achtergrondjes en plaatjes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johan slaghuis

johan slaghuis

04/03/2005 13:27:00
Quote Anchor link
Ik heb onlangs een post neergezet over het om en om plaatsen van kleuren of plaatjes. Dit is heel mooi gelukt, echter als ik via php een achtergrondplaatje invoer, dan wordt - ie keurig weergegeven in de pagina (tr background enz) Zogauw ik echter een plaatje laad in de tabel (dus niet op de achtergrond,maar in de td, zie ik mijn achtergrondplaatje niet meer! Hoe los ik dat op?

dit is de code"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?        
        $query
="SELECT * FROM live";
        $result=mysql_query($query);
        $num_rows = mysql_num_rows($result);
        if($num_rows != 0){
$i =0;
        while($row=mysql_fetch_array($result))
        {

        if($i==0) {
$i++;
$class ='a1';
}
else{
$i=0;
$class ='a2';
}

                    
echo "<table width=\"750\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\" border=\"0\" ><tr class=".$class."><td><td width=\"4\"></td><td valign=\"middle\" width=\"40\">".$row[dag]."</b>&nbsp;&nbsp;<strong>&euro;&nbsp;".$row[entree]."</strong><br><font size=\"2\"><b>
"
.$row[maand]."</b>&nbsp;&nbsp;<strong>".$row[open]."</strong></font></td><td></td>
<td valign=\"middle\"><strong>"
.$row[act]."</strong><br>
"
.$row[opmerkingen]."</td><td align=\"right\"><table><tr><td><img src=\"images/$row[logo].gif\" align=\"right\" border=\"0\"></td></tr></table></td></tr>
</table><table><tr class=\"back\"><td width=\"100%\" height=\"1\"></td></tr></table>"
;
        }
   }

   else
   {
       echo "Er zijn geen resultaten gevonden";
$i++;
   }

?>


Op deze manier wordt niet het achtergrond plaatje uit de stylesheet zichtbaar. Laat ik het logo weg, doet - ie ut weer.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 13:01:15
 
Johan slaghuis

johan slaghuis

04/03/2005 23:26:00
Quote Anchor link
Heb de oplossing inmiddels middels een transparant gifje gevonden. Thnx anyways.
jo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.