Adres balk popup scherm

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

18/10/2018 08:32:58
Quote Anchor link
Ik heb een knopje op mijn webpagina en als men daarop drukt komt een nieuw scherm naar voren.
Nu is dat scherm de adres balk te zien.
Nu is mijn vraag kan ik
a> die balk onzichtbaar maken, methode maakt niet veel uit
b > of kan ik in die balk een naam laten komen ipv van het adres?

Ik kom op google in ieder geval niets tegen dat werkt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:05:06
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

18/10/2018 09:02:31
Quote Anchor link
Hier staat beschreven waarom het adresveld zichtbaar blijft :

https://www.sitepoint.com/community/t/new-window-without-address-bar/60696
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2018 09:19:35
Quote Anchor link
Het is niet meer mogelijk om in een pop-up de URL-balk uit te schakelen, vanwege veiligheid.

Ook kan je niet zomaar zelf een eigen URL verzinnen, natuurlijk wel een eigen title.

Maar waarom zou je een pop-up willen tonen? Is dat niet een beetje oud? Een mooie 'lightbox' is veel moderner.
Gewijzigd op 18/10/2018 09:25:46 door - Ariën -
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

18/10/2018 12:24:42
Quote Anchor link
@Ariën, bedoel je die via bootstrap?

Ja tis idd oud , maar wil hier alleen ter info zodat ze dan iets kunnen opzoeken en dan weer sluiten.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2018 12:30:53
Quote Anchor link
Lightbox hoeft niet per se via de bootstrap.
Ikzelf gebruik de FancyBox
Gewijzigd op 18/10/2018 12:32:00 door - Ariën -
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

18/10/2018 15:03:10
Quote Anchor link
Oke die kende ik niet.
Is het mogelijk om met dat zoiets te maken dan ?
https://ibb.co/ghaxd0
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2018 15:39:38
Quote Anchor link
Een tabel in de lightbox? Geen enkel probleem.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

18/10/2018 15:41:49
Quote Anchor link
Een betere vraag is wellicht: waarom is dit een probleem?

Als dit uit oogpunt van veiligheid nodig is, dan is er iets mis met de veiligheid van jouw applicatie. Security through obscurity is zelden tot nooit de oplossing.

Het zou geen probleem moeten zijn dat er een adresbalk in een popup zit (en zoals hierboven aangehaald zijn hier redenen voor), behalve misschien wanneer dit een esthetische aangelegenheid is, in welk geval je gewoon pech hebt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/10/2018 15:51:55
Quote Anchor link
Het enige wat ik mij kan indenken is dat iemand een kale browser wilt met enkel een view-port die de website toont, voor een narrowcastscherm of iets dergelijks. Maar dan voldoet een druk op F11 ook wel. Of inderdaad een URL die supergeheim is dat dit onder de genoemde 'Security through obscurity' valt. URL's kunnen we altijd opvissen uit het HTTP-protocol.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

18/10/2018 16:53:07
Quote Anchor link
- Ariën - op 18/10/2018 15:39:38:
Een tabel in de lightbox? Geen enkel probleem.


Thx voor je kort en duidelijk antwoord @Ariën.

Ik vind jullie hulp super , maar soms mag er ook gewoon een duidelijk en kort antwoord gegeven worden zoals ik als eerste vraag, vrij makkelijk te beantwoorden met ja of nee of met een eventuele andere oplossing zoals @Ariën netjes deed.

De waarom vraag, lijkt mij voor de vraag steller reeds zelf al bekend anders word uiteraard de vraag niet gesteld.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

18/10/2018 17:35:34
Quote Anchor link
Je zult versteld staan over de mate waarin het probleem vaak niet het probleem is, maar de benadering en de aanpak van het probleem, en als je ook maar een heel klein beetje doorvraagt dan rollen er heel vaak een heleboel andere lijken uit de kast.

Dat, en de houding van de vragensteller die vaak nogal star is, met de houding "dit is de oplossing, iets anders is ondenkbaar". Zolang er geen oplossing is moet je je misschien wat opener stellen voor alternatieven, ook al is dat niet direct wat je voor ogen had...

Als je graag ja/nee antwoorden wilt en geen zin hebt in wedervragen die de zinnigheid van je aanpak aankaarten dan is Google die kant op --->.

