afbeelding uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Erik De Leu

Erik De Leu

20/06/2012 15:25:29
Quote Anchor link
Hallo,
Ik zou graag 3 of 4 afbeeldingen naast elkaar krijgen en dan vb met <br> naar een nieuwe rij gaan.
Ik heb een db met 2 tabellen
Tabel : afb met AFBEELDING_ID bigint pk ai
CATEGORIE_ID bigint
Afb_bestandstype varchar (5)
Tabel : cat met CATEGORIE_ID bigint pk ai
Cat-naam varcher (40)
Cat_dat timestamp (current_timstamp
Ik heb een formulier dat de afbeeldingen upload naar de map “pyren”

En ik krijg de foto’s die ik opvraag netjes naast elkaar, maar na 3 foto’s zou het vervolg op een nieuwe rij moeten komen en dat lukt me niet.
Nu heb ik : [] [] [][] [] [][] [] [][] [] [][] [] []

En dit zou moeten worden:
Vb [] [] []
[] [] []
[] [] []
….
script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php

        include("/wamp/www/wzh/includes/conf_db.php");
        $mysql_id=mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$dbpass");

        $sitepad = "/wzh/pics_fie/pyren/";
        $sql = "SELECT * FROM cat ORDER BY RAND() LIMIT 0,1";
        $resultaat  = mysql_query($sql); // voer SQL code uit
        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
            {

            
            while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
                {

                echo $rij["cat_naam"]. "&nbsp;" . $rij["cat_dat"];
                echo "<br><br>";
                $sql = "SELECT * FROM afb WHERE CATEGORIE_ID=".$rij["CATEGORIE_ID"];
                $afbeeldingen = mysql_query($sql);
                if (mysql_num_rows($afbeeldingen) > 0)
                    {

                    while ($afb_rij = mysql_fetch_array($afbeeldingen))
                        {

                        $bestandsnaam = $sitepad.$afb_rij["AFBEELDING_ID"].$afb_rij["afb_bestandstype"];
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='50' height='38' ALT='head' /></a>";
                        }
                    }
else
                        {
                            
                    echo "Geen afbeeldingen voor dit categorie";
                    }
                }
        
            }


        mysql_close($mysql_id);
?>

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:14:17
 
- SanThe -

- SanThe -

20/06/2012 15:28:59
 
Erik De Leu

Erik De Leu

20/06/2012 16:22:06
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reactie,
Maar ik snap niet hoe ik de while met de afbeeldingen hier kan aan toevoegen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
        include("/wamp/www/wzh/includes/conf_db.php");
        $mysql_id=mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$dbpass");
        $teller = 0;
        //Verander het getal hieronder in het aantal kolommen dat je naast elkaar wilt hebben
        $naast_elkaar = 3;
        echo '<table>';
        $sitepad = "/wzh/pics_fie/pyren/";
        $sql = "SELECT * FROM cat ORDER BY RAND() LIMIT 0,1";
        $resultaat  = mysql_query($sql); // voer SQL code uit
        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
            {

            
            while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
                {

                echo ($teller % $naast_elkaar) == 0 ? '<tr>' : '';
                echo '<td>';
                echo $rij["cat_naam"] . $rij["cat_dat"];
                echo '</td>';
                $teller++;
                echo ($teller % $naast_elkaar) == 0 ? '</tr>' : '';
                }

                echo ($teller % $naast_elkaar) != 0 ? '</tr>' : '';
                echo '</table>';


        /*    echo $rij["cat_naam"]. "&nbsp;" . $rij["cat_dat"];
                echo "<br><br>";
                $sql = "SELECT * FROM afb WHERE CATEGORIE_ID=".$rij["CATEGORIE_ID"];
                $afbeeldingen = mysql_query($sql);
                if (mysql_num_rows($afbeeldingen) > 0)
                    {
                    while ($afb_rij = mysql_fetch_array($afbeeldingen))
                        {
                        $bestandsnaam = $sitepad.$afb_rij["AFBEELDING_ID"].$afb_rij["afb_bestandstype"];
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='50' height='38' ALT='head' /></a>";
                        }
                    } else
                        {
                            
                    echo "Geen afbeeldingen voor dit categorie";
                    }
                }
        */

            }

        mysql_close($mysql_id);
?>
 
Erik De Leu

Erik De Leu

22/06/2012 14:00:19
Quote Anchor link
Ik weet dat ik niet 2 x na elkaar mag posten, maar het probleem is opgelost op deze manier :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
include("./includes/conf_db.php");
$mysql_id=mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$dbpass");
//sitepad is de plaats waar de foto's worden opgeslagen
$sitepad = "./pics/";
//selecteer uit de tabel cat gerangschikt op CATEGORIE_ID
$sql = "SELECT * FROM cat ORDER BY CATEGORIE_ID DESC";
$resultaat  = mysql_query($sql); // voer SQL code uit
if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
    {
                
        while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
        {

            echo $rij["cat_naam"]."<br>";
            echo $rij["cat_dat"]."<br>";
            $sql = "SELECT * FROM afb WHERE CATEGORIE_ID=".$rij["CATEGORIE_ID"];
            $afbeeldingen = mysql_query($sql);
            if (mysql_num_rows($afbeeldingen) > 0)
            {

                //vanaf hier wordt bepaald hoeveel afbeeldingen worden getoond op 1 rij
                $i=0;
                while ($afb_rij = mysql_fetch_array($afbeeldingen))
                {

                    //sel
                    $bestandsnaam = $sitepad.$afb_rij["AFBEELDING_ID"].$afb_rij["afb_bestandstype"];
                    //hier wordt bepaald dat er 3 afbeeldingen worden getoond op 1 rij door >2
                    if($i>2)
                    {
    
                        echo "<br>";
                        $i=0;
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='200' height='150' ALT='head' />&nbsp;</a>";
                        $i++;
                }

                else
                    {
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='200' height='150' ALT='head' />&nbsp;</a>";
                        $i++;
                    }
                }
            }

            else
                {
                    echo "Geen afbeeldingen voor dit categorie";
            }
        }            
    }

mysql_close($mysql_id);
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/06/2012 14:56:33
Quote Anchor link
variabelen buiten quotes
foutafhandeling ontbreekt
bij php (echo) gebruik je ' en in html "
waarom * en niet de velden benoemen die jop wilt halen?
waarom mysql_fetch_array en geen mysql_fetch_assoc?
 
Marcel sauer

marcel sauer

23/06/2012 22:54:22
Quote Anchor link
Hey Erik,

kijk ook hier eens ;)

foto's per rij

alleen zelf even aanpassen van 5 naar 3 !
Gewijzigd op 23/06/2012 22:54:44 door marcel sauer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.