Admin features/panel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »
V K

V K

26/10/2010 09:51:41
Quote Anchor link
Hallo

Voor een opdracht moet ik met PHP en MySql een admin pagina maken.
Op deze pagina moet de admin gegevens van andere gebruikers kunnen veranderen.

Bijvoorbeeld: De admin kan de gebruikersrol user veranderen in moderator in de webpagina ipv het te veranderen in de database.

Ik heb echt geen idee waar ik zou moeten beginnen en ook geen tutorials over gevonden. Ik hoop dat ik snel word geholpen.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:54:04
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 09:54:55
Quote Anchor link
Hebben we het hier over een school opdracht of over een opdracht voor een klant?

Ik gok dat je basis PHP/MySQL kennis hebt?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 09:55:22
Quote Anchor link
ik zou beginnen bij danwel <html> danwel < ?php

Verder begin je met het aanmaken van een DB , bij voorkeur genormaliseerd.

Dan ga je met mysql(i)_connect aan de slag.
Dan selecteer * uit tabel
Gevolgd door <a href=?id=2>Piet hein</a>
en eindigen met update tabel set waarde=post[nieuw] waar id = get[id]

Dat in grote lijnen

PS: bestaan de ignore tags niet meer :P?
Gewijzigd op 26/10/2010 09:59:26 door Jacco Engel
 
Moe BE

Moe BE

26/10/2010 09:59:11
Quote Anchor link
Mark Coenen op 26/10/2010 09:54:55:
Hebben we het hier over een school opdracht of over een opdracht voor een klant?

Ik gok dat je basis PHP/MySQL kennis hebt?


Ik gok van niet, want het gaat over basis.

Heb je al gekeken in de scripts en tutorial library? Want daar zou je toch voldoende informatie moeten kunnen vinden.
 
V K

V K

26/10/2010 10:10:08
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reacties.

Jacco Engel op 26/10/2010 09:55:22:
ik zou beginnen bij danwel <html> danwel < ?php

Verder begin je met het aanmaken van een DB , bij voorkeur genormaliseerd.

Dan ga je met mysql(i)_connect aan de slag.
Dan selecteer * uit tabel
Gevolgd door <a href=?id=2>Piet hein</a>
en eindigen met update tabel set waarde=post[nieuw] waar id = get[id]

Dat in grote lijnen

PS: bestaan de ignore tags niet meer :P?


Hier zal ik iets mee doen :)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

26/10/2010 11:33:30
Quote Anchor link
@Jacca,
Daar begin je niet mee,
Dat is slechts het einde.
Je begint met het bedenken wat het allemaal moet kunnen.
Dan ga je bedenken wat je daarvoor allemaal nodig hebt.
Zoals bijvoorbeeld gegevens die je op wilt slaan.
Dan ga je beginnen moet het uitwerken van deze gegevens, tot een plan wat je eerst nodig hebt, voordat je het ander kan gaan maken.
En dan pas ga je code kloppen.
 
Pim -

Pim -

26/10/2010 12:19:09
Quote Anchor link
Dat is een vaardigheid die je moet leren. Niemand kan in zijn eerste project vooraf goed uitdenken wat benodigd is, dat merk je schrijvend wel.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 12:47:22
Quote Anchor link
Nico Kaag op 26/10/2010 11:33:30:
@Jacca,
Daar begin je niet mee,
Dat is slechts het einde.
Je begint met het bedenken wat het allemaal moet kunnen.
Dan ga je bedenken wat je daarvoor allemaal nodig hebt.
Zoals bijvoorbeeld gegevens die je op wilt slaan.
Dan ga je beginnen moet het uitwerken van deze gegevens, tot een plan wat je eerst nodig hebt, voordat je het ander kan gaan maken.
En dan pas ga je code kloppen.


Very true, maar mn post was ook half sarcastisch, verder waarom heb je in vredes naam mn naam verkeerd geschreven :P
 
V K

V K

26/10/2010 15:22:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
include("connect_db.php");

$result = mysql_query("SELECT * FROM userinloggegevens");

while($row = mysql_fetch_array($result))
  {

  echo $row['persoons_id'] . " | " . $row['email'] . " | " . $row['gebruikersrol'] . " |  <br />";
  echo "<br />";
  }



?>


Dit heb ik net even snel gedaan, hij laat nu alle gebruikers zien in het tabel userinloggegevens.
Kan iemand me nu even uitleggen hoe ik de gebruikersrol kan veranderen van bijvoorbeeld user naar moderator met de Mysql UPDATE statement?
 
Jel le

Jel le

26/10/2010 15:24:02
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

26/10/2010 15:24:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE tabel SET veld = "waarde" AND veld2 = "waarde" WHERE eventuele voorwaarden


;)
 
V K

V K

27/10/2010 08:57:18
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 26/10/2010 15:24:13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE tabel SET veld = "waarde" AND veld2 = "waarde" WHERE eventuele voorwaarden


;)


Bedankt zal ik proberen :)

Toevoeging op 27/10/2010 09:56:22:

Het werkt bedankt voor jullie hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.