activatie script

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeffrey H

Jeffrey H

31/05/2007 20:51:00
Quote Anchor link
Ik heb dus een activatie script gemaakt voor mijn cms.
Je registreerd je eerst, krijgt een seria, en dan moet je die dus activeren hij geeft steeds dezelde error:
P.S.(ik welk met plain tekst files omdat ik dat hier wat fijner vind werken...)

Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in D:\xampp\htdocs\test2\kalgoo\activatie.php on line 12
Verkeerde Serial

Dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
ERROR_REPORTING(E_ALL);
include('_data/serials.dat'); //mijn bestand met serialsen gebr. VB:
//$id1 = array('5J6A1ZC6ANJZLO4','Jeffrey','[email protected]');

include('_data/gebruikers.dat'); // met gebruikerslaat zien welke gebruiker welk id heeft(word hier eigenlijk niet gebruikt)
// VB: define('jeffrey','1');

if ($_GET['id'] !== '') {
$id = $HTTP_GET_VARS["id"];
    if ($_GET['serial'] !== '') {
        $number = base64_decode($_GET['serial']);
        echo $number;
        if ($_GET['email'] !== '') {
        $email = base64_decode($_GET['email']);
            if (in_array($number, $id)) {
                if (in_array($email, $id)) {
                require_once ('_data/activation.dat');
                    if (isset($number)){
                        $file = '_data/activation.dat';
                        // schrijf de volgende tekst in het bestand
                        $invoegen = "$".$number." = array('1','".$email."'); //".date('j')."/".date('m')."/".date('Y')." at ".date('H').":".date('i').":".date('s')." was this serial activated \n";
                        $fopen = fopen($file, "a");
                        $fseek = fseek($fopen, -8000, SEEK_END);
                        fwrite($fopen, $invoegen);
                        fclose($fopen);
                        echo 'Uw Serial is succesvol geactiveerd.<br>U kunt hem nu invoeren als serial op de PageTree CMS';
                }
else{
                    echo 'Serial is al geregistreerd';
                    }
                }
else{
                echo 'Verkeerde Email';
                }
            }
else{
            echo 'Verkeerde Serial';
            }
        }
else{
        echo 'Je hebt de serial wel ingevoerd maar je E-Mail niet!';
        }
    }
else{
    echo 'Geen informatie gegeven!';
    echo 'NO INFO!';
    }
}
else{
echo 'Geen ID opgegeven';
}

?>


Kan iemand mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:33:49
 
Jeffrey H

Jeffrey H

31/05/2007 21:08:00
Quote Anchor link
Ik heb echt overal gezocht kan iemand mij helpen??
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

31/05/2007 21:14:00
Quote Anchor link
in_array misschien heb je daar wat aan..
en overigens zie ik geen in_array staan op regel 12..

maar ik gok dat het het er mee te maken heeft dat het ingegeven iets geen array is ;)
 
Jeffrey H

Jeffrey H

31/05/2007 21:20:00
Quote Anchor link
volgens my komt het omdat ik een Superglobal gebruik($_GET['id']) maar ik weet niks anders... :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.