Admin Systeem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

29/01/2011 21:14:12
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een website met allerlei nederlandse streams.
Hetzelfde als NEderland.fm.

Nu ben ik bezig met een admin voor de Streams.
Nu heb ik een Gastenboek admin gebruikt, alleen ik krijg een error waar ik niet weet waar het in zit.

Script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
function save($id)
{

    foreach($_POST as $key => $value){
        $_POST[$key] = safe_in($value) ; }
    
    mysql_query("UPDATE streams set titel = '".$_POST['titel']."', beschrijving = '".$_POST['sms']."' wmp = '".$_POST['wmp']."' winamp = '".$_POST['winamp']."' real = '".$_POST['real']."' WHERE id = '".$id."'");
    if(mysql_affected_rows() == 1)
    {

          $content = maakquote("Bericht opgeslagen.");
          $content .= berichten();
    }
else{
            $content = maakquote("Geen wijzigingen gevonden");
            $content .= berichten();
    }

    
    return $content;
}

?>

Hij geeft telkens aan. Geen wijzigingen gevonden terwijl Delete wel doet:

Delete:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
function delete($id)
{

    mysql_query("DELETE FROM streams WHERE id = '".$id."' LIMIT 1");
    if(mysql_affected_rows() == 1)
    {

          $content = maakquote("Stream verwijderd.");
          $content .= berichten();
    }
else{
            $content = maakquote("Stream niet verwijderd");
            $content .= berichten();
    }

    
    return $content;
}

?>

Weet iemand wat ik verkeerd doe?

Mvg, Kevin
Gewijzigd op 29/01/2011 21:21:45 door Kevin Blokzijl
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:49:23
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

29/01/2011 21:27:33
Quote Anchor link
Quote:
Weet iemand wat ik verkeerd doe?


Ja dat weet ik wel:
1. je post een geheel script, terwijl je alleen relevante code moet posten
2. dat jezelf niet nadenkt over het feit, wat die foutmelding zou kunnen inhouden
3. dat je geen fatsoenlijke foutafhandeling ingebouwd hebt om te kunnen debuggen
4. dat je nog steeds loopt te utteren met _fetch_array zonder de belangrijke 2de parameter
5. ...........
6. ...........
enz.

Zo het belangrijkste is in ieder geval opgeschreven....


En nu je je openingspost zodanig gewijzigd hebt, slaat mijn antwoord nergens meer op
Gewijzigd op 29/01/2011 21:30:00 door Noppes Homeland
 
- SanThe -

- SanThe -

29/01/2011 21:27:35
Quote Anchor link
Er missen een aantal komma's in de query.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2011 21:34:47
Quote Anchor link
Kuch, je weet dat er kosten aan verbonden zijn om streams op je site te plaatsen?
Ik zeg het maar even voordat je een factuur van de Buma Stemra / Sena in de bus krijgt.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

29/01/2011 21:47:52
Quote Anchor link
Hmm.. Hier ben je geen buma stemra mee nodig hoor ;)

En ik had het al gewijzigd voor dat jij begon te zeuren :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2011 22:47:00
Quote Anchor link
Sena-licentie dan.....

En ik zeur niet....
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

29/01/2011 22:57:31
Quote Anchor link
Jij zeurt niet, die Homeland.

En sena ook niet, die stations die op mijn site staan hebben zelf al licenties.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/01/2011 23:21:42
Quote Anchor link
ja, maar het moet nu eenmaal...
Vroeger had je kijk en luistergeld voor TV, maar voor publiek moet heje helaas ook rechten betalen.

ja kan ook kiezen om het niet te doen, maar als je claim krijgt met wat geld..
Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

29/01/2011 23:26:40
Quote Anchor link
Ik hoef geen raad, Ik vraag alleen HOE ik dit OPLOS
 
- SanThe -

- SanThe -

29/01/2011 23:44:47
Quote Anchor link
- SanThe - op 29/01/2011 21:27:35:
Er missen een aantal komma's in de query.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/01/2011 00:29:33
Quote Anchor link
waar?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2011 00:37:35
Quote Anchor link
beschrijving wmp, winamp real etc...

Neemt niet weg het het een niet-genormaliseerde tabel is, maar ja....e
 
- SanThe -

- SanThe -

30/01/2011 00:57:43
Quote Anchor link
- SanThe - op 29/01/2011 23:44:47:
- SanThe - op 29/01/2011 21:27:35:
Er missen een aantal komma's in de query.




UPDATE ... SET ...=... komma ...=... komma enzovoort.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/01/2011 15:11:44
Quote Anchor link
Dan zou het zo goed moeten zijn?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
function save($id)
{

    foreach($_POST as $key => $value){
        $_POST[$key] = $value ; }
    
    mysql_query("UPDATE streams set titel = '".$_POST['titel']."', beschrijving = '".$_POST['sms']."', wmp = '".$_POST['wmp']."', winamp = '".$_POST['winamp']."', real = '".$_POST['real']."', enabled = '".$_POST['enabled']."' WHERE id = '".$id."'");
    if(mysql_affected_rows() == 1)
    {

          $content = "Bericht opgeslagen.";
          $content .= berichten();
    }
else{
            $content = "Geen wijzigingen gevonden";
            $content .= berichten();
    }

    
    return $content;
}

?>


Hij werkt nu nog niet.
Gewijzigd op 30/01/2011 15:12:19 door Kevin Blokzijl
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

30/01/2011 15:16:04
Quote Anchor link
Offtopic:

Sorry hoor Kevin, maar waarom haal je je admin uit een gastenboek? Dat is toch wel een beetje vaag.. Maak dan gelijk je eigen admin, zou ik denken?
 
- SanThe -

- SanThe -

30/01/2011 15:18:49
Quote Anchor link
Bouw eens een nette foutafhandeling in en laat de error hier zien. Script is lek => sql-injection.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/01/2011 18:31:10
Quote Anchor link
Heb niet zo heel veel verstand van php.

Maar ik zal ff foutinjectie toepassen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/01/2011 20:36:06
Quote Anchor link
foutinjectie?

Wat is dat?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/01/2011 20:37:42
Quote Anchor link
Foutafhandeling ?

Man, doe niet zo betweterig
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

30/01/2011 20:43:56
Quote Anchor link
Ze heeft gelijk, Je hebt SQL injection, XML injection, ?? injection.

En foutenafhandeling.. Weet je wel hoe je dit moet doen?
Gewijzigd op 30/01/2011 20:44:13 door Jurrian Nijland
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

30/01/2011 20:53:27
Quote Anchor link
Nee, Ik heb niet zoveel verstand van php.

Dit is voor een website van een vriend.

Ik dacht dat het een klein probleempje was die zo op te lossen is, maar niet dus.
Ik krijg de volgende foutmelding: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'real, enabled) VALUES ('1', '2', '4', '3', '5', '6'' at line 1
Gewijzigd op 30/01/2011 20:58:23 door Kevin Blokzijl
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.