Afbeelding onderaan plaatsen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

25/02/2012 13:23:57
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil een afbeelding onder aan de pagina plaatsen, na de footer. Alleen stopt de footer (footer-wrapper) ongeveel op het midden van de pagina.

nu was ik aan het proberen om net voor de </body> tag een afbeelding in te voeren. Maar wanneer ik dit doe, wordt de afbeelding onder de footer weergegeven en dus niet onderaan de pagina.

jules
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:05:23
 
Cake Masher

Cake Masher

25/02/2012 14:53:51
Quote Anchor link
Ik denk dat je dan zo iets bedoelt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div style="position: absolute; bottom:0px;"><img src="path/naar/img.jpg" alt="Plaatje"></div>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/02/2012 14:58:49
Quote Anchor link
Jules Kreutzer op 25/02/2012 13:23:57:
Ik wil een afbeelding onder aan de pagina plaatsen, na de footer.


Klinkt duidelijk. Tot ik lees

Jules Kreutzer op 25/02/2012 13:23:57:
Maar wanneer ik dit doe, wordt de afbeelding onder de footer weergegeven en dus niet onderaan de pagina.


Lees de tekst zelf nog eens door. Ik begrijp het probleem niet. Je geeft in het 1e citaat aan dat het na de footer moet. In je tweede geef je aan dat het gebeurt, maar dat je het niet wilt. Wat wil je?
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

26/02/2012 13:47:36
Quote Anchor link
@cake masher
Dankje dat is wat ik moet hebben, de afbeelding is alleen 50px breedt. Moet ik deze herhalen met repeat-y? en waar ergens? of moet dit anders?

@obelix en idefix
De footer is ongeveer in het midden van de pagina, maar de afbeelding moet onderaan de pagina na de footer worden weergegeven.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/02/2012 13:56:29
Quote Anchor link
Met pagina bedoel jij het beeldscherm en niet de webpagina?!??!!

Uit de code van Cake begrijp ik wat je wilt.
Gewijzigd op 26/02/2012 13:58:18 door Obelix Idefix
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

26/02/2012 13:58:24
Quote Anchor link
Ja klopt, onderkant van het beeldscherm

Toevoeging op 26/02/2012 15:05:27:

Wanneer ik de website bekijk op mijn ipad, staat de afbeelding door de tekst heen, hoe kan ik oplossen dat de afbeelding niet door de tekst gaat op elke resolutie?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/02/2012 17:31:59
Quote Anchor link
Het lijkt er op dat je de tekst te veel 'hoogte' mee geeft.

Zonder (css) code blijft het natuurlijk giswerk.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

26/02/2012 17:40:38
Quote Anchor link
Ik heb het al anders kunnen oplossen door de afbeelding boven de footer te zetten, dan krijg ik nog steeds een mooi resultaat. Ik heb dit gedaan met volgende code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div style="bottom: 0px"><img src="../../images/trees3.png"/></div>


Nu wordt alleen 1/3 van mijn beeldscherm bedekt met die afbeelding. De afbeelding moet dus horizontaal herhaald worden. Hoe doe ik dit?

Bedankt
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

26/02/2012 17:42:45
Quote Anchor link
Jules Kreutzer op 26/02/2012 17:40:38:
Nu wordt alleen 1/3 van mijn beeldscherm bedekt met die afbeelding.


En 1/3 voor je header en 1/3 voor je content. Mooie verdeling.
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

26/02/2012 17:44:39
Quote Anchor link
Hoe zou ik het dan beter kunnen doen en hoe moet ik de afbeelding over de hele breedte van het beeldscherm laten weergeven?

Toevoeging op 26/02/2012 17:49:29:

Hier heb ik een screenshot van de pagina: Afbeelding

een stukje broncode waar de code in staan wat ook in mijn vorige post staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<div id="sidebar">
                <div id="sidebar-bgtop">
                    <div id="sidebar-bgbtm">
                        <ul>
                            <li id="search">
                            <h1>Laatste nieuws</h1><br />
                                <?php include('last_news.php'); ?>
                                
                            </li>
                            <li> </li>
                        </ul>
                    </div>
                </div>
            </div>
            <!-- end div#sidebar -->
            <div style="clear: both; height: 1px"></div>
        </div>
    </div>
    <br />
    <!-- end div#page -->
<div style="bottom: 0px"><img src="../../images/trees2.jpg"/></div>
</div>

Hopelijk help dit iets.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.