Afbeeldingen worden niet getoond in browser

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Harry H Arends

Harry H Arends

12/07/2017 12:06:12
Quote Anchor link
Voor de zekerheid heb ik in mijnscript een controle ingebouwd om te zorgen dat een afbeelding altijd aanwezig is.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
        $Flag_file
= dirname(__FILE__). "/images/Flags/". $Row['competing_for_country']. ".png" ;
        
                if (@file_exists($Flag_File)) {
                    $Flag_file = dirname(__FILE__). "/images/Flags/FEI.png";
                    }

?>


Uit de eerste regel komt b.v:
/home/harry-arends.nl/public_html/event/images/Flags/NED.png
Binnen het script werkt het prima maar als ik ter controle het path in de webbrowser oproep krijg ik een 404 melding, zie: http://boekelo.harry-arends.nl/images/Flags/NED.png

Wat kan hier de oorzaak van zijn??
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:53:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/07/2017 12:26:33
Quote Anchor link
De afbeelding bestaat niet op dat pad in je URL. Je mist /event.

Debug anders eens door variabelen te echo'en.
Gewijzigd op 12/07/2017 12:27:46 door - Ariën -
 
Harry H Arends

Harry H Arends

12/07/2017 13:36:16
Quote Anchor link
boekelo.harry-arends.nl is een sub-domain en verwijst naar de map /event dus hoef ik deze niet in de URL te vermelden.
N.a.v. jouw opmerking dit getest:
http://www.harry-arends.nl/event/images/Flags/NED.png
Deze werkt wel, m.a.w. het bestand bestaat.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.