[AJAX] FTP download

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »
Ponzi

Ponzi

18/05/2007 13:34:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

sinds kort ben ik bezig met het fenomeen 'AJAX'. Dit omdat ik een systeempje wilde maken om mijn bestanden (beschikbaar via de FTP van mijn thuisserver) overal ter wereld beschikbaar wilde stellen (enkel voor mezelf natuurlijk).

Alles gaat goed. De FTP class werkt perfect, AJAX doet het... op één klein dingetje na. Het is mogelijk om bestanden via de FTP te downloaden (ftp_get()). Dit werkt perfect als ik het php-script aanroep via de browser, maar als ik dit doe dmv AJAX dan wacht AJAX niet tot het script volledig is voltooid.

In het kort:

AJAX aanroepen -> FTP-download van thuisserver naar webserver via ftp_get() -> AJAX opent bestand -> Gebruiker kan bestand downloaden.

Ik maak gebruik van prototype.js, maar de OnComplete-functie doet het niet echt, of hij wacht niet tot het bestand volledig is gedownload van mijn thuisserver. Weet iemand misschien een oplossing zodat het bestand eerst volledig is gedownload alvorens het te presenteren aan de gebruiker?

AJAX:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
function file_download(file, folder)
{
    new Ajax.Request('layout/file-download.php', {
        method: 'get',
        parameters: { file: file, folder: folder },
        onSuccess: setTimeout(window.location = "temp/"+file.substr(folder.length + 1), 5000)
    });
}
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:18:34
 
Jacco Engel

Jacco Engel

18/05/2007 13:41:00
Quote Anchor link
Mischien iets met setTimeout?
 
Ponzi

Ponzi

18/05/2007 13:47:00
Quote Anchor link
Nja, die heb ik er maar tussengestoken om het nog een vijftal secondjes uit te stellen. Bij bestanden groter dan 2MB geeft hij dan gewoon 'bestand niet gevonden' omdat het PHP-bestandje nog niet klaar is met downloaden van de server.

Op één of andere manier zou ik een FTP-stream moeten kunnen maken.
 
Dutchcamel

dutchcamel

18/05/2007 13:56:00
Quote Anchor link
Ik ben geen expert in AJAX, maar jouw probleem komt me wel bekend voor. Als het goed is heeft het te maken heeft met de eerst A in AJAX; asynchroon. Ik neem aan dat je weet wat dat woord betekend als je AJAX gebruikt. Doordat er een bestand aan het binnenkomen is 'weet' prototype/javascript dat er een succesvol antwoord is en gaat dus verder met de onSuccess. Die voert meteen de window.location uit.

Probeer het eens door "asynchronous: false" toe te voegen aan de parameterlijst.
 
Ponzi

Ponzi

18/05/2007 14:09:00
Quote Anchor link
Volgens mij moet het niet aan de parameterlijst worden toegevoegd, maar gewoon losjes eronder.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
function file_download(file, folder)
{
    new Ajax.Request('layout/file-download.php', {
        method: 'get',
        parameters: { file: file, folder: folder },
        asynchronous: false,
        evalScripts: true,
        onComplete: setTimeout(window.location = "temp/"+file.substr(folder.length + 1), 5000)
    });
}


Dit is wat ik nu heb, maar hij wilt het maar niet doen. Firebug geeft trouwens een fout in prototype.js...

Eventjes verder Googlen. Hulp is nog steeds welkom.
 
Dutchcamel

dutchcamel

18/05/2007 14:18:00
Quote Anchor link
Oh ja dat bedoelde ik idd, parameters van Ajax.Request, maar de heeft weer een parameter parameters :P Maar dan heb ik verder ook geen idee helaas. Ben wel benieuwd naar je uiteindelijke oplossing.
 
Jelmer -

Jelmer -

18/05/2007 14:18:00
Quote Anchor link
Ghehe, je roept setTimeout al aan bij het definieren van je request. Het resultaat (de identifier) sla je vervolgens op in onComplete.

Oplossing:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
onComplete: function() {
    setTimeout(window.location = "temp/"+file.substr(folder.length + 1), 5000);
}
 
Ponzi

Ponzi

18/05/2007 14:24:00
Quote Anchor link
Jawel !

@ Dutchcamel: hij deed het enkel niet in Firefox. Opera en IE deden het perfect.

@ Jelmer: dat was het 'kleine' foutje dat Firefox in de weg stond :-) !

Hartelijk bedankt allebei !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.