activeringsmail werkt niet!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »
Bart Buurman

Bart Buurman

10/11/2003 21:37:00
Quote Anchor link
hey ben ik weer :S kan iemand hier is naar kijken, en mij uitleggen wat hier fout aan is hij moet het toch gewoon doen? gaat om het gedeelte bij de mailfunctie

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<?
include("top.php");
echo "<link rel=\"stylesheet\" content=\"text/css\" href=\"style.css\">";
require("config.php");
require("include.php");
beveiliging("Iedereen");

function
MaakSleutel($lengte=10) {  
   ## De tekens die voorkomen in de sleutel
   $tekens = array(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0);  
   $sleutel = '';  
      
   for($i = 1; $i <= $lengte; $i++)  
      $sleutel .= $tekens[rand(0,10)];  

   return strtoupper($sleutel);  
}
  

if ($_COOKIE["gebruikersnaam"] != "" AND $_COOKIE[memberid] != "" AND $_COOKIE[hash] != "")
{

    echo "<B>Aanmelden › Fout</b><BR><BR>";
    echo "Je bent al lid van de website, het heeft dus geen nut om je nogmaals aan te melden!";
}

else
{
    if ($_POST["aanmelden"])
    {


        $select = "SELECT * FROM leden WHERE gebruikersnaam='" . $_POST[gebruikersnaam] . "'";
        $query = mysql_query($select);
        $bestaat = mysql_num_rows($query);

        if (!$_POST[naam] || !$_POST[gebruikersnaam] || !$_POST[wachtwoord] || !$_POST[wachtwoord2] || !$_POST[email])
        {

            echo "<B>Aanmelden › Fout</b><BR><BR>";
            echo "Je hebt niet alle velden ingevuld, <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";
        }

        
        elseif(!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $_POST[email])) {
            echo "<B>Aanmelden › Fout</b><BR><BR>";
            echo "Je hebt een onjuist emailadres ingevuld, <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";
        }

        
        elseif($_POST[wachtwoord] != $_POST[wachtwoord2])
        {

            echo "<B>Aanmelden › Fout</b><BR><BR>";
            echo "De door jou ingevoerde wachtwoorden komen niet overeen, <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";
        }

        
        elseif($bestaat == 1)
        {

            echo "<B>Aanmelden › Fout</b><BR><BR>";
            echo "De gebruikersnaam die je gekozen hebt bestaat al, <a href=\"javascript:history.go(-1)\">Ga terug</a>";    
        }


        else
        {
            $activatiecode = MaakSleutel();
            $wachtwoord = md5($_POST[wachtwoord]);
            $select = "SELECT * FROM leden";
            $query = mysql_query($select);
            $aantal = mysql_num_rows($query);
            
            if($aantal == 0){
                $insert = "INSERT INTO leden (id, gebruikersnaam, wachtwoord, naam, email, homepage, ip, activatie, datum, status, ondertitel) VALUES ('', '" . $_POST[gebruikersnaam] . "', '" . $wachtwoord . "', '" . $_POST[naam] . "', '" . $_POST[email] . "', '" . $_POST[homepage] . "', '" . $_SERVER[REMOTE_ADDR] . "', '" . $activatiecode . "', NOW(), 'Beheerder', 'Beheerder')";
                $query = mysql_query($insert);
            }

            else {
                $insert = "INSERT INTO leden (id, gebruikersnaam, wachtwoord, naam, email, homepage, ip, activatie, datum) VALUES ('', '" . $_POST[gebruikersnaam] . "', '" . $wachtwoord . "', '" . $_POST[naam] . "', '" . $_POST[email] . "', '" . $_POST[homepage] . "', '" . $_SERVER[REMOTE_ADDR] . "', '" . $activatiecode . "', NOW())";
                $query = mysql_query($insert);
            }


            echo "<B>Aanmelden › Aangemeld</b><BR><BR>";
            echo "Je hebt je succesvol aangemeld, voordat je kan inloggen moet je je aanmelding bevestigen via de email die je hebt gekregen!";
            
            mail("$_POST[email]", "Aanmelding activeren", "Beste $_POST[naam],
Je hebt je aangemeld op $site_naam. Om je aanmelding te bevestigen moet je op de onderstaande link klikken.
    
$site_url/activeer.php?code=$activatiecode

Als je je niet hebt aangemeld kun je deze email gewoon negeren. Het account wordt binnen 48 uur verwijderd.

$site_webmaster_naam,
$site_url"
, "From: $site_naam<$site_webmaster_email>\nReturn-path: $site_webmaster_email");
        }
        
    }

    else
    {
        echo "<B>Aanmelden</b><BR><BR>";
        echo "Vul het formulier hieronder in om je aan te melden op $site_naam:<br>";
        echo "<form method=\"post\" action=\"$PHP_SELF\" onSubmit=\"this.submit.disabled='true'\">";
        echo "Naam:<br><input type=\"text\" size=\"30\" name=\"naam\"><br>";
        echo "Gebruikersnaam:<br><input type=\"text\" size=\"30\" name=\"gebruikersnaam\"><br>";
        echo "Wachtwoord:<br><input type=\"password\" size=\"30\" name=\"wachtwoord\"><br>";
        echo "Wachtwoord (validatie)<br><input type=\"password\" size=\"30\" name=\"wachtwoord2\"><br>";
        echo "E-mail adres:<br><input type=\"text\" size=\"30\" name=\"email\"><br>";
        echo "Homepage: (optioneel)<br><input type=\"text\" size=\"30\" name=\"homepage\"><br>";
        echo "<br><input type=\"submit\" name=\"aanmelden\" value=\"Aanmelden\">";
        echo "</form>";
    }
}

include("bottom.php");

?>
Gewijzigd op 10/11/2003 21:38:00 door Bart Buurman
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 05:31:20
 
B a s
Beheerder

B a s

10/11/2003 23:23:00
Quote Anchor link
echo "$_POST";

staat er wel wat in?? codes graag posten op:

[url]www.phphulp.nl/code.php[/url]

is het het systeem wat hier op de site staat??
 
