Afbeeldingen uit map tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »
Michel Exel

Michel Exel

21/05/2009 15:00:00
Quote Anchor link
ik wil graag bij een form een dropdownlist hebben met plaatjes uit een bepaalde map

tot nu toe heb ik dit
ik moet nu de url opgeven van het plaatje

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<form action="admin.php?page=<?php echo $currentPage; ?>&action=addImage"  method="post">
    <table align="center" cellspacing="0" cellpadding="2"  border="1" bordercolor="#000000" rules="rows">
      <thead>
        <tr>
          <td class="header" colspan="2"><?php echo $text['imageadd']; ?></td>
         </tr>
      </thead>
      <tbody>
        <tr>
          <td class="cell">Image URL:</td>
          <td class="cell">
        <input type="text" name="image" value="http://">
          </td>
        </tr>
        <tr>
          <td class="cell">Column:</td>
          <td class="cell">
            <select name="column">
                    <?php
              for($i=1; $i<=$config['numberOfColumns']; $i++){
                echo '<option value="'.$i.'">Column '.$i.'</option>';
              }

              ?>

            </select>
          </td>
        </tr>
        <tr>
        <td class="cell">&nbsp;</td>
          <td class="cell">
            <input type="submit" name="submit" value="add">
          </td>
        </tr>
      </tbody>
    </table>
  </form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 15:28:28
 

21/05/2009 15:06:00
Quote Anchor link
Gebruik geen tabellen voor opmaak.
En wat is je probleem nou?
 
Michel Exel

Michel Exel

21/05/2009 15:27:00
Quote Anchor link
@karl (beter lezen dan zie je wat ik wil en niet een opmerking van wat is je probleem)

ik wil graag bij een form een dropdownlist hebben met plaatjes uit een bepaalde map

dus hier een dropdown
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<select size="1" name="D1">
    <option>plaatje uit een map</option>
    </select>


en daaronder de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="text" name="image" value="http://">
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 
Michel Exel

Michel Exel

21/05/2009 19:10:00
Quote Anchor link
ten eerste sorry voor de bump maar ik kom er niet uit en volgens mij wil karl me niet helpen meer :-)

ik heb nu de volgende code

maar als ik een plaatje uit de lijst kies en dan verzend druk dan verzend hij niets

als ik de url handmatig invul dan verstuurd hij wel iets

hoe kan ik ervoor zorgen dat hij ook de url mee stuurd van de img uit de lijst

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<form action="admin.php?page=<?php echo $currentPage; ?>&action=addImage" method="post">
        <select name="image1">
        <?php
        if ($handle = opendir( '../../images' )) {
            while (false !== ($file = readdir($handle))) {
                if ($file != "." && $file != "..") {
        ?>

        <option value="<?=$file;?>"><?=$file;?></option>
        <?php
                }
            }

            closedir($handle);
        }

        ?>

        </select><br>
        <input type="text" name="image" value="http://">
            <select name="column">
    <?php
              for($i=1; $i<=$config['numberOfColumns']; $i++){
                echo '<option value="'.$i.'">Column '.$i.'</option>';
              }

              ?>

            </select>
            <input type="submit" name="submit" value="add">


en tevens de vraag hoe kan ik aleen .jpg .gif. en . png tonen
hij toont nu alles uit die map ook als ik er een css fil inzet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 

21/05/2009 19:27:00
Quote Anchor link
Michel Exel schreef op 21.05.2009 15:27:
ik wil graag bij een form een dropdownlist hebben met plaatjes uit een bepaalde map

Oke, dan kun je naar glob, opendir, class.dir en directoryiterator kijken.

Michel Exel schreef op 21.05.2009 19:10:
ten eerste sorry voor de bump maar ik kom er niet uit en volgens mij wil karl me niet helpen meer :-)

Jawel, maar ik bepaal zelf wel of ik je help en wanneer. En ik wil je inderdaad eigenlijk niet helpen als je iets gaat zeggen als:
Michel Exel schreef op 21.05.2009 15:27:
@karl (beter lezen dan zie je wat ik wil en niet een opmerking van wat is je probleem)

en gaat bumpen. Verder is dit echt zo'n typisch topic van "Ik dump m'n zooi, ik roep help, en ik wacht totdat het script me kantenklaar afgeleverd wordt". Je had wel even kunnen zeggen dat je niet wist hoe je de plaatjes uit een directory haalt.

