Afbreken van zinnen met br tags

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen Bastiaansen

Jeroen Bastiaansen

26/11/2009 17:00:00
Quote Anchor link
Aloha iedereen,

Ik ben bezig met een shout systeem maar zit met 'n probleempje.
Wanneer mensen lange woorden gebruiken of een link posten dan word de tabel waarin de tekst word aangeroepen breder dan hij mag zijn.

BV: http://www.phphulp.nl/forum/newtopic.php?cat=1

Dit is een te lange tekst zonder spaties, daarom word de tabel te breed.
Het zou moeten zijn:

BV: http://www.phphulp.nl/forum/
newtopic.php?cat=1

Dat er in de tekst na een opgegeven aantal karakters een BR tag wod geplaatst.

Ik heb al wel snipper scripts tegen gekomen maar hier ben ik niks mee omdat er dan met "..." wordt gewerkt.

Alvast bedankt!

Greetz
Jeroen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:44:55
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

26/11/2009 17:31:00
Quote Anchor link
Je kan altijd die `...` vervangen door "<br/>" toch?
 
Stefan

Stefan

26/11/2009 17:38:00
Quote Anchor link
probeer eens wordwrap

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$text
= "The quick brown fox jumped over the lazy dog.";
$newtext = wordwrap($text, 20, "<br />\n");

echo $newtext;
?>
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

26/11/2009 17:46:00
Quote Anchor link
Dat van Stefan is beter (A)
 
Michel W

Michel W

26/11/2009 21:46:00
Quote Anchor link
Voor url's kun je misschien beter een parsertje maken die http://www.phphulp.nl omzet naar phphulp
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michel W
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.