adLDAP opvragen group

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

25/05/2010 15:45:39
Quote Anchor link
Ik probeer via adLDAP de groep op te vragen van een gebruiker.

Dit had ik al geprobeerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
print_r($adldap->user_info($username));


Dit werk helaas niet want dan krijg ik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Array ( [count] => 1 [0] => Array ( [displayname] => Array ( [count] => 1 [0] => ***** ) [0] => displayname [memberof] => Array ( [count] => 4 [0] => CN=CallBeheer,OU=Groepen,DC=****,DC=**** [1] => CN=Beheer,OU=Groepen,DC=****,DC=*** [2] => CN=Accountoperators,CN=Builtin,DC=****,DC=*** [3] => CN=Domeingebruikers,CN=Users,DC=*****,DC=***** ) [1] => memberof [primarygroupid] => Array ( [count] => 1 [0] => 513 ) [2] => primarygroupid [objectsid] => Array ( [count] => 1 [0] => T1P-S ) [3] => objectsid [samaccountname] => Array ( [count] => 1 [0] => ***** ) [4] => samaccountname [count] => 5 [dn] => CN=****,OU=Beheer,DC=****,DC=***** )


Ik moet dus Beheer krijgen als uitkomst maar ik krijg veels te veel informatie.

Iemand enig idee hoe ik alleen de groep kan opvragen waar de user in zit?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 25/05/2010 15:56:59 door PHP hulp
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 10:34:37
 
John de Kroon

John de Kroon

25/05/2010 16:24:19
Quote Anchor link
Probeer eens:
$username[getal1][getal2]

Welke getallen je precies in moet voeren weet ik zo niet, maar getal1 geeft aan hoe de info getoond moet worden en getal2 welke gebruiker. Ik kan niet helemaal wijs worden uit je output. Eventueel kun je proberen met een getal3 (zelfde manier ;) )
Suc6!
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

26/05/2010 09:18:21
Quote Anchor link
Heb jij toevallig een idee hoe ik alle user in dropdownbox krijg?
 
John Doe

John Doe

26/05/2010 11:49:04
Quote Anchor link
d.m.v. een Foreach loop. Je moet dan alleen wel even de structuur van je array iets logischer maken de users staan nu in de zelfde array het count variabel als je zorgt dat die gescheiden zijn gaat dat zeker lukken.
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

26/05/2010 14:52:13
Quote Anchor link
Ik heb nu dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

require_once(dirname(__FILE__) . '/adLDAP.php');
$adldap = new adLDAP();

$var = $adldap->group_members('Medewerkers');
$x=0;

echo '<form action="">
            <select name="keuze">'
;

foreach ($var as $v)
{

    
    echo '<option value="'.$v[$x].'">'.$v[$x].'</option>';
    
    $x++;
}

echo '</select></form>';
?>


Maar nu krijg ik in de dropdownbox de eerste lettere van de eerste medewerker en de tweede letter van de tweede medewerker en de 3e letter van de 3e medewerker.
Dus nu staat er in de dropdownbox
m
i
u

En meer niet! Ziet iemand het probleem?
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

26/05/2010 15:28:30
Quote Anchor link
Hmm Gooi je array eens in een een var_dump().

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
var_dump($var);
die;

Dan zie je hoe de array inelkaar zit.
Het lijkt er op dat de foreach{} niet goed is.
foreach($var as $key => $values){
 print_r($value);
}
Gewijzigd op 26/05/2010 15:29:24 door Andreas Warnaar
 
Chris -

Chris -

26/05/2010 15:33:47
Quote Anchor link
Andreas, dan kun je beter dit doen hoor ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php // Kleurtjes
echo '<pre>'.print_r($var, true).'</pre>';
exit;
[
/code]
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

26/05/2010 15:43:19
Quote Anchor link
@chris
Kan inderdaad.
Maar ik ben lui.

Op mijn manier kijk ik gewoon in de broncode. Dan staat het er ook netjes onder elkaar. Kan dan ook gewoon op F5 drukken om de pagina te vernieuwen.
 
Kjeld Hogenkam

kjeld Hogenkam

26/05/2010 15:49:01
Quote Anchor link
Array
(
[0] => mps
[1] => KipM
[2] => TuukM
Dit komt eruit(ik heb een deel weg gelaten anders werd teveel
 
Chris -

Chris -

26/05/2010 15:52:56
Quote Anchor link
ik kijk nu pas naar je bericht, en zie ook wat je fout doet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
require_once(dirname(__FILE__) . '/adLDAP.php');
$adldap = new adLDAP();

$var = $adldap->group_members('Medewerkers');

echo '<form action="">
            <select name="keuze">'
;

foreach ($var as $nr => $v)
{

    echo '<option value="'.$nr.'">'.$v.'</option>';
}

echo '</select></form>';
[
/code]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.