[AJAX]Bezoekers teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »
Vdleije .

vdleije .

12/05/2007 18:50:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben al een tijd opzoek naar een bezoekersteller geschreven in AJAX (!)
Ik weet dat het niet de bedoeling is dat jullie hele scripts hier gaan scrijven voor elkaar, maar kan je dan op zijn minst een site geven (LIEFST NL!!) waar een beetje fatsoenlijk wordt uitgelegd hoe je met ajax moet werken!

Dus weet iemand een script of tutorial site met betrekking op een bezoekersteller? Niet te verwarren met een "Online bezoekersteller".

M.v.g,
Jeffrey
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:56:12
 
Han eev

Han eev

12/05/2007 18:59:00
Quote Anchor link
De site is phphulp.nl :)

Hier 2 tut's die prima te gebruiken zijn:

klik ajax in zoek functie van phphulp.nl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Han eev
 
Vdleije .

vdleije .

12/05/2007 19:02:00
Quote Anchor link
Heb ik al gedaan, maar die hebben geen betrekking op een bezoekersteller!
 
Han eev

Han eev

12/05/2007 19:12:00
Quote Anchor link
Maar dat kan je zelf toch wel bedenken? Maar ik snap trouwens niet waarom ajax. Ik zie daar het nut niet van. Mar voor de rest is het heel makkelijk.
Een opzetje.

Stap 1: Maak een database waar de teller stats staan.
Stap 2: Maak een javascript functie die het uitvoert door een bepaalde pagina uit te voeren. En die pagina doet dan weer de database.
Stap 3: Zorg voor de afhandeling en elke keer als je een pagina opvraagt via AJAX. dan prop je die functie er ook nog bij en klaar :)
 
TJVB tvb

TJVB tvb

12/05/2007 19:13:00
Quote Anchor link
dan zou je moeten zoeken op bezoekersteller, maar waarom wil je een bezoekersteller in ajax?
Ajax is toch vooral de clientside terwijl de bezoekersteller volgens mij vooral server side is (of moeten je bezoekers met elkaar gaan bijhouden hoevaak ze er geweest zijn?)
 
Vdleije .

vdleije .

12/05/2007 19:18:00
Quote Anchor link
Ik dacht zo, het zal er leuk uitzien om een teller echt te zien lopen al er iemand anders op de site komt en jij er ook bent.

-- IK KOM OP DE SITE
teller: 0001
-- IK BEN OP DE SITE EN JIJ KOMT
teller: 0002 DAt je dat zo ziet verschuiven leek mij leuk!
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

12/05/2007 19:27:00
Quote Anchor link
ja, maar niet mogelijk,
tenzij je telkens om de 10 seconden dat stukje laat refreshen
 
Vdleije .

vdleije .

13/05/2007 00:01:00
Quote Anchor link
Neej, jij bedoeld denk ik een USERS ONLINE script? Ik wil gewoon een teller.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

13/05/2007 00:05:00
Quote Anchor link
Dan hoeft je bezoekersteller niet in ajax.

Je hoeft alleen maar d.m.v. van AJAX de gegevens uit de database te halen, en dat moet toch wel lukken met die tutorials..
 
Jan geen

Jan geen

13/05/2007 00:39:00
Quote Anchor link
Moet je idd die funtie elke paar seconden aanroepen.

- AJAX stukje (staat wel beschreven in tuts)
- php pagina die het aantal bezoekers ophaalt
- ergens afdrukken

lijkt me niet echt moeilijk...
 
Vdleije .

vdleije .

13/05/2007 00:45:00
Quote Anchor link
Never Mind, Ik snap er toch de ballen van. Na meer dan 10 tuorials door te nemen snap ik het nog niet.

't was het proberen waard.

Bedankt voor jullie reacties!

Jeffrey
 
Cake Masher

Cake Masher

13/05/2007 00:49:00
Quote Anchor link
vdleije, als je een bezoekersteller wilt kan je het best iedereens IP opslaan in je Database, je drukt het zooitje door een mysql_num_rows(); functie en hij spuugt de aantal uit.

Je kijkt natuurlijk eerst of de bezoekers IP al in de database voor komt, zo niet zet hij hem erin.

Werkt niet bij de mensen die steeds een ander IP krijgen (modem) maar daar mag je zelf wat op bedenke xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cake Masher
 
Jan geen

Jan geen

13/05/2007 00:52:00
Quote Anchor link
Snap je AJAX niet?

tis eigenlijk niet veel meer dan:
- Object aan maken (try en catch zodat het in verschillende browsers werkt)
- paar functies aanroepen
- php pagina waar je het aantal bezoekers ophaalt
- die waarde echo je en voeg je toe aan een div

Dat is alles.
 
Vdleije .

vdleije .

16/05/2007 09:56:00
Quote Anchor link
Aha, dankje Rik en Rick! :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.