Bart Buurman

Bart Buurman

11/11/2003 07:43:00
Quote Anchor link
nee dit is een ander die ik zelf in elkaar heb geknutseld aan de hand van een paar login systemen, ik was t zo zat dat elke keer er iets niet erkte dat ik zelf er maar een ben gaan maken.
overal tutorials vandaan gehaald en stukjes hier en daar geknipt en geplakt aangepast etc
 
B a s
Beheerder

B a s

11/11/2003 08:39:00
Quote Anchor link
waar host je?

en zie je wel dat de registratie succesvol was?
 
Bart Buurman

Bart Buurman

11/11/2003 08:54:00
Quote Anchor link
ik host op lycos (gratis), hij heeft het heel even gedaan. toen ben ik alles goed in elkaar gaan zetten en daarna deed hij nix meer. ik heb mijn account als beheerder geactiveerd door mijn activeringscode in de database op te zoeken en vervolgens de link om mezelf te activeren gemaakt en gebruikt. probeer ik in te loggen, geeft hij niet weer dat ik ben ingelogd waar die dat moet weergeven etc. maarde database zegt wel dat ik ben ingelogd. ik snap er nu helemaal nix meer van

edit: het systeem werkt op cookies mocht dat handig zijn om te weten. tis wel onhandig om daar je systeem op te bazeren maarja van sessies weet ik helemaal nix.
Gewijzigd op 11/11/2003 09:04:00 door Bart Buurman
 

11/11/2003 14:53:00
Quote Anchor link
Ik heb je code niet helemaal doorgelezen,
maar ik zag activeringsmail + Lycos staan,
maar met lycos kun je niet mail functie gebruiken , omdat ze schrik hebben voor misbruiken....
 
Bart Buurman

Bart Buurman

13/11/2003 13:24:00
Quote Anchor link
o das wel minder, weet je een host waar dat wel kan en die gratis is? reclame boeit niet echt gaat erom dat ik scripts kan testen enzo
 

13/11/2003 15:36:00
Quote Anchor link
Hey Bart, installeer anders zelf PHP Triad op je windows systeem of apache met php en mysql op Linux, dan kun je het makkelijkst testen vind ik zelf, doe ik zelf ook namelijk
 
Bart Buurman

Bart Buurman

15/11/2003 08:32:00
Quote Anchor link
ja dat heb ik ook en daar test ik het ook op, maar online moet het ook werken. en ik mag geen eigen server draaien want dan moet ik 24/7 online blijven en dat doe ik niet dus, maar ik moet nu een gratis server/host hebben die wel een mailfunctie accepteerd
 
B a s
Beheerder

B a s

15/11/2003 10:52:00
Quote Anchor link
He Bart!

probeer www.portland.co.uk eens.. die zijn gratis.. maar is ook traag.. deze wel zonder advertenties trouwens.

waarom koop je niet gewoon ruimte? waar PHPhulp.nl host kun je al hosting krijgen voor 90 euro inclusief domein naam per jaar..
Gewijzigd op 15/11/2003 12:55:00 door B a s
 
Bart Buurman

Bart Buurman

17/11/2003 10:50:00
Quote Anchor link
ok activeringsmail werkt wel alleen komt de mail een dag later aan dan geplant :D maakt opzich nix uit maar nu kan ik inloggen wat ik wil maar hij geeft niet aan dat ik ingelogd ben.

1 zo kom ik dus nergens waar ik wezen wil
2. ik heb de lay-out in de php-bestanden gestopt dmv include('top.php') etc
3. ik heb index.php als mainpage alsvolgt ingedeeld
include top.php
include $id.php
include bottom.php

4. in bottom.php zit index2.php geinclude, dit heb ik veranderd door de inhoud van index2.php direct in bottom te zetten. werkt allebei niet

5 index2.php is dus de .php die aangeeft dat je ingelogd bent en vanuit daar naar je profiel kan gaan, memberlijst bekijken, pm's versturen en je profiel kan wijzigen.

ik zit eigenlijk nog steeds met hetzelfde probleem als altijd! kan iemand mij nu wel helpen? of beter gezegd weer verder helpen?

edit: dit wordt een vervelend land topic dus ik heb een nieuwe gestart, hier -->
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?id=217&cat=1
Gewijzigd op 17/11/2003 11:04:00 door Bart Buurman
 
Johan

Johan

17/11/2003 16:37:00
Quote Anchor link
Quote:
ik host op lycos (gratis), hij heeft het heel even gedaan. toen ben ik alles goed in elkaar gaan zetten en daarna deed hij nix meer. ik heb mijn account als beheerder geactiveerd door mijn activeringscode in de database op te zoeken en vervolgens de link om mezelf te activeren gemaakt en gebruikt. probeer ik in te loggen, geeft hij niet weer dat ik ben ingelogd waar die dat moet weergeven etc. maarde database zegt wel dat ik ben ingelogd. ik snap er nu helemaal nix meer van

edit: het systeem werkt op cookies mocht dat handig zijn om te weten. tis wel onhandig om daar je systeem op te bazeren maarja van sessies weet ik helemaal nix.


misschien helpt dit: je moet php activeren bij lycos...
 
Bart Buurman

Bart Buurman

17/11/2003 17:12:00
Quote Anchor link
die staat aan gloof me anders had ik nix gezien behalve in grote koeieletters: 404
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.