En ook dan zul je er vrij snel achter komen dat een antwoord nooit zo zwartwit is als jij nu voordoet.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

19/10/2018 19:58:13
Quote Anchor link
- Ariën - op 18/10/2018 15:39:38:
Een tabel in de lightbox? Geen enkel probleem.


Op een of andere manier kom ik niet weg met dat.
Ik heb het gedownload en probeer het werkend in een pagina te krijgen maar zie niks.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2018 20:04:44
Quote Anchor link
Dan gaat er wat mis, volgens mijn glazen bol die mistig is.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

19/10/2018 20:07:27
Quote Anchor link
Dit had ik gevonden om te testen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<html>
<head>
    <script type="text/javascript" charset="utf-8" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.1/jquery.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="http://fancyapps.com/fancybox/source/jquery.fancybox.pack.js?v=2.0.5"></script>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://fancyapps.com/fancybox/source/jquery.fancybox.css?v=2.0.5" media="screen" />
</head>
<body>

<a href="#divForm" id="btnForm">Load Form</a>

<div id="divForm" style="display:none">
    <form action="tbd">
        File: <input type="file" /><br /><br />
        <input type="submit" />
    </form>
</div>

<script type="text/javascript">
    $(function(){
        $("#btnForm").fancybox();
    });
</script>

</body>
</html>


Wilde iets zoeken via google om een table te zien in fancybox wat jij aangaf maar daar vind ik helaas geen voorbeelden van.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/10/2018 22:03:38
Quote Anchor link
Het gaat vooral om de HTML-content. Of je specifiek een afbeelding, tabel of een lap tekst toont is niet van van belang.

Kijk anders eens naar de demo op die site.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

20/10/2018 08:18:17
Quote Anchor link
@Ariën , ik heb het nu werkend met dat ene voorbeeld van mij met die table vanuit de database, maar als ik in die fancybox op een volgende pagina klik springt hij uit de fancybox, ook als ik iets in dat zoek vak type en bevestig met enter.

Hoe krijg ik dat opgelost? Moet wel even erbij zeggen dat het in een form zit, weet niet of dat er iets toe doet.

Hier is mijn code wat ik als test ben aan het doen, dus het verdiend echt geen schoonheids prijs, wil alleen kijken hoe ik die table werkend krijg in fancybox.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
<!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
    <head>

                <title>fancybox - Touch enabled, responsive and fully customizable jQuery lightbox script</title>



        <link rel="stylesheet" href="https://stackpath.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.1.3/css/bootstrap.min.css" integrity="sha384-MCw98/SFnGE8fJT3GXwEOngsV7Zt27NXFoaoApmYm81iuXoPkFOJwJ8ERdknLPMO" crossorigin="anonymous">


        <script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/[email protected]/dist/jquery.min.js"></script>
        <script src="https://stackpath.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.1.3/js/bootstrap.min.js" integrity="sha384-ChfqqxuZUCnJSK3+MXmPNIyE6ZbWh2IMqE241rYiqJxyMiZ6OW/JmZQ5stwEULTy" crossorigin="anonymous"></script>


        <!-- Add fancybox3 -->
        <link rel="stylesheet" href="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@fancyapps/[email protected]/dist/jquery.fancybox.min.css" />
        <script src="https://cdn.jsdelivr.net/npm/@fancyapps/[email protected]/dist/jquery.fancybox.min.js"></script>
      <style>
body{width:1100px;font-family:arial;letter-spacing:1px;line-height:10px;}
.tbl-qa{width: 100%;font-size:0.9em;background-color: #f5f5f5;}
.tbl-qa th.table-header {padding: 2px;text-align: left;padding:5px;}
.tbl-qa .table-row td {padding:10px;background-color: #FDFDFD;vertical-align:top;}
.button_link {color:#FFF;text-decoration:none; background-color:#428a8e;padding:10px;}
#keyword{border: #CCC 1px solid; border-radius: 4px; padding: 7px;background:url("demo-search-icon.png") no-repeat center right 7px;}
.btn-page{margin-right:10px;padding:5px 10px; border: #CCC 1px solid; background:#FFF; border-radius:4px;cursor:pointer;}
.btn-page:hover{background:#F0F0F0;}
.btn-page.current{background:#F0F0F0;}
</style>



