Admin

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maikel

maikel

06/09/2006 19:37:00
Quote Anchor link
Ik wil een admin maken voor een site van me tante. Maar ik ben nog niet echt goed in php.En ik zou dus een admin willen waar ze dus tekst gan bewerken.Graag met tekstbestandjes.

Groetjes Maikel
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:42:17
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/09/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Quote uit loginscript revised:

Quote:
Ga nu eerst is gewoon even een paar php tutorialtjes doorlezen, zodat je een beetje weet wat php is.


En heb je al gekeken naar het scriptje wat ik je heb gegeven in het topic Admin PM! ???

Daar heb je al een script hoe je data uit bestanden kunt halen.

Ik heb je zelfs al de functie gegeven om de data terug naar een bestand te schrijven.

Als je meer informatie wil over een functie kun je zoeken op www.phphulp.nl/functienaam

Veel succes
 
Niek s

niek s

06/09/2006 19:41:00
Quote Anchor link
fopen() heb jij nodig maikel, maar ik dénk dat je eerst eens moet leren wat php is.
Weet je wat '?>' btekent?
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:43:00
Quote Anchor link
nee ik weet nog niet echt veel maar als ik gewoon een voorbeeldje krijg van zo moet het.Dan leer ik het snel.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/09/2006 19:44:00
Quote Anchor link
*zucht*

LEES DIT NU IS:

PHP:
Quote uit loginscript revised:

Quote:
Ga nu eerst is gewoon even een paar php tutorialtjes doorlezen, zodat je een beetje weet wat php is.


En heb je al gekeken naar het scriptje wat ik je heb gegeven in het topic Admin PM! ???

Daar heb je al een script hoe je data uit bestanden kunt halen.

Ik heb je zelfs al de functie gegeven om de data terug naar een bestand te schrijven.

Als je meer informatie wil over een functie kun je zoeken op www.phphulp.nl/functienaam

Veel succes
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:45:00
Quote Anchor link
Het admin gedeelte is voor 1 persoon en er moet tekst kunnen bewerkt worden. dus als iemand mij een voorbeeld kan geven van de pages die verwacht worden dan ben ik tevreden. Hoop ik. aahhaha
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maikel
 
Niek s

niek s

06/09/2006 19:47:00
Quote Anchor link
'?>' betekent dat je een php bestand afsluit. als je dat nog nite eens weet moet je niet beginnen met zulke systemen. En ZEKER niet met een complete (mysql?) database erbij! begin eens rustig...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'heey!';
?>


dat 'script' zet heey! op het scherm.

Je wist dat denk ik ook niet? begin dan niet met zon systeem.
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:47:00
Quote Anchor link
En graag met tekstbestand heb het bij iemand gezien en dat is super handig.
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:47:00
Quote Anchor link
dat wist ik
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:48:00
Quote Anchor link
Ja weet het maar als ik dat kan kan ik mijn project snel afronden.
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:50:00
Quote Anchor link
Hoe ziet zo,n inlog ding eruit kan iemand een voorbeeld doen.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/09/2006 19:52:00
Quote Anchor link
Zeg om dingen met php te doen moet je het eerst leren. Ik raadt je w3schools aan ze hebben altijd goeie tuts ook van php.

Zie scripts en loginscripts revisited op deze site
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CB2thephp
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:53:00
Quote Anchor link
link !!!!
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:55:00
Quote Anchor link
Die admin scripts zijn hier vaag omdat er geen exstentie bij staan dus waar je ze naar moet nomen dus bv inloggen.php of config.php
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:57:00
Quote Anchor link
jullie hebben wel gelijk ik zal eerst even een cursus moeten gaan volgen.
 
CB2thephp

CB2thephp

06/09/2006 19:58:00
Quote Anchor link
Mooi dat is goed denk eraan edit knopje
 
Maikel

maikel

06/09/2006 19:59:00
Quote Anchor link
o ja zal ik doen.
 
Maikel

maikel

06/09/2006 20:01:00
Quote Anchor link
Heb al een simple admin gevonden

<form name="form1" method="post" action="admin.php">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

if ($pww == blaat )
{

echo "Welkom in de admin";
}

else
{
echo "<center>Voer hier aub het passwoord in: <input name=\"pww\" type=\"password\">\n<br>
<INPUT TYPE=\"Submit\" VALUE=\"Submit\"></center>
"
;
}

?>

</form>
 
PHP Newbie

PHP Newbie

06/09/2006 20:02:00
Quote Anchor link
Godverdomme maikel,

Je doet echt geen enkele moeite om ook maar iets voor elkaar te krijgen.

Eerst zeg je dat je niet eens weet wat ?> is en nu weet je opeens wel wat een echo is?

www.google.nl zoek daar is naar PHP tutorial(s), maar ja, waarschijnlijk doe je dit toch niet, aangezien je nog niet 1 reactie hebt gegeven.

Gerbuik verder is dat edit knopje, vind je het zelf nu normaal dat je 4 posts achter elkaar post, met nutteloze informatie erin?

Dit is www.phphulp.nl en dus niet www.ik-hoef-maar-te-roepen-en-er-wordt-een-schript-voor-me-gemaakt.nl

Nu ben ik wel zo gek, en ik heb net een script voor je gemaakt waarmee je een bestand kunt bewerken, door dit in een php bestand te zetten, en achter de pagina naam (dus bijvoorbeeld admin.php) ?p=pagina te zetten (dus bijvoorbeeld admin.php?p=index, geeft dus de index.php die je kunt bewerken)

Nu heb je hieronder zometeen het script staat, maar ik weet zeker dat je er geen hol van begrijpt, dus wat schiet je er mee op?

Als het niet naar je zin is kun je het niet eens aanpassen...

Als je geen zin hebt om php te leren, huur een scripter in voor een paar 100(0) euro, en die doet alles alles.

Tyfus hey, wat kan ik hier kwaad om worden, grrrr

Btw, hier is je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
error_reporting(E_ALL);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(file_put_contents($_GET['p'].'php', $_POST['content']))
    {

        echo 'Geschreven';
    }

    else
    {
        echo 'Niet geschreven';
    }
}

else
{
    $info = file_get_contents($_GET['p'].'.php');
    
    echo '<form action="?p='.$_GET['p'].'" method="post">';
    
    echo '<textarea cols="80" rows="10" name="content">'.$info.'</textarea>';
    ?>

    <br />
    <br />
    <input name="submit" type="submit" value="schrijf" />
<?php
}
?>


Tip: met // kun je commentaar toevoegen in php, ik reageer pas weer op 1 van je topics, nadat je dit script voorzien hebt van commentaar, zodat je zelf weet wat er gebeurt!

Succes!

Edit:

tags toegevoegd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Maikel

maikel

06/09/2006 20:04:00
Quote Anchor link
doe rustig je en dit betekent ?> afsluiten van php met html doe je dit zo/>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maikel
 
Niek s

niek s

06/09/2006 20:09:00
Quote Anchor link
hij heeft wel gelijk, maar:
@PHPNewbie: ik geloof niet, maar ik weet niet of dat 'gvd' zo slim is.

Voor de rest maikel, het script staat boven, pas maar aan. je weet wat echo is! en ik heb eerlijk gezegd ook niet zo veel zin meer hier om iets te doen als je zo denkt dat iedereen alles voor je maakt!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.