Afbeeldingen vervangen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »
Daan Vee

Daan Vee

05/12/2015 13:46:45
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik zit met een probleem: ik wil van elke afbeelding in een code alleen de bron 'src' weergeven.
Hoe krijg ik dat voor elkaar?

Ik heb tot nu toe het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
$html = '<video controls="controls" width="300" height="150">
<source src="media/07092012_psvbabys.mp4" type="video/mp4" /></video><p><b>stuff</b></p><span>more <span class="foo">and <b>even bold mag</b>< more</span> stuff here</span><img src="smilies/smilyOne.png">';

$dom = new DOMDocument;
$dom->loadHTML($html);  // your text to be filtered is in $html

// iterate through all the img elements in $html
foreach ($dom->getElementsByTagName('img') as $img) {

    # eliminate images with no "src" attribute
    if (! $img->hasAttribute('src')) {
        $img->parentNode->removeChild($img);
    }
    
    // anders de bron/src weergeven van die afbeelding...

}
$output = $dom->saveHTML();

# now strip out anything that isn't an <img> tag
$html = strip_tags($output, "<img>");

echo "html now: $html\n\n";
Gewijzigd op 05/12/2015 13:48:50 door Daan Vee
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 02:23:07
 
Eddy E

Eddy E

05/12/2015 14:15:56
Quote Anchor link
Zoiets?
Lees de commentaren:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php

// lekker statisch... geldt als voorbeeld zeker?
$html = '<video controls="controls" width="300" height="150">
<source src="media/07092012_psvbabys.mp4" type="video/mp4" /></video><p><b>stuff</b></p><span>more <span class="foo">and <b>even bold mag</b>< more</span> stuff here</span><img src="smilies/smilyOne.png">'
;

// prima
$dom = new DOMDocument;
$dom->loadHTML($html);

// prima
// iterate through all the img elements in $html

foreach ($dom->getElementsByTagName('img') as $img) {


if($img->hasAttribute('src'))
    {

    echo 'SRC = ' . $img->getAttribute('src'). PHP_EOL;
    }
}

?>
Gewijzigd op 05/12/2015 14:28:58 door Eddy E
 
Daan Vee

Daan Vee

05/12/2015 14:23:29
Quote Anchor link
Bijna, Eddy E...!
Eigenlijk moet de hele tekst in $html platte tekst worden zonder html-codes erin.
Alleen als 'ie een afbeelding ontdekt moet daarvan ipv de afbeelding de src van de afbeelding worden weergegeven.

Ik krijg nu als resultaat: SRC = 1 op het scherm....
Snap je wat ik bedoel?
 
Eddy E

Eddy E

05/12/2015 14:30:26
Quote Anchor link
Quote:
ik wil van elke afbeelding in een code alleen de bron 'src' weergeven.
Hoe krijg ik dat voor elkaar?


Quote:
Eigenlijk moet de hele tekst in $html platte tekst worden zonder html-codes erin.
Alleen als 'ie een afbeelding ontdekt moet daarvan ipv de afbeelding de src van de afbeelding worden weergegeven.


Een heel verschil.
Jij wil dus iets als strip_tags("<img>").
En daarna de <img>-sources eruit halen, die erin zetten en dan de <img>-tag verwijderen?


Ps ik heb bovenstaande code gewijzigd: doet het nu wat je wilt?
Verschil: hasAttribute en getAttribute.

Toevoeging op 05/12/2015 14:46:44:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

// lekker statisch... geldt als voorbeeld zeker?
$html = '<video controls="controls" width="300" height="150">
<source src="media/07092012_psvbabys.mp4" type="video/mp4" /></video><p><b>stuff</b></p><span>more <span class="foo">and <b>even bold mag</b>< more</span> stuff here</span><img src="smilies/smilyOne.png">'
;

// prima
$html = strip_tags($html, "<img>");
$dom = new DOMDocument;
$dom->loadHTML($html);

// prima
// iterate through all the img elements in $html

foreach ($dom->getElementsByTagName('img') as $img) {


if($img->hasAttribute('src'))
    {

    $html = str_replace($img, $img->getAttribute('src'));
    }
}

?>
Gewijzigd op 05/12/2015 14:47:55 door Eddy E
 
Daan Vee

Daan Vee

05/12/2015 16:14:36
Quote Anchor link
De code doet wat ik wil, alleen wat 'echo' ik dan op het einde van de rit?
Want als ik $html laat zien komt er een tekst met afbeelding te staan en als ik $dom gebruik helemaal niets....
 
Daan Vee

Daan Vee

06/12/2015 16:41:20
Quote Anchor link
Als ik het volgende strip:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$html = strip_tags($html, "<img><b>");


Hoe kan ik dan <b> vervangen door <font color="red">Hier de tekst die eerst bold was</font>?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/12/2015 16:58:38
Quote Anchor link
Waarom de stokoude font-tag?
 
Daan Vee

Daan Vee

06/12/2015 17:03:36
Quote Anchor link
Anders mag ook, maar die tag moet dus vervangen worden door een andere....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.