Afbeelding wordt niet getoond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »
Harry H Arends

Harry H Arends

03/08/2017 11:23:13
Quote Anchor link
Ik ben wat aan het stoeien met CSS en loop weer tegen een errder probleem aan. Dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<style>
body, html {
        height: 100%;
        margin: 0;
}

.bgimg {
        background-image: url('/images/site-picture.png');
        height: 100%;
        background-position: center;
        background-size: cover;
        position: relative;
        color: white;
        font-family: "Courier New", Courier, monospace;
        font-size: 25px;
}
</style>

De afbeelding wordt niet getoond. Bij het direct aanroepen krijg ik een 404 melding:
afbeelding
De afbeelding is wel beschikbaar op het hoofd domein
De doorverwijzing in .htaccess:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
####SUBDOMAINS_HEADER####
RewriteEngine on
#RULE:,mb-stable-management.nl,http://stable-management.nl/$1
#RULE:www,mb-stable-management.nl,http://stable-management.nl/$1
#RULE:www,stable-management.nl,/event_2018/
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^mb-stable-management.nl$
RewriteRule (.*)            http://stable-management.nl/$1 [last,R=301]
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.mb-stable-management.nl$
RewriteRule (.*)            http://stable-management.nl/$1 [last,R=301]
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.stable-management.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/event_2018//
RewriteRule (.*)            /event_2018//$1 [last]
####SUBDOMAINS_TAILER####

####CUSTOM_HEADER####
#NL: Place your custom rules here
#EN: Plaats je eigen regels hier
####SESSIONID BEHAIVIOR####
RewriteEngine On

####CUSTOM_TAILER####

####ERROR_HEADER####
####ERROR_TAILER####

en is door de provider gemaakt. Iemand een idee
Gewijzigd op 03/08/2017 11:24:08 door Harry H Arends
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:29:50
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2017 11:28:47
Quote Anchor link
Heb je al een base in HTML gezet die een absoluut pad gebruikt?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

03/08/2017 11:43:19
Quote Anchor link
Probeer dit een :

http://stable-management.nl/event_2018/images/site-picture.png

Dus :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
background-image: url('/event_2018/images/site-picture.png');
 
Harry H Arends

Harry H Arends

03/08/2017 14:38:44
Quote Anchor link
- Ariën - op 03/08/2017 11:28:47:
Heb je al een base in HTML gezet die een absoluut pad gebruikt?

geprobeerd, geen resultaat
Adoptive Solution op 03/08/2017 11:43:19:
Probeer dit een :

http://stable-management.nl/event_2018/images/site-picture.png

Dus :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
background-image: url('/event_2018/images/site-picture.png');

Jouw link resulteerd in een 404 fout.
Daarom laat ik de complete code maar eens zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<!DOCTYPE HTML>

<html>
<style>
body, html {
        height: 100%;
        margin: 0;
}

.bgimg {
        background-image: url('/event_2018/images/site-picture.png');
        height: 100%;
        background-position: center;
        background-size: cover;
        position: relative;
        color: white;
        font-family: "Courier New", Courier, monospace;
        font-size: 25px;
}
</style>
<head>
<base href="https://www.harry-arends.nl/event_2018/images/" target="_blank">
  <title>Untitled</title>
</head>

<body>
<div class="bgimg">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.
</div>
</body>

</html>

Ik heb dit geprobeerd met Chrome, Explorer en Firefox
 
Remco nvt

Remco nvt

03/08/2017 14:51:13
Quote Anchor link
Iets doet een rewrite. Dus je apache of nginx.

http://stable-management.nl/event_2018/images/site-picture.png geeft The requested URL /event_2018//event_2018/images/site-picture.png was not found on this server.

http://stable-management.nl/images/site-picture.png geeft The requested URL /event_2018//site-picture.png was not found on this server.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/08/2017 15:19:46
Quote Anchor link
Je html is fout => <style> hoort in <head>.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<!DOCTYPE HTML>

<html>

<head>
<base href="https://www.harry-arends.nl/">
  <title>Untitled</title>
<style>
body, html {
        height: 100%;
        margin: 0;
}

.bgimg {
        background-image: url('/event_2018/images/site-picture.png');
        height: 100%;
        background-position: center;
        background-size: cover;
        position: relative;
        color: white;
        font-family: "Courier New", Courier, monospace;
        font-size: 25px;
}
</style>
</head>

<body>
<div class="bgimg">
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.
</div>
</body>

</html>
Gewijzigd op 03/08/2017 15:21:45 door - SanThe -
 
Harry H Arends

Harry H Arends

03/08/2017 16:27:34
Quote Anchor link
== toegevoegd==

Gevonden, bedankt.
Was mijn 'oude' privé site Deze gaat binnen kort ook helemaal vernieuwd worden.
Maar voor nu heb ik de links verwijderd. Ik werk niet meer voor deze organisaties.
Nogmaals bedankt

Toevoeging op 03/08/2017 16:33:13:

- SanThe - op 03/08/2017 15:19:46:
Je html is fout => <style> hoort in <head>.
Jouw voorstel brengt geen verandering. Volgens yourhosting, mijn provider is alles goed. Hier houdt dus mijn kennis echt op
 
- SanThe -

- SanThe -

03/08/2017 16:39:31
 
Harry H Arends

Harry H Arends

03/08/2017 16:39:33
Quote Anchor link
dit werkt na het legen van cache:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<html>
 <head>
  <title>Achtergrond</title>
  <base href="http://www.harry-arends.nl/event_2018/images/">
 </head>
 <body background="site-picture.png">
  Deze pagina zal je logo als achtergrond hebben.
 </body>
</html>
Gewijzigd op 03/08/2017 16:41:16 door Harry H Arends
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2017 16:40:24
Quote Anchor link
En zonder je .htaccess, werkt dat dan wel?
 
