AJAX PHP probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels

Niels

19/09/2009 18:26:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik ben begonnen om AJAX te gebruiken in mijn webpagina's.

Mijn vraag is of er een manier is om via het PHP script bepaalde javascript functies aan te roepen.

Bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if($_GET["q"] == 'iets'){
    echo("<strong>Waiting... Please fill in the required fields.</strong>");
    echo("<script type=\"text/javascript\">hideSelectdb()</script>");
}
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:28:20
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

19/09/2009 19:30:00
Quote Anchor link
Ja.
 
Niels

Niels

19/09/2009 22:48:00
Quote Anchor link
Het probleem is alleen dat ik een fieldset wil verbergen die pas wordt getoond na de functie hideSelectdb().

Ik heb het idee dat het idee daarom niet werkt. Is hier een trucje voor?

EDIT:

Ik heb de oplossing gevonden. Bij deze mijn oplossing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
function stateChanged(){
    if (xmlhttp.readyState==4){
    document.getElementById("checkInfo").innerHTML=xmlhttp.responseText;
        if(document.getElementById("checkInfo").innerHTML == '<strong id="pos">Information accepted, please fill in the fields below.</strong>'){
            document.getElementById('selectdb').style.display = 'block';
        }else{
            document.getElementById('selectdb').style.display = 'none';
        }
    }
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.