Admin features/panel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »
V K

V K

26/10/2010 09:51:41
Quote Anchor link
Hallo

Voor een opdracht moet ik met PHP en MySql een admin pagina maken.
Op deze pagina moet de admin gegevens van andere gebruikers kunnen veranderen.

Bijvoorbeeld: De admin kan de gebruikersrol user veranderen in moderator in de webpagina ipv het te veranderen in de database.

Ik heb echt geen idee waar ik zou moeten beginnen en ook geen tutorials over gevonden. Ik hoop dat ik snel word geholpen.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:39:34
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 09:54:55
Quote Anchor link
Hebben we het hier over een school opdracht of over een opdracht voor een klant?

Ik gok dat je basis PHP/MySQL kennis hebt?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 09:55:22
Quote Anchor link
ik zou beginnen bij danwel <html> danwel < ?php

Verder begin je met het aanmaken van een DB , bij voorkeur genormaliseerd.

Dan ga je met mysql(i)_connect aan de slag.
Dan selecteer * uit tabel
Gevolgd door <a href=?id=2>Piet hein</a>
en eindigen met update tabel set waarde=post[nieuw] waar id = get[id]

Dat in grote lijnen

PS: bestaan de ignore tags niet meer :P?
Gewijzigd op 26/10/2010 09:59:26 door Jacco Engel
 
Moe BE

Moe BE

26/10/2010 09:59:11
Quote Anchor link
Mark Coenen op 26/10/2010 09:54:55:
Hebben we het hier over een school opdracht of over een opdracht voor een klant?

Ik gok dat je basis PHP/MySQL kennis hebt?


Ik gok van niet, want het gaat over basis.

Heb je al gekeken in de scripts en tutorial library? Want daar zou je toch voldoende informatie moeten kunnen vinden.
 
V K

V K

26/10/2010 10:10:08
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reacties.

Jacco Engel op 26/10/2010 09:55:22:
ik zou beginnen bij danwel <html> danwel < ?php

Verder begin je met het aanmaken van een DB , bij voorkeur genormaliseerd.

Dan ga je met mysql(i)_connect aan de slag.
Dan selecteer * uit tabel
Gevolgd door <a href=?id=2>Piet hein</a>
en eindigen met update tabel set waarde=post[nieuw] waar id = get[id]

Dat in grote lijnen

PS: bestaan de ignore tags niet meer :P?


Hier zal ik iets mee doen :)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

26/10/2010 11:33:30
Quote Anchor link
@Jacca,
Daar begin je niet mee,
Dat is slechts het einde.
Je begint met het bedenken wat het allemaal moet kunnen.
Dan ga je bedenken wat je daarvoor allemaal nodig hebt.
Zoals bijvoorbeeld gegevens die je op wilt slaan.
Dan ga je beginnen moet het uitwerken van deze gegevens, tot een plan wat je eerst nodig hebt, voordat je het ander kan gaan maken.
En dan pas ga je code kloppen.
 
Pim -

Pim -

26/10/2010 12:19:09
Quote Anchor link
Dat is een vaardigheid die je moet leren. Niemand kan in zijn eerste project vooraf goed uitdenken wat benodigd is, dat merk je schrijvend wel.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 12:47:22
Quote Anchor link
Nico Kaag op 26/10/2010 11:33:30:
@Jacca,
Daar begin je niet mee,
Dat is slechts het einde.
Je begint met het bedenken wat het allemaal moet kunnen.
Dan ga je bedenken wat je daarvoor allemaal nodig hebt.
Zoals bijvoorbeeld gegevens die je op wilt slaan.
Dan ga je beginnen moet het uitwerken van deze gegevens, tot een plan wat je eerst nodig hebt, voordat je het ander kan gaan maken.
En dan pas ga je code kloppen.


Very true, maar mn post was ook half sarcastisch, verder waarom heb je in vredes naam mn naam verkeerd geschreven :P
 
V K

V K

26/10/2010 15:22:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
include("connect_db.php");

$result = mysql_query("SELECT * FROM userinloggegevens");

while($row = mysql_fetch_array($result))
  {

  echo $row['persoons_id'] . " | " . $row['email'] . " | " . $row['gebruikersrol'] . " |  <br />";
  echo "<br />";
  }



?>


Dit heb ik net even snel gedaan, hij laat nu alle gebruikers zien in het tabel userinloggegevens.
Kan iemand me nu even uitleggen hoe ik de gebruikersrol kan veranderen van bijvoorbeeld user naar moderator met de Mysql UPDATE statement?
 
Jel le

Jel le

26/10/2010 15:24:02
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

26/10/2010 15:24:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE tabel SET veld = "waarde" AND veld2 = "waarde" WHERE eventuele voorwaarden


;)
 
V K

V K

27/10/2010 08:57:18
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 26/10/2010 15:24:13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE tabel SET veld = "waarde" AND veld2 = "waarde" WHERE eventuele voorwaarden


;)


Bedankt zal ik proberen :)

Toevoeging op 27/10/2010 09:56:22:

Het werkt bedankt voor jullie hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.