[ajax?]Broncode doorsturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »
Niek s

niek s

11/03/2007 16:22:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben nu weer bezig gegaan aan pygo, maar nu heb ik weeeeeeeeeeeeeeer een probleem.
Wat ik wil doen, is, ieder website die wordt bezocht (ieder tabblad dus eigenlijk) moet in een sessie var komen te staan.

$_SESSION['tabs'][<id>] hier staat eenurl in
$_SESSION['data'][<id>] hier staat de html source in.

Wat ik nu wil maken, dat iedere keer als iemand in het iframe op een link klikt, de html source van die pagina waar ze dan zojuist op gelikt hadden, wordt doorgestuurd naar handler.pygo, zodat de $_SESSION['data'][<id>] vervangen kan worden.

Ik denk dat ik iets met een refresh van het iframe moet doen, maar het lukt niet.
Iemand die het wel lukt?

Gr,
Niek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek s
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:39:07
 
Jelmer -

Jelmer -

11/03/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Mijn idee van hoe je het het beste zou kunnen doen, in volgorde!
1. Gebruiker tikt URL in
2.1 Pygo haalt de broncode van die pagina op (file_get_contents bijv.)
2.2 Pygo vervangt alle links met 'http://handler.pygo.be/?url=urlencode($oude-url)'
2.3 (optioneel) Pygo slaat de pagina ergens even lokaal op
2.3 Pygo serveert de pagina aan de gebruiker

Tabbladen zou ik via Javascript doen. Dat is niet alleen veel minder ingewikkeld, maar ook nog eens vele malen sneller, en jij hoeft niet alle pagina's in een sessie op te slaan (die daardoor ook enorm log worden)
 
Jelmer -

Jelmer -

11/03/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Even achteraf: het idee van Pygo was toch dat je als het ware 'annoniem' op internet kon zitten, oftewel, dat jouw browser eigenlijk alleen praat met pygo, en pygo met de rest van internet?
 
Niek s

niek s

11/03/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Ik zal even de handler posten, dan zie je misschien dat dat niet gaat werken :(

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
session_start();
include 'lang.pygo';
if(isset($_GET['act'])) {
    $url = $_SESSION['tabs'][$_GET['act']];
    if(substr($url,0,8) == "https://") {
        echo $_LANG['nohttps'];
    }
else {
        if(substr($url,0,7) != "http://") {
            $url = "http://".$url;
        }

        if(!empty($url) && $url != "http://1") {
            $data = @file_get_contents($url);
            if(!$data) {
                echo "<img align=\"left\" src=\"images/warning.png\" alt=\"\" />".$_LANG['wrongpage'];
            }
elseif((isset($_SESSION['data'][$_GET['act']])) && (!empty($_SESSION['data'][$_GET['act']]))) {
                echo $_SESSION['data'][$_GET['act']];
            }
else {
                if(substr($url,-1) != "/") { $url = $url.'/'; }
                $check = str_replace("<head>",'<head><base href="'.$url.'" target="_self">',$data);
                $check = str_replace("target=\"_new\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("target=\"_blank\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("target=\"_parent\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("src=\"/","src=\"",$check);
                $check = str_replace("src=\"","src=\"".$url."",$check);
                echo $check;
                $_SESSION['data'][$_GET['act']] = $check;
            }
        }
    }
}

?>
 
Niek s

niek s

11/03/2007 18:56:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 11.03.2007 18:29:
Even achteraf: het idee van Pygo was toch dat je als het ware 'annoniem' op internet kon zitten, oftewel, dat jouw browser eigenlijk alleen praat met pygo, en pygo met de rest van internet?


ja, klopt.
 
Niek s

niek s

12/03/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Hmm. Ik kom er echt niet uit. Is er niemand anders die weet hoe ik dit moet oplossen? Wat ik nu heb staat in de broncode (JS, dus kunnen jullie zien) van mijn pygo.
http://www.pygo.be/update
En dan staat er in handler.pygo eens tukje die dan een file_get_contents() over die url geeft, die dan met ?pp=<url> binnenkomt.
Echter, als de url verranderd, dan geeft om de 200 miliseconden mijn firebug 1 error erbij. Hoe kan dit? En beter. Hoe los ik dit op?? Of is er een andere manier om dit te doen?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/03/2007 17:48:00
Quote Anchor link
geen problemen hiero
 
Niek s

niek s

12/03/2007 19:14:00
Quote Anchor link
Maar het werkt ook niet, wel?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/03/2007 19:18:00
Quote Anchor link
Ik kan nieuwe tabs openen, alleen wordt iedere pagina die ik open in de eerste tab geopend
 
Niek s

niek s

12/03/2007 19:28:00
Quote Anchor link
Dus het werkt niet ;)
 
Niek s

niek s

14/03/2007 15:23:00
Quote Anchor link
Is er niemand met een oplossing? :(
 
Niek s

niek s

17/03/2007 17:56:00
Quote Anchor link
*BUMP* :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.