    </head>

    <body>

    <?php
    $search_keyword
= '';
    if(!empty($_POST['search']['keyword'])) {
        $search_keyword = $_POST['search']['keyword'];
    }


    $sql = 'SELECT * FROM PrepInstelWaarden WHERE Tag LIKE :keyword OR Onderdeel LIKE :keyword ORDER BY id ASC';
    /* Pagination Code starts */
    $per_page_html = '';
    $page = 1;
    $start=0;
    if(!empty($_POST["page"])) {
        $page = $_POST["page"];
        $start=($page-1) * ROW_PER_PAGE;
    }

    $limit=" limit " . $start . "," . ROW_PER_PAGE;
    $pagination_statement = $pdo_conn->prepare($sql);
    $pagination_statement->bindValue(':keyword', '%' . $search_keyword . '%', PDO::PARAM_STR);
    $pagination_statement->execute();

    $row_count = $pagination_statement->rowCount();
    if(!empty($row_count)){
        $per_page_html .= "<div style='text-align:center;margin:20px 0px;'>";
        $page_count=ceil($row_count/ROW_PER_PAGE);
        if($page_count>1) {
            for($i=1;$i<=$page_count;$i++){
                if($i==$page){
                    $per_page_html .= '<input type="submit" name="page" value="' . $i . '" class="btn-page current" />';
                }
else {
                    $per_page_html .= '<input type="submit" name="page" value="' . $i . '" class="btn-page" />';
                }
            }
        }

        $per_page_html .= "</div>";
    }


    $query = $sql.$limit;
    $pdo_statement = $pdo_conn->prepare($query);
    $pdo_statement->bindValue(':keyword', '%' . $search_keyword . '%', PDO::PARAM_STR);
    $pdo_statement->execute();
    $result = $pdo_statement->fetchAll();
?>



    <div style="display: none;" id="hidden-content">
        <form name='frmSearch' action='' method='post'>

    <h3>Instel waarde Preparation</h3>
    <div style='text-align:right;margin:20px 0px;'><input type='text' name='search[keyword]' value="<?php echo $search_keyword; ?>" id='keyword' maxlength='25'></div>

    <table class='tbl-qa'>
        <thead>
        <tr>
            <th class='table-header' width='15%'>Tag</th>
            <th class='table-header' width='30%'>Onderdeel</th>
            <th class='table-header' width='15%'>Min. Waarden</th>
            <th class='table-header' width='15%'>Max. Waarden</th>
            <th class='table-header' width='15%'>Richt Waarden</th>
        </tr>
        </thead>
        <tbody id='table-body'>
        <?php
        if(!empty($result)) {
                foreach($result as $row) {
        ?>

            <tr class='table-row'>
                <td><?php echo $row['Tag']; ?></td>
                <td><?php echo $row['Onderdeel']; ?></td>
                <td><?php echo $row['Min_waarde']; ?></td>
                <td><?php echo $row['Max_waarde']; ?></td>
                <td><?php echo $row['Grens_waarde']; ?></td>

            </tr>
                <?php
                }
        }

        ?>

        </tbody>
</table>
<?php echo $per_page_html; ?>
</form>
</div>


      <a data-fancybox data-src="#hidden-content" href="javascript:;">
    Trigger the fancybox
</a>

    </body>

    </html>
Gewijzigd op 20/10/2018 08:19:16 door Pascal Schuffelers
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2018 08:39:16
Quote Anchor link
Kan je niet via de lightbox de URL inladen via AJAX.
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

20/10/2018 08:51:41
Quote Anchor link
Eerlijk gezegd snap ik niet wat je bedoeld.
iframe?

dat werkt wel zie ik.
Gewijzigd op 20/10/2018 08:55:32 door Pascal Schuffelers
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2018 08:56:26
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

20/10/2018 08:59:29
Quote Anchor link
Jup heb hem werkend op die manier en doet ook zijn werk wat ik hoopte.
Thx!
 
Pascal Schuffelers

Pascal Schuffelers

21/10/2018 09:57:45
Quote Anchor link
@Ariën, klein vraagje hierover nog.
Ik heb nu dus zo als ik op een knop druk dat die Fancybox naar voren komt die mij iets laat zien.
Kan ik een variabele meesturen als ik op die knop druk en deze tonen in die Fancybox zonder dat het bij die knop in een form staat?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.