Michel Exel schreef op 21.05.2009 19:10:
en tevens de vraag hoe kan ik aleen .jpg .gif. en . png tonen
hij toont nu alles uit die map ook als ik er een css fil inzet

if ($file != "." && $file != "..") {
die regel, daar kan je ook gebruik maken van in_array.

Michel Exel schreef op 21.05.2009 19:10:
maar als ik een plaatje uit de lijst kies en dan verzend druk dan verzend hij niets. Als ik de url handmatig invul dan verstuurd hij wel iets. Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij ook de url mee stuurd van de img uit de lijst?

Als het goed is bevat $_POST['image1'] dan de naam van een plaatje (want die echo je als value), $_POST['image'] bevat iig http:// als er niks is aangepast en $_POST['column'] bevat een nummer. Verder raad ik het af om dingen te echo'en d.m.v. short tags:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?= $blaat; ?>
<?php // Dit is de goede manier
echo $blaat;
?>
 
Michel Exel

Michel Exel

21/05/2009 19:42:00
Quote Anchor link
$_POST ??
ik kom met dat antwoord niet verder
ik zie nergens een $_POST

wat ik ook doe ik kom er gewoon niet uit met wat ik nu heb

wie kan me een opzetje geven in het script
de .jpg enz enz komt nog wel

een begin heb ik al gemaakt door het script zelf aan te passen zodat er nu ook een dropdown bij staat

@karl
Gebruik geen tabellen voor opmaak.
En wat is je probleem nou?

en ik roep niet dit.
"Ik dump m'n zooi, ik roep help, en ik wacht totdat het script me kantenklaar afgeleverd wordt".

ik moet ervan leren maar als ik En wat is je probleem nou? lees kom ik niet verder
 

21/05/2009 20:00:00
Quote Anchor link
Michel Exel schreef op 21.05.2009 19:42:
$_POST ??
ik kom met dat antwoord niet verder
ik zie nergens een $_POST

Michel Exel schreef op 21.05.2009 19:10:
maar als ik een plaatje uit de lijst kies en dan verzend druk dan verzend hij niets. Als ik de url handmatig invul dan verstuurd hij wel iets. Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij ook de url mee stuurd van de img uit de lijst?

Misschien maar weer eens tijd voor een cursus php?
Michel Exel schreef op 21.05.2009 19:42:
Gebruik geen tabellen voor opmaak.

Lay-out ook goed. In ieder geval hoor je geen form te positioneren met een tabel.
Michel Exel schreef op 21.05.2009 19:42:
En wat is je probleem nou?

Wat is jou probleem? Volgens mij heb ik die wel allemaal beantwoord.

Michel Exel schreef op 21.05.2009 19:42:
en ik roep niet dit.
"Ik dump m'n zooi, ik roep help, en ik wacht totdat het script me kantenklaar afgeleverd wordt".

Ik zeg niet dat jij dat zegt. Ik zeg alleen dat die post van jou er wel zo uitziet.

Michel Exel schreef op 21.05.2009 19:42:
ik moet ervan leren

Daarom post ik eigenlijk ook nooit precies hoe het moet. Ik zeg welke dingen je moet gebruiken, je moet zelf de touwtjes aan elkaar knopen.
Michel Exel schreef op 21.05.2009 19:42:
maar als ik En wat is je probleem nou? lees kom ik niet verder

Misschien ook maar een cursus Nederlands doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Michel Exel

Michel Exel

21/05/2009 20:04:00
Quote Anchor link
@karl
ach weet je wat
negeer gewoon me post
en ga andere mensen afkraken
 
Arnold C

Arnold C

21/05/2009 22:27:00
Quote Anchor link
Is het nu al gelukt?
Zo nee: wat gaat er nu nog mis? Hoe ver ben je?
 
