afbeelding laad niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/9/760/

Dit script gebruik ik letterlijk. Alleen het aanroepen van het plaatje werkt niet. Zeg maar op captcha.php krijg ik een error plaatje te zien en op afbeelding.php werkt de afbeelding wel. Weet iemand waaraan dat zou kunnen liggen. Het gewoon aanroepen van alleen het plaatje dmv.

<img src="afbeelding.php" height="45px" width="108px" />

levert ook een error plaatje op.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 23:43:41
 
Remy Brokke

Remy Brokke

04/04/2007 20:02:00
Quote Anchor link
Is er een GD library geinstaleerd? Kun je checken door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


en dan te zoeken naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
gd

GD Support  enabled  
GD Version  bundled (2.0.28 compatible)  


:)
 
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 20:07:00
Quote Anchor link
gd staat aan. plaatje werkt ook wel als je afbeelding.php opent. maar niet als je hem aanroept in een img tag.

GD Support enabled
GD Version bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support enabled
FreeType Linkage with freetype
GIF Read Support enabled
GIF Create Support enabled
JPG Support enabled
PNG Support enabled
WBMP Support enabled
XBM Support enabled
 
Remy Brokke

Remy Brokke

04/04/2007 20:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$fonts
= array('poorrichard.ttf','tccm.ttf','times.ttf'); //een array met lettertypes, deze kun je zelf vullen
?>


Hier worden font's aan het script toegevoegd. Je kunt de font's uit het script halen of je upload een eigen font naar je server die je dan weer in de font array invult.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

04/04/2007 22:00:00
Quote Anchor link
Maar je zegt dat het script wel werkt als je gewoon afbeelding.php aanroept.

Heb je niet een verkeerde link naar het php script gemaakt. probeer anders is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    echo '------------------------------';

    include 'afbeelding.php';

    echo '-----------------------------';
?>


Als het goed is krijg je dan een headers already sent error. Maar staan daar nog errors onder?
 
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Die zijn er, daar kan ik wel mee aan de slag.

------------------------------
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\njord\900.php:2) in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\wamp\www\njord\900.php:2) in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\njord\900.php:2) in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 4

Fatal error: Call to undefined function imagecreate() in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 33
 
- -

- -

04/04/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Geef de link naar je scrippie eens
 
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 22:13:00
Quote Anchor link
Sorry, maar de server geeft geen fouten weer. Dit heb ik lokaal gedaan. Dit is de letterlijke code van

http://www.phphulp.nl/php/scripts/9/760/

die ik gebruik.

http://www.lkv-njord.nl/testmap/captcha1.php

zoals je ziet, geen tekst, maar de afbeelding word wel gemaakt:S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?php
error_reporting(E_ALL); //error reporting op all
session_start(); //zorgen dat we met sessies kunnen werken
header("Content-type: image/png");

$hoofdletters = FALSE; //hoofdletters of niet TRUE voor ja, FALSE voor nee
$aantal = 6; //aantal karakters
$fonts = array('poorrichard.ttf','tccm.ttf','times.ttf'); //een array met lettertypes, deze kun je zelf vullen
$vert = 10; //aantal verticale lijnen

if($hoofdletters != FALSE) //als je wel hoofdletters wil
{
    $chars = array_merge(range('a', 'z'), range('A', 'Z'), range(1, 9), range(1, 9)); //maak een array cijfers aan met hoofdletters
}
else //geen hoofdletters?
{
    $chars = array_merge(range('a', 'z'), range(1, 9), range(1, 9)); //dan een array zonder hoofdletters
}

$verify_string = NULL; //verfy string wordt zometeen gevuld, en maken we hier dus aan met waarde NULL

for ($rand = 0; $rand < $aantal; $rand++) //een for loopje welke herhaalt voor het aantal karakters
{
    $random = rand(0, count($chars) -1); //een pak een willekeurige karakter uit de array
    $verify_string .= $chars[$random]; //en voeg deze toe aan de string verfy string
}

$afbsize = $aantal * 18; //de breedte van de afbeelding is het aantal karakters * 18
$strsize = $afbsize - 1; //en de streep lengte is de abeeldings lengte -1

$_SESSION['string'] = md5($verify_string); //de sessie met de code is een md5 van de code

$img = imagecreate($afbsize, 45);

$white = imagecolorallocate($img, 255, 255, 255); //maak even het kleurtje wit aan
$black = imagecolorallocate($img, 0, 0, 0); //en zwart
$grey = imagecolorallocate($img, 81, 81, 81); //en grijs

imagefill($img, 0, 0, $white); //geef de afbeelding een witte achtergrond
imageline($img, 0, 0, 0, 44, $black); //een zwart lijntje links
imageline($img, 0, 0, $strsize, 0, $black); //een zwart lijntje boven
imageline($img, $strsize, 0, $strsize, 45, $black); //een zwart lijntje rechts
imageline($img, 0, 44, $strsize, 44, $black); //en een zwart lijntje onder

for($i = 0; $i < $vert; $i++) //een for loopje voor verticale lijnen
{
    $wil = imagecolorallocate($img, rand(0,255), rand(0,255), rand(0,255)); //creeer een willekeurige kleur
    
    imageline($img, rand(2, $strsize), 1, rand(2, $strsize), 44, $wil); //en een willekeurig lijntje met die willekeurige kleur
}

for ($i = 0; $i < $aantal; $i++) //en ook eentje voor de letters
{
    $wil = imagecolorallocate($img, rand(40,255), rand(40,255), rand(40,255)); //creeer wederom een willekeurige kleur

    $plaats = $i * 16 + 6; //zet de letter even op de goede plaats
    imagettftext($img,
                19,
                rand(-20,20), //willekeurige rotatie
                $plaats, //plaats horizontaal
                rand(20,40), //random plaats verticaal
                $wil, //willekeurige kleur
                $fonts[array_rand($fonts)], //willekeurig lettertype
                $verify_string[$i]); //met de letter
}

$wil = imagecolorallocate($img, rand(0,245), rand(0,245), rand(0,245)); //random kleur

imageline($img, 1, rand(2, 16), $strsize, rand(2, 16), $wil); //lijntje op het bovenste deel van de afbeelding

$wil = imagecolorallocate($img, rand(0,245), rand(0,245), rand(0,245)); //en nog een random kleur

imageline($img, 1, rand(17, 33), $strsize, rand(17, 33), $wil); //en nog een lijntje op het onderste deel

imagepng($img); //creeer afbeelding
imagedestroy($img); //verwijder afbeelding
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Guido van C
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.