Action van een form in new window openen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Massimo W

Massimo W

10/05/2006 13:19:00
Quote Anchor link
Hallo,

Even een korte vraag: Hoe laat ik een formulier in een nieuwe pagina openen?

Dus als er op de submit knop gedrukt wordt, dat er dan een nieuw venster verschijnt met daarin de pagina die in de action="deze_pagina.php" staat.

Alvast vriendelijk bedankt.

Groet

Massimo
 
PHP hulp

PHP hulp

17/01/2020 19:17:23
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

10/05/2006 13:26:00
 
Massimo W

Massimo W

10/05/2006 13:31:00
Quote Anchor link
dank u
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.