Activatie Bericht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Micha

Micha

22/03/2004 13:11:00
Quote Anchor link
Ik heb dus een zelf gemaakt leden script.
Nu wil ik er alleen een activatie e-mail bij maken.
Maar ik weet niet hoe dat werkt.
Kan iemand me daarmee helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:53:23
 

22/03/2004 13:41:00
Quote Anchor link
Gewoon zoiets als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
# insertquery
if($insertquery)
{

mail()
}

else
{
# iets anders
}
?>
 
Micha

Micha

22/03/2004 14:18:00
Quote Anchor link
Maar ook als ze email krijgen, ze op een link moeten klikken voor hun account geactiveerd is...
 
Arend a

Arend a

22/03/2004 14:53:00
Quote Anchor link
Je maakt een veld "bevestigd" in je SQL tabel, en een scripts bevestig.php?id=%userid% (link die je meestuurd in je mail) die de tabel aanpast, en bevestigd "ja" maakt.
 
Micha

Micha

22/03/2004 14:55:00
Quote Anchor link
Ok...
Heel makkelijk..
Had niet gedacht dat het zo makkelijk kon :O
 
Rick

Rick

22/03/2004 15:03:00
Quote Anchor link
zet er wel iets van een beveiliging op, anders kan je gewoon eventjes alle gebruikersnamen activeren door naar die url tegaan met elke keer een ander nummer
 

22/03/2004 15:12:00
Quote Anchor link
Ik gebruik ook een ledensysteem maar het enige probleem dat ik heb is dat wanneer ik uiteindelijk men nieuwsbrief verstuur en de key (noodzakelijk voor uitschrijving wil meesturen) dan gaan alles gebruikers 1 mail aankrijgen met daarin al de gebruikers hun key . Eerder heb ik het script al eens gepost maar ik krijg er keer op keer geen reactie op. OF de reactie "gebruik dan mijn script" -> ik heb zoveel code niet nodig .
 
Micha

Micha

22/03/2004 15:28:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je met beveiliging Rick?
 
Rick

Rick

22/03/2004 16:35:00
Quote Anchor link
bijvoorbeeld zoiets meesturen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$geheimtekstje
= 'tekst'; // een tekst die alleen jij kent gewoon voor beveiliging
$wachtwoord = 'wachtwoord1'; // het wachtwoord van de gebruiker
$key = md5($geheimtekstje.$wachtwoord);
?>

en dan als link in het mailtje iets als activate.php?id=5&key=deMD5hash

en die dan laten controleren
 
Mitch X

Mitch X

22/03/2004 16:41:00
Quote Anchor link
Ik gebruik alleen de hash ...

activeer.php?key=dehash

Is dat nog steeds veilig of is het met het ID veiliger?
 
Rick

Rick

22/03/2004 17:03:00
Quote Anchor link
er is een zeeeeeeeeeeeeeeer kleine kans dat meerdere mensen dezelfde hash krijgen en dan zou je dus (in theorie) problemen kunnen krijgen

maar met aleen een hash is het ook goed
 

22/03/2004 17:29:00
Quote Anchor link
@ rik

dan maak je een while loop die checked of de hash al in de database bestaat. mocht die bestaan, dan loopt ie nog een x etc
 

22/03/2004 17:33:00
Quote Anchor link
Dit is een stukje uit een script van mezelf:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
$uniekehash
=false;
    //Haal de datum op
    $date=date("Y-m-d");
    //Zoalang uniekehash niet true is, maak nieuwe hashes aan en check of ie niet al voor komt
    while(!$uniekehash){
      //Maakt de hash aan
      $hash=md5(time());
        // voorkom dubbele hashes:
      $result=mysql_query("SELECT * FROM TABELHIER WHERE id = '$id' AND hash = '$hash'")
        or die(mysql_error());
        //Als resultaat 0 is, staat er dus niet 2x eenzelfde hash in de database en mag het script door
      if(mysql_num_rows($result)==0){
      //Breek uit de while loop door uniekehash op true te zette
          $uniekehash=true;
?>


dit is een stukje uit mijn script dus je zal hie ren daar wat moeten veranderen maar werkt verder rpime. suc6
 
