AJAX update met jQuery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/06/2010 00:25:29
Quote Anchor link
Ik zit te denken om een live tracker te maken die met Twitter alle berichten van een bepaald keyword ophaal. Geen probleem met cURL verder.

Nu is mijn vraag. Hoe kan je met jQuery iets bouwen die bij elke nieuwe Tweet die automagisch toont zonder dat men moet refreshen.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:50:31
 
Niels K

Niels K

10/06/2010 06:48:30
Quote Anchor link
Je bedoeld ongeveer zoiets?

http://kvt-webdevelopment.nl/test/zoeken/

Alleen dan met resultaten van Twitter?

EDIT: Vergeten te zeggen, Typ bijvoorbeeld Ad in. Of Ge
Gewijzigd op 10/06/2010 06:52:33 door Niels K
 
Jelmer -

Jelmer -

10/06/2010 08:16:04
Quote Anchor link
met setInterval zou dat gemakkelijk kunnen...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
function refreshTweets() {
    haal_tweets_op(function() {
        append_tweets_to_div();
    });
}

setInterval(refreshTweets, 5000); // 5 sec.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.