Harry H Arends

Harry H Arends

03/08/2017 17:09:48
Quote Anchor link
- Ariën - op 03/08/2017 16:40:24:
En zonder je .htaccess, werkt dat dan wel?
Dat zal niet gaan aangezien het een sub-domain is.

Nu heb ik alles maar weer opnieuw in de php file geplaatst en nu werkt het wel echter alleen met de BASE directive vanuit het hoofd-domain.
 
Willem vp

Willem vp

03/08/2017 17:47:36
Quote Anchor link
Quote:
RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/event_2018//
RewriteRule (.*) /event_2018//$1 [last]

Moet die RewriteCond wel eindigen met een dubbele slash? Als je namelijk een url gebruikt zonder dubbele slash, dan zal de RewriteRule in werking treden. Dat was de reden dat je op deze url een 404 kreeg:

/event_2018/images/site-picture.png

werd namelijk omgezet naar

/event_2018//event_2018/images/site-picture.png

en die zal niet bestaan.

Een ander interessant dingetje is dat /images/site-picture.png wordt herschreven naar /event_2018//site-picture.png. Ik kan daarvoor in de rewriterules geen verklaring vinden, maar misschien doet ook hier die // iets geks.

Als je die rewritecond/rule corrigeert, heb je waarschijnlijk die base-directive niet meer nodig.
 
Harry H Arends

Harry H Arends

05/08/2017 10:56:32
Quote Anchor link
De bubbele // vervangen door een enkele / heeft niet geholpen
Mijn .htacces file ziet er nu als volgt uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
####SUBDOMAINS_HEADER####
RewriteEngine on
#RULE:,stable-management.nl,/event_2018/
#RULE:www,stable-management.nl,/event_2018/
#RULE:,mb-stable-management.nl,http://stable-management.nl/$1
#RULE:www,mb-stable-management.nl,http://stable-management.nl/$1
#RULE:,mat54-wiki.nl,/mat54
#RULE:www,mat54-wiki.nl,/mat54
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^stable-management.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/event_2018/
RewriteRule (.*)            /event_2018//$1
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.stable-management.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/event_2018/
RewriteRule (.*)            /event_2018//$1
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^mat54-wiki.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/mat54/
RewriteRule (.*)            /mat54/$1 [last]
RewriteCond %{HTTP_HOST}    ^www.mat54-wiki.nl$
RewriteCond %{REQUEST_URI}  !^/mat54/
RewriteRule (.*)            /mat54/$1 [last]
####SUBDOMAINS_TAILER####

####CUSTOM_HEADER####
#NL: Place your custom rules here
#EN: Plaats je eigen regels hier
####SESSIONID BEHAIVIOR####

####CUSTOM_TAILER####

####ERROR_HEADER####
####ERROR_TAILER####
 
Willem vp

Willem vp

05/08/2017 12:13:15
Quote Anchor link
In je RewriteRule staat nog steeds de // die ik verdenk van problemen.

Als ik /event_2018/images/site-picture.png opvraag, krijg ik het plaatje te zien. Vraag ik echter /images/site-picture.png op, dan wordt die nog steeds herschreven naar /event_2018/site_picture.png (waarbij al wel de dubbele slash weg is).

Ik vermoed dat die // een feature van Apache is om een niveau in je directoryboom te snoeien, maar ik kan dat niet terugvinden in de documentatie, het is een lastige zoekterm voor google en ik heb momenteel geen tijd/zin om het in mijn eigen omgeving te testen. ;-)

Overigens zou ik aanraden om van de (.*) in je rewriterule ^(.*) te maken. Dan is het voor zowel jou als voor de regular expression parser duidelijk dat je alles vanaf het begin wilt matchen.

Verder kopieer je je rewriterules voor het domein met en zonder www-prefix. Je kan e.e.a. samennemen door je conditie iets aan te passen:

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?stable-management.nl$

Deze conditie matcht zowel www.stable-management.nl als stable-management.nl. (Formeel genomen moet je elke . ook nog schrijven als \. omdat de expressie anders niet matcht op punten maar op willekeurige tekens, maar in dit geval kan dat niet zoveel kwaad.)
 
Harry H Arends

Harry H Arends

05/08/2017 16:03:39
Quote Anchor link
Hoi Willem,

Het vervelende is dat deze file geschreven wordt door de hosting manager van de provider en geven daar geen ondersteuning op want wat zij aanbieden werkt goed is het antwoord, dus jij doet iets fout.

Wat het voor mij ook onbegrijpelijk maakt is het voor de mat54 website (wiki) wel werkt
 
Willem vp

Willem vp

05/08/2017 16:23:23
Quote Anchor link
Als ik regel 3 en 7 van je htaccess met elkaar vergelijk, dan zie ik dat de rule op regel 3 met een / eindigt, en die op regel 7 niet. Waarschijnlijk staat in de hosting manager ergens een / teveel ingevuld. Ik weet niet of dat iets is dat jij beheert of dat het iets is dat zij beheren, maar ergens moet er iets verkeerd geconfigureerd zijn.

Ik zie dat er ook ruimte is voor custom rules. Ik ken de software niet, dus ik weet niet of er een mogelijkheid is om de gegenereerde rules weg te halen, maar als die mogelijkheid er is, zou je alle rewriterules naar het custom-gedeelte kunnen verhuizen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.