Rick

Rick

22/03/2004 17:33:00
Quote Anchor link
dat kan ja, maar dat is nogal database onvriendelijk
als je een index op ID hebt staan zal dat gewoon een stuk sneller werken en daarom is dat ook aan te raden

en hoezo een while loop?
wat dacht je van dit:
SELECT COUNT(*) FROM tabelnaam WHERE hash = hash
 

22/03/2004 17:36:00
Quote Anchor link
tis opzich maar een kleine query die je uitvoert... bij mij loopt het iig prima (rond 2000 records).
 
Micha

Micha

22/03/2004 18:11:00
Quote Anchor link
Ik gebruik nu hetvolgende:

$lijst = array('a', 'b', 'c', 'd', 'e', 'f', 'g', 'h', 'i', 'j', 'k', 'l', 'm', 'n', 'o', 'p', 'q', 'r', 's', 't', 'u', 'v', 'w', 'x', 'y', 'z', 'A', 'B', 'C', 'D', 'E', 'F', 'G', 'H', 'I', 'J', 'K', 'L', 'M', 'N', 'O', 'P', 'Q', 'R', 'S', 'T', 'U', 'V', 'W', 'X', 'Y', 'Z', '0', '1', '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8', '9');
$aantal = count($lijst)-1;
$kkkey='';
for($i=0; $i<25; $i++){
$nr = rand(0,$aantal);
$kkey .= $lijst[$nr];
$keyy = md5($kkey);
$key == md5($wachtwoord);
$actkey = $keyy.$key;
?>

werkt het zo of niet?
Ik doe die actkey ook in een database, zodat dat weer gecontroleert kan worden.
 
Rick

Rick

22/03/2004 19:16:00
Quote Anchor link
uhm waarom niet gewoon zoiets dan?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
$nummer
= rand()*1000;
$actkey = md5($wachtwoord.$nummer);
?>
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/03/2004 19:28:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik gebruik alleen de hash ...

activeer.php?key=dehash

Is dat nog steeds veilig of is het met het ID veiliger?


Quote:
er is een zeeeeeeeeeeeeeeer kleine kans dat meerdere mensen dezelfde hash krijgen en dan zou je dus (in theorie) problemen kunnen krijgen

maar met aleen een hash is het ook goed

Wat je ook kunt doen als je de id geheim wilt houden (omdat het makkelijk te achterhalen is of weet ik wat) is een ander veld mee te sturen... Meest logische lijkt mij e-mailadres:
[email protected]&sleutel=md5-hash

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

22/03/2004 19:31:00
Quote Anchor link
[1] Omdat mensen niet weten wat jij allemaal in de hash propt is het sowieso wel veilig denk ik toch
[2] Elke hash is toch anders? Dus als ik bv het ID in de hash zou zetten moet ik toch telkens een andere krijgen?
[3] Meer velden (bv email of id) lijken me wat omslachtig zie punt [1] :)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

22/03/2004 19:37:00
Quote Anchor link
Quote:
[2] Elke hash is toch anders? Dus als ik bv het ID in de hash zou zetten moet ik toch telkens een andere krijgen?

Uhm.. nee... elke hash in md5 van een andere tekst is anders. Op elke computer is de hash in md5 hetzelfde. Het wordt dus niet random gegenereerd, want dan zou het ook geen goed systeem zijn om wachtwoorden op te slaan...

Elwin
 
Micha

Micha

22/03/2004 19:47:00
Quote Anchor link
Ok.
Ik zit nu met het volgende.
Ik heb nu dus een activatie code.
Het gaat een beetje als deze link:

activatie.php?key1=4636g43&key2=65ehsdyh533
Nu is key1 dus het wachtwoord in md5, en key2 een random gegenereerd woord.
Ze staan allebij in de database.
Nu wil ik dus kijken of ze
1) Bij elkaar passen
2) Bij welk ID ze horen.
Kan iemand me daarmee helpen?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.