achterhalen welke url gebruikt wordt om de site te bezoeken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bilel

bilel

02/03/2009 15:32:00
Quote Anchor link
Ik heb nu 2 domeinen op zelfde hostingaccount, aangezien ik deze een tijdje had uitgeleend aan een vriend. Nu is hij gestopt met deze site en gebruik ik de site weer op de oude domein. Hoe kan ik achterhalen met welke url de site wordt bezocht, zodat ik eventueel oude bezoekers kan vertellen dat de site offline is.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 01:52:57
 
Rick geenidee

rick geenidee

02/03/2009 15:36:00
Quote Anchor link
mischien dat je van bijde sites een doorlinkpagina kan maken met eeen script dat registreert hoeveel er langs zijn geweest of bedoel je dta niet
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

02/03/2009 15:38:00
Quote Anchor link
Je kunt gewoon een HTTP 301 geven. Dat betekent "moved permanently". Het voordeel hiervan is dat bijvoorbeeld Google dit ook ziet.
 
Bilel

bilel

02/03/2009 15:53:00
Quote Anchor link
ja maar beide domains staan opzelfde host-folder, vandaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bilel
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

02/03/2009 20:18:00
Quote Anchor link
bilel schreef op 02.03.2009 15:53:
ja maar beide domains staan opzelfde host-folder, vandaar.


Dat maakt toch niet uit? Die kun je toch gewoon doorverwijzen? domeinA naar domeinB
 
Bilel

bilel

02/03/2009 20:36:00
Quote Anchor link
om een of andere reden niet. Er is toch gewoon een $_SERVER key waarmee je de url kunt lezen
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

02/03/2009 20:52:00
Quote Anchor link
Doe gewoon var_dump($_SERVER);
 
Max S

Max S

02/03/2009 21:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_SERVER
['REQUEST_URI'];
?>


Bedoel je die?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/03/2009 22:15:00
Quote Anchor link
Die krijgt die van de huidige pagina. Ik denk dat het ene domein naar het andere domein doorverwijst, en dat dan gekeken moet worden waar de bezoeker vandaan kwam. Maar dat is volgens mij niet mogelijk, heb er een tijdje geleden ook al naar gekeken maar kwam toen niet tot een oplossing.
 
Bilel

bilel

02/03/2009 23:01:00
Quote Anchor link
Nee. Er zijn gewoon 2 domeinen, ze worden niet doorverwezen naar 1 pagina ofzo. Ze blijven gewoon de domainnaam waar de bezoeker voor gekozen heeft. En das idd de global waar ik naar zocht, bedankt.
 
Bilel

bilel

02/03/2009 23:06:00
Quote Anchor link
$_SERVER['REQUEST_URI'] heeft op beide domeinen als output "/", wss werkt het dus niet

Het idee is eigenlijk zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if (stristr($siteurl, 'ignition-gaming.net') == TRUE){
echo "The site has been closed, sorry for the trouble of having you to join";
exit();
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bilel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.