afbeelding uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »
Erik De Leu

Erik De Leu

20/06/2012 15:25:29
Quote Anchor link
Hallo,
Ik zou graag 3 of 4 afbeeldingen naast elkaar krijgen en dan vb met <br> naar een nieuwe rij gaan.
Ik heb een db met 2 tabellen
Tabel : afb met AFBEELDING_ID bigint pk ai
CATEGORIE_ID bigint
Afb_bestandstype varchar (5)
Tabel : cat met CATEGORIE_ID bigint pk ai
Cat-naam varcher (40)
Cat_dat timestamp (current_timstamp
Ik heb een formulier dat de afbeeldingen upload naar de map “pyren”

En ik krijg de foto’s die ik opvraag netjes naast elkaar, maar na 3 foto’s zou het vervolg op een nieuwe rij moeten komen en dat lukt me niet.
Nu heb ik : [] [] [][] [] [][] [] [][] [] [][] [] []

En dit zou moeten worden:
Vb [] [] []
[] [] []
[] [] []
….
script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php

        include("/wamp/www/wzh/includes/conf_db.php");
        $mysql_id=mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$dbpass");

        $sitepad = "/wzh/pics_fie/pyren/";
        $sql = "SELECT * FROM cat ORDER BY RAND() LIMIT 0,1";
        $resultaat  = mysql_query($sql); // voer SQL code uit
        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
            {

            
            while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
                {

                echo $rij["cat_naam"]. "&nbsp;" . $rij["cat_dat"];
                echo "<br><br>";
                $sql = "SELECT * FROM afb WHERE CATEGORIE_ID=".$rij["CATEGORIE_ID"];
                $afbeeldingen = mysql_query($sql);
                if (mysql_num_rows($afbeeldingen) > 0)
                    {

                    while ($afb_rij = mysql_fetch_array($afbeeldingen))
                        {

                        $bestandsnaam = $sitepad.$afb_rij["AFBEELDING_ID"].$afb_rij["afb_bestandstype"];
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='50' height='38' ALT='head' /></a>";
                        }
                    }
else
                        {
                            
                    echo "Geen afbeeldingen voor dit categorie";
                    }
                }
        
            }


        mysql_close($mysql_id);
?>

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 19:38:16
 
- SanThe -

- SanThe -

20/06/2012 15:28:59
 
Erik De Leu

Erik De Leu

20/06/2012 16:22:06
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reactie,
Maar ik snap niet hoe ik de while met de afbeeldingen hier kan aan toevoegen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
        include("/wamp/www/wzh/includes/conf_db.php");
        $mysql_id=mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$dbpass");
        $teller = 0;
        //Verander het getal hieronder in het aantal kolommen dat je naast elkaar wilt hebben
        $naast_elkaar = 3;
        echo '<table>';
        $sitepad = "/wzh/pics_fie/pyren/";
        $sql = "SELECT * FROM cat ORDER BY RAND() LIMIT 0,1";
        $resultaat  = mysql_query($sql); // voer SQL code uit
        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
            {

            
            while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
                {

                echo ($teller % $naast_elkaar) == 0 ? '<tr>' : '';
                echo '<td>';
                echo $rij["cat_naam"] . $rij["cat_dat"];
                echo '</td>';
                $teller++;
                echo ($teller % $naast_elkaar) == 0 ? '</tr>' : '';
                }

                echo ($teller % $naast_elkaar) != 0 ? '</tr>' : '';
                echo '</table>';


        /*    echo $rij["cat_naam"]. "&nbsp;" . $rij["cat_dat"];
                echo "<br><br>";
                $sql = "SELECT * FROM afb WHERE CATEGORIE_ID=".$rij["CATEGORIE_ID"];
                $afbeeldingen = mysql_query($sql);
                if (mysql_num_rows($afbeeldingen) > 0)
                    {
                    while ($afb_rij = mysql_fetch_array($afbeeldingen))
                        {
                        $bestandsnaam = $sitepad.$afb_rij["AFBEELDING_ID"].$afb_rij["afb_bestandstype"];
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='50' height='38' ALT='head' /></a>";
                        }
                    } else
                        {
                            
                    echo "Geen afbeeldingen voor dit categorie";
                    }
                }
        */

            }

        mysql_close($mysql_id);
?>
 
Erik De Leu

Erik De Leu

22/06/2012 14:00:19
Quote Anchor link
Ik weet dat ik niet 2 x na elkaar mag posten, maar het probleem is opgelost op deze manier :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
include("./includes/conf_db.php");
$mysql_id=mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$dbpass");
//sitepad is de plaats waar de foto's worden opgeslagen
$sitepad = "./pics/";
//selecteer uit de tabel cat gerangschikt op CATEGORIE_ID
$sql = "SELECT * FROM cat ORDER BY CATEGORIE_ID DESC";
$resultaat  = mysql_query($sql); // voer SQL code uit
if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
    {
                
        while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
        {

            echo $rij["cat_naam"]."<br>";
            echo $rij["cat_dat"]."<br>";
            $sql = "SELECT * FROM afb WHERE CATEGORIE_ID=".$rij["CATEGORIE_ID"];
            $afbeeldingen = mysql_query($sql);
            if (mysql_num_rows($afbeeldingen) > 0)
            {

                //vanaf hier wordt bepaald hoeveel afbeeldingen worden getoond op 1 rij
                $i=0;
                while ($afb_rij = mysql_fetch_array($afbeeldingen))
                {

                    //sel
                    $bestandsnaam = $sitepad.$afb_rij["AFBEELDING_ID"].$afb_rij["afb_bestandstype"];
                    //hier wordt bepaald dat er 3 afbeeldingen worden getoond op 1 rij door >2
                    if($i>2)
                    {
    
                        echo "<br>";
                        $i=0;
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='200' height='150' ALT='head' />&nbsp;</a>";
                        $i++;
                }

                else
                    {
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='200' height='150' ALT='head' />&nbsp;</a>";
                        $i++;
                    }
                }
            }

            else
                {
                    echo "Geen afbeeldingen voor dit categorie";
            }
        }            
    }

mysql_close($mysql_id);
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/06/2012 14:56:33
Quote Anchor link
variabelen buiten quotes
foutafhandeling ontbreekt
bij php (echo) gebruik je ' en in html "
waarom * en niet de velden benoemen die jop wilt halen?
waarom mysql_fetch_array en geen mysql_fetch_assoc?
 
Marcel sauer

marcel sauer

23/06/2012 22:54:22
Quote Anchor link
Hey Erik,

kijk ook hier eens ;)

foto's per rij

alleen zelf even aanpassen van 5 naar 3 !
Gewijzigd op 23/06/2012 22:54:44 door marcel sauer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.