[AJAX] Toevoegen van row's aan tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jos

Jos

13/07/2008 11:54:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het maken van een tabel die 'dynamic is'.
Zo wil ik een bepaalde subgroep openklappen die door middel van JS/Ajax word opgehaald uit PHP&MYSQL.
Ik gebruik het welbekende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
xmlHttp.onreadystatechange=stateChanged
xmlHttp.open("GET","addrows.php",true)
xmlHttp.send(null)

Mijn vraag:
Hoe kan ik row's aan een tabel toevoegen vanuit mijn addrows.php.
Javascript uitvoeren in deze addrows.php werkt niet anders had ik iets dergelijks gebruikt:
http://javascript.internet.com/miscellaneous/add-a-row.html

In afwachting van jullie reactie!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jos
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 09:31:47
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

13/07/2008 12:27:00
Quote Anchor link
uhhm, de gegevens van addrows.php terug sturen komma gescheiden.
dus: test1,test2,test3 etc. etc.
En dan die splitten op komma, en ze dan met javascript met bijv een for loopje die row toevoegen..
 
Jos

Jos

13/07/2008 12:47:00
Quote Anchor link
Vond ik een beetje een 'halve' oplossing...
Geen andere opties?
Is er geen mogelijkheid JS uitvoeren in mijn addrows.php?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.