Afbeelding inzoomen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »
Vincent

Vincent

04/12/2007 19:33:00
Quote Anchor link
Hee..

Ik een plaatje uitvergroten, maar alleen maar een deel van een plaatje.
Dus bijvoorbeeld x=20 tot x=40 (van het plaatje).
Het uitvergroten lukt met: http://nl2.php.net/image_copy_resampled.
Maar hoe vergroot ik nou alleen een bepaald deel?
Mijn leraar zei met SVG, is dat de beste manier?(waarschijnlijk wel anders zegt hij het niet) maar als er ook een manier met php is of javascript is dat makkelijker anders moet ik helemaal nieuwe taal gaan leren..

Groeten Vincent
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:42:08
 
Mvos

mvos

04/12/2007 20:18:00
Quote Anchor link
Als je dit script: http://phphulp.nl/php/scripts/9/390/ een beetje aanpast is heb je het. Ik heb het voor mijn eigen site zo gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?PHP
// config
// cfg -------------

$cfg['width']    = '300'; // breedte van het vlak
$cfg['height']    = '300'; // hoogte van het vlak
$cfg['pl']        = 'Hier het plaatje'; // het plaatje
$cfg['stap']    = '150'; // pixels perkeer
$cfg['klein']    = '1'; // 1 voor wel miniatuur en 0 voor niet
$cfg['z']        = '0.5'; // Per keer uitzoomen
//---------------------------------------------- alle functies

class func {
 // inladen
function res($filename){  // van img2pix
if(@imagecreatefromjpeg($filename)){
        return imagecreatefromjpeg($filename);    
    }

    elseif(@imagecreatefromgif($filename)){
        return imagecreatefromgif($filename);    
    }

    elseif(@imagecreatefrompng($filename)){
        return imagecreatefrompng($filename);    
    }

    elseif(@imagecreatefromwbmp($filename)){
        return imagecreatefromwbmp($filename);    
    }
}
function
size($pl) {
$siz = getimagesize($pl);
return $siz;
}

//------------ zoom
function map($pl,$w,$h,$x1,$y1,$keer,$s) {
$xas = ($keer >1) ? $x1-(($w/2)*($keer-1)) : $x1; // stomme () :P
$yas = ($keer >1) ? $y1-(($h/2)*($keer-1)) : $y1;
$siz = $this->size($pl);
$ima = $this->res($pl);
$im = imagecreatetruecolor($w,$h);
$bg = imagecolorallocate($im,255,255,255);
$image = imagecopyresized($im,$ima,0,0,$xas,$yas,$w,$h,($w*$keer),($h*$keer));
header('Content-type: image/png');
imagepng($im);
imagedestroy($im);
imagedestroy($ima);
}
function
mini($pl,$x1,$y1,$w1,$h1,$k) {
$x = ($k >1) ? $x1-(($w1/2)*($k-1)) : $x1;
$y = ($k >1) ? $y1-(($h1/2)*($k-1)) : $y1;
$h = $h1*$k;
$w = $w1*$k;
$ima = $this->res($pl);
$siz = $this->size($pl);
$g = ($siz[0] > 1000 || $siz[1] > 1000) ? 10 : 5;
$wid = round($siz[0]/$g,0);
$hei = round($siz[1]/$g,0);
//---------------------------------
$img = imagecreatetruecolor($wid,$hei);
imagecopyresampled($img,$ima,0,0,0,0,$wid,$hei,$siz[0],$siz[1]);
$color1 =imagecolorallocate($img,255,119,1);
imagerectangle($img,round($x/$g,0),round($y/$g,0),round(($x+$w)/$g,0),round(($y+$h)/$g,0),$color1);
header('Content-type: image/png');
imagepng($img);
imagedestroy($img);
}

//einde class
}
$data = new func;
?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if (isset($_GET['page']))
{

if($_GET['page']=='map.php'){
$siz = $data->size($cfg['pl']);
$x = (isset($_GET['x']) && $_GET['x'] >= 0 && ($_GET['x']+$cfg['stap']) <= $siz[0]) ? $_GET['x'] : '0';
$y = (isset($_GET['y']) && $_GET['y'] >= 0 && ($_GET['y']+$cfg['stap']) <= $siz[1]) ? $_GET['y'] : '0';
$k = (isset($_GET['k']) && $_GET['k'] >0) ? $_GET['k'] : '1';
if(is_numeric($_GET['k']) && is_numeric($_GET['x']) && is_numeric($_GET['y']) && $_GET['v'] == 'v') {
$data->map($cfg['pl'],$cfg['width'],$cfg['height'],$x,$y,$k,$cfg['stap']);
}
elseif(is_numeric($_GET['k']) && is_numeric($_GET['x']) && is_numeric($_GET['y']) && $_GET['v'] == 'k' && $cfg['klein'] == 1) {
$data->mini($cfg['pl'],$x,$y,$cfg['width'],$cfg['height'],$k);
}
}
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?PHP
$siz
     = getimagesize($cfg['pl']);
$x = (isset($_GET['x']) && $_GET['x'] >= 0 && ($_GET['x']+$cfg['stap']) <= $siz[0]) ? $_GET['x'] : 0;
$y = (isset($_GET['y']) && $_GET['y'] >= 0 && ($_GET['y']+$cfg['stap']) <= $siz[1]) ? $_GET['y'] : 0;
$k = (isset($_GET['k']) && $_GET['k'] >0) ? $_GET['k'] : 1;
$s = $cfg['stap']*$k;
$ke = ($k-1 >= 1) ? $k-$cfg['z'] : 1;
$minx    = ($x <=0 || ($x-$S) <= 0) ? 0 : ($x-$s);
$plux     = ($x > $siz[0] || ($x+$s) > $siz[0]) ? $x : ($x+$s);
$miny     = ($y <=0 || ($y-$S) <= 0) ? 0 : ($y-$s);
$pluy     = ($y > $siz[1] || ($y+$s) > $siz[1]) ? $y : ($y+$s);
//=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
// form
// opmaak

echo "<img src='".$_SERVER['PHP_SELF']."?page=map.php&x=40&y=20&k=".$k."&v=v' width='300' height='300' alt='Map'/>";

?>

Voorbeeld: http://gtaweb.nl/Nieuwe%20map/spoorkaart.php?page=map.php&x=40&y=20&k=1&v=v
 
Vincent

Vincent

04/12/2007 20:21:00
Quote Anchor link
Perfect!
Die had ik nog niet gezien!
Bedankt voor je reactie :-)
En trouwens: Welkom op phphulp.nl!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.