Michel Exel

Michel Exel

22/05/2009 00:06:00
Quote Anchor link
@ arnold

ik ben nu zover dat ik nu een dropdown heb met alle files uit de map en daar onder een <input type="text" name="image" value="http://">

hetvolgende gaat nog mis
als ik een file selecteer en op versturen klik verstuurd hij niets
althans hij verstuurd wel maar zonder iets mee te geven

bij <input type="text" name="image" value="http://"> verstuurd hij het ingevulde url

dit moet dus ook bij de drop down maar daar doet hij het niet

dit is de code die ik nu heb

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<form action="admin.php?page=<?php echo $currentPage; ?>&action=addImage" method="post">
    <table align="center" cellspacing="0" cellpadding="2"  border="1" bordercolor="#000000" rules="rows">
      <thead>
        <tr>
          <td class="header" colspan="2"><?php echo $text['imageadd']; ?></td>
         </tr>
      </thead>
      <tbody>
        <tr>
          <td class="cell">Image URL:</td>
          <td class="cell">
        <select name="image1">
        <?php
        if ($handle = opendir( '../../images' )) {
            while (false !== ($file = readdir($handle))) {
                if ($file != "." && $file != "..") {
        ?>

        <option value="<?=$file;?>"><?=$file;?></option>
        <?php
                }
            }

            closedir($handle);
        }

        ?>

        </select><br>
        <input type="text" name="image" value="http://">
          </td>
        </tr>
        <tr>
          <td class="cell">Column:</td>
          <td class="cell">
            <select name="column">
                    <?php
              for($i=1; $i<=$config['numberOfColumns']; $i++){
                echo '<option value="'.$i.'">Column '.$i.'</option>';
              }

              ?>

            </select>
          </td>
        </tr>
        <tr>
        <td class="cell">&nbsp;</td>
          <td class="cell">
            <input type="submit" name="submit" value="add">
          </td>
        </tr>
      </tbody>
    </table>
  </form>


hopelijk kun je hier iets mee
ik zie zelf niet wat er mis gaat
 
Mr.Ark

Mr.Ark

22/05/2009 00:20:00
Quote Anchor link
@ Michel

Lees nou gewoon de post van karl door !, Hij zegt wat je moet doen. Denk je nou echt dat iemand het allemaal voor je in elkaar gaat zetten? Als je het niet kan, Plaats dan gewoon een Script Request of een vacature.
 
Michel Exel

Michel Exel

22/05/2009 06:19:00
Quote Anchor link
@ark

ik heb aqlles al gelezen maar ik kom er niet uit
ik heb voor een groot deel alles in elkaar gezet
hij verstuurd nu wel iets maar niet de url van het plaatje dat ik kies

ik denk zelf dat het aan deze regel ligt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<option value="<?=$file;?>"><?=$file;?></option>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 

22/05/2009 09:06:00
Quote Anchor link
Kijk dan eens in de broncode (in firefox en opera ctrl-u, ie weet ik niet) wat er daar dan staat. Als het leeg is, dan moet je dat vervangen door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<option value="<?php echo $file; ?>"><?php echo $file; ?></option>

zoals ik al aangegeven had.
Als het niet leeg is, zou $_POST['image1'] na verzenden iig een van die waardes moeten hebben.
 
Michel Exel

Michel Exel

22/05/2009 11:13:00
Quote Anchor link
die zie ik dan in de source
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<select name="image">
                <option value="php.gif">php.gif</option>

                <option value="adm-default.css">adm-default.css</option>
                <option value="lpm-jpwaag.com.css">lpm-jpwaag.com.css</option>
                <option value="button_down.gif">button_down.gif</option>
                <option value="lpm-default.css.bak">lpm-default.css.bak</option>
                <option value="button_up.gif">button_up.gif</option>
                <option value="lpm-default.css">lpm-default.css</option>

                <option value="lpm-grey.css">lpm-grey.css</option>
                <option value="Thumbs.db">Thumbs.db</option>
                <option value="lpm-grey.css.bak">lpm-grey.css.bak</option>
                <option value="lpm-startpagina.nl.css">lpm-startpagina.nl.css</option>
                <option value="mysql.gif">mysql.gif</option>
                <option value="button_visible.png">button_visible.png</option>

                <option value="buttonVisibleDisable.png">buttonVisibleDisable.png</option>
                <option value="line.gif">line.gif</option>
                <option value="header.gif">header.gif</option>
                <option value="button_edit.png">button_edit.png</option>
                <option value="button_drop.png">button_drop.png</option>
                </select>


alleen als ik verzend doet hij niets

wel bij de <input type="text" name="image" value="http://">
daar doet ie alles goed
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel Exel
 

22/05/2009 11:17:00
Quote Anchor link
Je kunt niet een input en een select met dezelfde naam hebben.
 
Michel Exel

Michel Exel

22/05/2009 11:26:00
Quote Anchor link
nee dat had ik even veranderd maar dat werkt ook niet
ookal doe ik de eerste image1 noemen dan doet hij het ook niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.