Ja is zeker gelukt, nadat je mij die tip gaf.
Kon ik idd zien wat er wel en niet geladen werd.

Super goede tip
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.